SHILAPILAA
عضو جدید

کسی میتونه جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بچه ها اتاق مشاوره اینجا ستااا...
من اصلا از غیرانتفایی ها خبر ندارمکسی میتونه جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اصلا از غیرانتفایی ها خبر ندارم
فك مي كردم پسري!!! كلي هنگ كردم!!!فرزانه خبر جدیدی نداری؟ پس تو میخوای اول شریعتی رو بزنی بعد گرگانو؟
یعنی این همه ادم 1ی شون هم شریعتی نخوندن کمکمون کنن؟ 2نفر توضیح دادن ولی درست ضد هم یکی گف محیطش خوبه استاداش خوبن ... یکیم گف محیطش بده...خوابگاش افتضاح....من 1ی که دیگه نمیدونم چیکار کنم!
![]()
فك مي كردم پسري!!! كلي هنگ كردم!!!
با این رتبه بهترین جایی که می شه قبول شد علاالدوله سمنانی گرمساره باتوجه به زیاد بودن ظرفیتا ی غیرانتفاعی احتمال ایوانکی هم 50 50 است...یکی از دوستام رتبه اش شده 1200 بهترین غیر انتفاعی که میتونه قبول شه چیه... نمیخواد شهر خودش باشه..اگه جواب بدید ممنون میشم..
نمي دونم!!! اگه شبانه ي رجايي نشد، تبريز!!! حالم گرفته شد!!!
امروز به 3 نفر توضیح دادم !!!
راستی حالا میخوای کجا بری رجایی نشد؟
نمي دونم!!! اگه شبانه ي رجايي نشد، تبريز!!! حالم گرفته شد!!!
ظرفيتش 5 نفره!!!مازیار شما روزانه رجایی هم قبولی... مطمئن باش
بچه ها من امروز یونی بودم.مدیر آموزشی گفت تا روز آخر صبر کنین. اعتراض میدیم.شاید قبول کنن.امکانش نیس تو اصلاحیه ش اردبیل تغییر کنه؟
من دوستم پارسال تکمیل ظرفیت رفت یزد.دوستان من با رتبه 101چقدر امکان قبولی روزانه تبریز دارم (پسرم)
اگه کسی در مورد صدوقی یزد اطلاعاتی داره لطف کنه بگه چه جور اموزشکده ایه
نمیخوام نا امیدت کنم ولی به فکر روزانه تبریز نباش.اردبیل پارسال آخرین رتبه که گرفت 120 بود.اما امسال با این شرایط حتما اردبیل قبول میشی.دوستان من با رتبه 101چقدر امکان قبولی روزانه تبریز دارم (پسرم)
فرزانه خبر جدیدی نداری؟ پس تو میخوای اول شریعتی رو بزنی بعد گرگانو؟
یعنی این همه ادم 1ی شون هم شریعتی نخوندن کمکمون کنن؟ 2نفر توضیح دادن ولی درست ضد هم یکی گف محیطش خوبه استاداش خوبن ... یکیم گف محیطش بده...خوابگاش افتضاح....من 1ی که دیگه نمیدونم چیکار کنم!
![]()
1-سورهبچه ها لطقا یکی غیر انتفاعی های خوب رو به ترتیب بگه
با این ظرفیت های داغون فکر می کنی خیام میارم با 990؟؟؟؟؟1-سوره
2- شمال آمل
3- محقق اردبیلی
4-خیام مشهد
5- دانش پژوهان اصفهان
6-دهخدا قزوین
7-میر عماد قزوین
8-علاالدوله سمنانی گرمسار
9- سپهر اصفهان
بابا خواهشا پسرا اردبیلو بزنن اردبیل که سطح علمیه خوبی داره تورو خدا ازتون خواهش میکنک یه بار دیگه به پاتون میوفتمدوستان من با رتبه 101چقدر امکان قبولی روزانه تبریز دارم (پسرم)
مرسی عزیزم خیلی دست درد نکنه.خیلی بهت زحمت دادم.گلم.خیلی ماهی.نمیدونم چطور تلافی کنمفرزانه جان سلام... من بعدازظهر رفتم پیش مشاور( خانه ی معمار ) واول اینو بهت بگم که افسوس نخور که چرا اینجا نیستی یا چرا شهر شما مشاور نداره. مشاور در کل مفت گروون بود . به جرات میگم من و تو و هرکسی که این تاپیک رو میخونه خیلی بیشتر از اونا میدونه.
اما سوالاتو پرسیدم. اول در مورد بومی گزینی که شامل هر استان میشه یعنی کسی که توی هرکدوم از شهرای یک استان مثل آذربایجان شرقی هست برای دانشگاه تبریز بومی محسوب میشه. و کسی که توی آذربایجان غربی یا اردبیل باشه برای استان خودش بومیه نه برای استان دیگه ای. و در مورد رتبه تو برای پذیرش در شریعتی گفت به احتمال خیلی خیلی زیاد قبول میشه و گفت من خودم توی مشاور کننده هام داشتم کسی رو که با 250 هم اونجا پذیرفته شدن.
امیدوارم این اطلاعات بدردت خورده باشه به خود من که هیچ چیز قابل توجهی نگفت
بچه ها اینجا رو یه نگاه هم اینجا بندازید http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/301133
به تبریز فکر نکن ولی انشاالله از شبانه شریعتی قبول میشی.ba in hesab man ba 168 shanse ghaboli nadaram na
man daram divone misham
in hame zahmat krshidam in rotbam inam zarfiyata
shabaneiie tabrizam nemishe ghabol shod ba in rotbe na
مگه شما رتبتون سه رقمی نشده؟ تبریز هرساله زیر 100 بر میداشت.حالا با این وضع که دیگه اصلا من خودم امیدی به قبولی ندارم.بابا خواهشا پسرا اردبیلو بزنن اردبیل که سطح علمیه خوبی داره تورو خدا ازتون خواهش میکنک یه بار دیگه به پاتون میوفتم
اره فکر می کنم همه ی دانشگاه های شیراز و مشهد رو بتونی بزنی.با این ظرفیت های داغون فکر می کنی خیام میارم با 990؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |