کاش درمورد دختراهم این اتفاق بیفتهدیگه فکر کنم هرچی بود تموم شد رفت کاری هم نمیشه کرد جز دعا واسه خوب شدن رتبه بهتره دیگه از تو فکر سوالا بیایم بیرون
امیدوارم ظرفیت ها زایاد بشه و همگی جاهایی که میخوان قبول بشن
کاش درمورد دختراهم این اتفاق بیفتهدیگه فکر کنم هرچی بود تموم شد رفت کاری هم نمیشه کرد جز دعا واسه خوب شدن رتبه بهتره دیگه از تو فکر سوالا بیایم بیرون
کاش درمورد دختراهم این اتفاق بیفته
امیدوارم ظرفیت ها زایاد بشه و همگی جاهایی که میخوان قبول بشن
بچه ها من هر شب کابوس میبینم ÷س این نتای کی میاد راحت بشیم؟انشاالله...
دخترا این جا رو هم یه نگاه بندازید، دانشکده دخترانه شریعتیه http://www.shariaty.ac.ir/apply.html
هرگز مغرور نشو، پاییز زمانی رخ می دهد که برگ احساس می کند طلا شده است.آتش فریاد را با آب سکوت خاموش کنسلام بچه ها . . . من اگه امسال قبول نشم باید برم سربازی!!!! ((تو رو خدا برام دعا کنین))حتما قبول می شی ,غمت نباشه سرباز مملکت . منم مثله تو بودم پارسال . درک می کنمت :X
احتمالا نیمه دوم شهریور نتیجه ها میاد انقدر حرص نخور دوستی.مطمئنم نتیجه از اونیکه فکر میکنی بهتره.واسه من که اینطوری بودبچه ها من هر شب کابوس میبینم ÷س این نتای کی میاد راحت بشیم؟
بچه ها من هر شب کابوس میبینم ÷س این نتای کی میاد راحت بشیم؟
تبريز از رجايي بهتره؟؟؟ من فك كردم ظرفيت ها خيلي كمتر از اين باشه!!! آخه همه ميگن كلا روزانه 190 (پسر) ميگره مطمئني؟؟؟پارسال رو بیخیال... پارسال وزیر آموزش پرورش تخلف کرده بود ظرفیت ها به شدت کم بود... ولی خب تو یکی از تاپیک ها قبولی های سال 88 که پذیرش نرمال بود رو اینجوری زده :
رجایی.....................168
تبریز.....................119
میراث.....................220
زنجان.....................375
قم.....................933
شریعتی(دختران).....................434
تربیت معلم سبزوار.....................966
شهید منتظری مشهد.....................2732
شهید صدوقی یزد.....................3840
پسران بجنورد(دارلفنون).................... .3637
حالا دیگه الله اعلم.... توکل به خدا
آه خدای من!!
امیدوارم همگی به خواستمون برسیم.من فقط روزانه شبانه میخوام غیرانتفایی نمیرم.ان شالله که همگی قبول بشیم.نزدیک افطاره التماس دعا من روز به روز استرسم بیشتر میشهامید به خدا خدا خیلی مهربونه.. بیایم دعا کنیم هرکی واسش خیلی مهمه دولتی قبول شه به خواستش برسه
کاش اینطوری که تو میگه باشه دوستی.هی هی پیر شدیم از دست کنکوراحتمالا نیمه دوم شهریور نتیجه ها میاد انقدر حرص نخور دوستی.مطمئنم نتیجه از اونیکه فکر میکنی بهتره.واسه من که اینطوری بود
دوست من که اهل تهرانه سوالارو با جواباش از میدون انقلاب پیدا کرده.سلام به همگی نماز روزه هاتونم قبول
حالا این یه ماه اندازه ی 1سال طول میکشه. از سوالا هم که خبری نشد...هرچند الان هم بیاد فایده ای نداره من که دیگه چیزی یادم نمونده .
راستی خیلی خودتونو درگیر ظرفیتها نکنین تا دفترچه ها نیان هیچی معلوم نیست اینجوری فقط استرس بهتون وارد میشه.
انشاالله همه نتیجه ی خوبی میگیریم.
واقعا متاسفم برا سازمان سنجش جون مرگمون کرد.سال قبل 3 شهریور اومده بوددوستان نتایج اولیه این هفته میاد یا هفته ی بعد؟ دور از جونتون سازمان سنجش چرا کنکوریای کاردانی به کارشناسی رو داخل آدم حساب نمیکنه؟ نه خبری نه چیزی
پارسال رو بیخیال... پارسال وزیر آموزش پرورش تخلف کرده بود ظرفیت ها به شدت کم بود... ولی خب تو یکی از تاپیک ها قبولی های سال 88 که پذیرش نرمال بود رو اینجوری زده :
رجایی.....................168
تبریز.....................119
میراث.....................220
زنجان.....................375
قم.....................933
شریعتی(دختران).....................434
تربیت معلم سبزوار.....................966
شهید منتظری مشهد.....................2732
شهید صدوقی یزد.....................3840
پسران بجنورد(دارلفنون).................... .3637
حالا دیگه الله اعلم.... توکل به خدا
تبریز کلا بهترین دانشگاه های معماری ایران رو داره.چه پیوسته چه ناپیوسته.البته پردیس اصفهان در پیوسته ها بهتره.تبريز از رجايي بهتره؟؟؟ من فك كردم ظرفيت ها خيلي كمتر از اين باشه!!! آخه همه ميگن كلا روزانه 190 (پسر) ميگره مطمئني؟؟؟
چرا سخت بود.برا من که بار اولم بود خیلی سخت بودسلام
من دارم داغون می شم...
من می گم امسال کنکورش سخت هم نبود...بود؟
واسه من از هر جا خونده بودم تست اومد.
من مدرسان خوندم با کتاب سعید سعیدی پور
پارسال میراث اصلا پذیرش نداااااااااااااااااشت!!!!!!دوست من 154 سوره ام قبول نشد چه برسه به رجاییییییییییی!!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | ||
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |