ان شااللهپارسال به نظرم گفتن عصر ساعتای 3،4 میاد اما از 11،12 صبح گذاشته بودن رو سایت.
ایشالله هر وقت میان دل همه با دیدن رتبه هاشون شاد بشه ایشالله دل منم شاد بشه و رتبه خوبی بیارمو دانشگاه شهرمون قبول شم
سلام به دوستان همیشه در صحنه!!!!من نیم ساعت به نیم ساعت از وقتی رفتم بخوابم با گوشیم چک کردم!!!!دلم خوشه خوابیدم!!!![]()
نگو عزیزم دور از جونت...من رو به قبله دراز کشیدم دیگه
هیچی میخوان جون مرگ بشیمصبح بخیر. کمبود خواب گرفتم چرا نیمـــــــــد؟ای بابااااااا
من که از 5.30 بیدارمبازهم نیومدن...
بیخودی صبح خروس خوان از جام پریدماگه دستم به این سنجش برسههههههههههههههههه
![]()
منم برســـــــــهبازهم نیومدن...
بیخودی صبح خروس خوان از جام پریدماگه دستم به این سنجش برسههههههههههههههههه
![]()
من که از 5.30 بیدارم
عزیزم کارمندا خسته ان. نکه خیلی زحمتـــــــ کشیدن این چند روز. فک کنم الان تازه رفتن اداره سنجش. شما تامل کن هنوز اس ام اسشونو ندادن.الهی که بمیرن!حالم بده هنوز نخوابیم از دیشب
خب مگه امروز شنبه نیست؟؟(
سلام ناز معمار.خوش اومدی من دارم سکته میکنمخدایاااااااااااااااا
من با کلی ترس و لرز رفتم سایت سنجش
اما دیدم نیمده !!!!!!
الان ساعت 9.27 هاا!!!
پس نتایج کو؟؟؟
حرفی از ساعتش نزدنمگه نگفته بودن 9 صبح شنبه؟
من میترسم امروز کلا لغو بشه و بیفته واسه فردا!!!
بخدا فرزانه منم دارم میلرزم!!!سلام ناز معمار.خوش اومدی من دارم سکته میکنم
ای وااااااااااااااایحرفی از ساعتش نزدن
مگه نگفته بودن 9 صبح شنبه؟
من میترسم امروز کلا لغو بشه و بیفته واسه فردا!!!
یه لحظه چشمام دوتا دیدسلاممممم چرا جوابا نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من چه خوب بشم چه بد گریه میکنم!بچه ها من احساس خلا دارم! اگه رتبه ام بد بشه چیکار کنم؟؟نمیدونم اصن بعد دیدن کارنامهم باید چیکار کنم؟
سلام. هنوز عادت نکردی به بدقولی؟سلاممممم چرا جوابا نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
این امیر کو امیر گفته بود ساعت نه میادنه فکر نکنم بیفته فردا به احتمال زیاد امروز تا اخر وقت اداری میدن![]()
اینجا که شلوغ میشه باز استرس آدم کمتر میشهاین امیر کو امیر گفته بود ساعت نه میاد
من هرچند از اول خودمو برای دیدن رتبه ی چند هزاری اماده کردم ولی الان اصلا روحیه شو ندارم همچین رتبه ای رو ببینم نمیدونم چرا توقعم از خودم بیجا بالا رفته ! این حالت تو این موقعیت خیلی بده خیلی بد....بچه ها من احساس خلا دارم! اگه رتبه ام بد بشه چیکار کنم؟؟نمیدونم اصن بعد دیدن کارنامهم باید چیکار کنم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |