زنده باشیخوشبختم رفیق
زنده باشیخوشبختم رفیق
هم عاطفی تر هم آسیب پذیرترشاید دلیلش احساساتی تر بودن دخترا باشه که تو روابط فردی باعث بشه گاهی بعضی چیزا رو نبینن
بخاطر جنس لطیفشون
بخاطر اینه که مردا جنس خودشون رو بهتر میشناسنعزیزم محسن جان
فقط یه مبحث در مورد زنان مطرح کردم
دوست داشتم بدون تعصب جواب بدین
ایا دختر حق نداره مث پسر اختیار داشته باشه؟
کار خوبی کردیناینجا الان ۵ صبحه....بعد از سالها اومدم ببینم داستان چیه اینجا![]()
خوش اومدی عزیزمن چقدر دلم برای اینجا تنگ شده بود![]()
شهرت بخیر حاج آقااینجا الان ۵ صبحه....بعد از سالها اومدم ببینم داستان چیه اینجا![]()
همون دیگه منظور منم همین بودهم عاطفی تر هم آسیب پذیرتر
چه خشن شدی بانو امینبخاطر اینه که مردا جنس خودشون رو بهتر میشناسن
دختر اگه پدرش واقعا در حقش داره ظلم میکنه میتونه از دادگاه حکم بگیره واجازه اش با خودش باشه
اجازه فقط برای ازدواج اوله...
جنس لطیف خانمها و این حرفا رو فقط توی ج ا میزننشاید دلیلش احساساتی تر بودن دخترا باشه که تو روابط فردی باعث بشه گاهی بعضی چیزا رو نبینن
بخاطر جنس لطیفشون
قبول دارم که باعثش جامعه ی ایران هستجنس لطیف خانمها و این حرفا رو فقط توی ج ا میزنن
تا حق همه چی رو از خانم ها بگیرن
بحث حجاب رو فاکتور بگیریم همه میدونیم جامعه ایران یک جامعه زن ستیز هست
اگر نظام مرد سالار نباشه و زن ها حقوق مساوی داشته باشن یک زن هیچوقت اسیب پذیر نخواهد بود
باعث و بانی همه این مشکلات به اموزش ها و فرهنگ غلط جامعه بر میگرده و سال ها طول میکشه که درست بشهقبول دارم که باعثش جامعه ی ایران هست
این که گفتم مربوط به شرایط الان و آسیب پذیرتر بودی فعلی زنان جامعه هست
هرچند همه ی ما آسیب پذیری هایی داریم که ازشون فرار میکنیم یا گاهی تظاهر به چیز دیگه بودن میکنیم
بدلیل شرایط زندگی، مملکت و کودکی از نظر من بیشتر از شصت درصد افراد تو جامعه نیاز به مشاور دارن برای رفع این آسیب پذیری ها
این آسیب پذیری ها آخرش یه اضطراب، افسردگی و ..... ختم میشه و افراد افسرده و مضطرب و اینا میشن چنین جامعه ای
البته مشکل بزرگتر که در بین افراد معمول و مرسوم هست این هست که کسی نمیاد خودش بره سراغ راهنما و مشاور چون اکثرهم فکر میکنن بهترین آدم ممکن هستن و نیازی به مشاوره و کمک ندارن و مقاومت میکنن در مقابل اینکه برن دنبال اصلاح یه سری چیزا
و یه چیز بدی هم که جا افتاده و میتونه این رو تشدید کنه اینه که طرف به حرف دیگران فکر میکنه
فکر میکنه اگر بره پیش مشاور یا روانشناس ملت میگن روانی ه!
در صورتی که کسی که میره دنبال رفع مشکلاتش از نظر روانی به نظر من از بقیه سالم تره!
میخواید یه طرح صیانت از سیاست و دیانت کاربران باشگاه تدوین کنیم؟![]()
عزیزان خودتون رو کنترل کنید آزادی هاتون زیاد شده جنبه داشته باشیدمیخواید بزنند فیلمون رو تر کنند؟
![]()
آره اَدمینمیخواید یه طرح صیانت از سیاست و دیانت کاربران باشگاه تدوین کنیم؟![]()
التماس دعاخخخخخخ
آره اَدمین
...
پ .ن: دوستان عزیز فعلا مشهد مقدس هستم نایب الزیاره دوستان عزیز خواهم بود
طرح لازم نداره ادمین فقط کافیه محممد آقا رو پیدا کنی دوباره بیاریش فعالیت کنه کارو در میاره براتمیخواید یه طرح صیانت از سیاست و دیانت کاربران باشگاه تدوین کنیم؟![]()
مرسی قشنگمخوش اومدی عزیز
والا مخ زنیم در حد جنس آقایون نیستالان میخوای زن بگیری پدر دختره راضی نیست؟
@Ahmad Engineer
احمد جان برو برا محمد جلو مخ پدر عروس رو بزن خیرشو ببینی
متاسفانه چنین هستجنس لطیف خانمها و این حرفا رو فقط توی ج ا میزنن
تا حق همه چی رو از خانم ها بگیرن
بحث حجاب رو فاکتور بگیریم همه میدونیم جامعه ایران یک جامعه زن ستیز هست
اگر نظام مرد سالار نباشه و زن ها حقوق مساوی داشته باشن یک زن هیچوقت اسیب پذیر نخواهد بود
بزن خیرشو ببینی ولی مامانو نهوالا مخ زنیم در حد جنس آقایون نیست
میترسم برم اشتباهی مخ خوده دختره یا مامانشو بزنم
حالا اگه بازم اصرار دارید من حرفی ندارم![]()
باشه چون اصراربزن خیرشو ببینی ولی مامانو نه![]()
از محمد بگیرباشه چون اصرارمیکنی چشم
آدرس و شماره مامانه رو بدید ک هماهنگ کنم برم واسه صحبت![]()
خشانت ما عین ریاست ماستچه خشن شدی بانو امین![]()
اوه فدا سرت ، بعضی زنا اصلا ظرفیت ندارن همون طور که بعضی مردا ندارن ؟متاسفانه چنین هست
مردا که معمولا دنبال این حرفا نیستن
خود خانوما ببین چ جوابی دادن به سوالم!
از ماست که بر ماست
منشا این مسایل بر میگرده عدم آگاهی اگر دغدغه فهمیدن نباشه جواب ها کلیشه ای خواهد بود زیاد درگیر جواب های دوستان نشومتاسفانه چنین هست
مردا که معمولا دنبال این حرفا نیستن
خود خانوما ببین چ جوابی دادن به سوالم!
از ماست که بر ماست
این عالییییییهمیخواید یه طرح صیانت از سیاست و دیانت کاربران باشگاه تدوین کنیم؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قديمي ترين عضو باشگاه كيه؟! | گفتگوی آزاد | 78 | |
![]() |
به جاي اينكه روشهاي قديمي و غلط را ارزيابي كنيد، دنبال روشهاي جديد بگرديد | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
كمي قديمي اما تاسف بار يا ..........؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
قديمي ترين پل در حال استفاده جهان + عكس | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
خاطره اي قديمي | گفتگوی آزاد | 0 |