اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو وهسلام به همه ی برو بچ.... حالتون چطوره؟ من تا حالا توی این سایت پست نزدم، به نوعی تازه وارد محسوب میشم ، منم رشتم معماریه و امسال کنکور دارمهنرستانی بودم
امیدوارم همه با هم در کنکور موفق بشیم...
انشاالله...
نمی دونم کلا آخرین رتبه دانشگاههای اصفهان واسه کارشناسی ناپیوسته رو میخوامدانشگاه اصفهان؟ منظورتون کدوم دانشگاه اصفهانه؟؟
آخه میدونی امیر جاناین همه میشینید برنامه میریزید آخر کنسل میکنید
چی شد آخردر هر صورت منم ID میزارم amir_mpf1369
![]()
hiiiiiنمی دونم کلا آخرین رتبه دانشگاههای اصفهان واسه کارشناسی ناپیوسته رو میخوام
آخه میدونی امیر جان
یهو آمار بچه ها بالا رفت
منم با خودم فکر کردم که وقتی جمعیت زیاد شه هیشکی نمیفهمه کی چی میگه
از طرفی همین جا بچه ها دارن سوالا رو میپرسن دیگه
از اون طرف من وقتی میام این تاپیک واقعا ذهنم مشغول میشه
با خودم فکر کردم کمتر بیام بهتره
این شد که این شد
بعدشم
من چی کاره باشم که کنسل کنم یا نکنم
فقط اینکه من یکی نیام بهتره
شما ها که میتونید قرار بذارید و از حال هم باخبر شین
موفق باشین بچه ها![]()
TARIK TARIN SA@ SHAB DRUS SAA'TE GABLE AZ T0LUE KH0RSHID AST PAS HAMISHE OMID DASHTE B
سلام"خیلی خوبه که همه آزموناشو شرکت کردی....اومدی خونه هم از اول به سئوال و جواباش چند بار نگاه کن../تو تست زدن خیلی این آزمونا بهت کمک میکنه.../منکه اول از آزموناش راضی نبودم...اماااااا...خیلی بدردم خورد...
کاره خودتو انجام بده...
موفق باشی
کسماییبچه ها کسی میدونه واسه تنظیم شرایط کدوم کتاب موثر تره ؟؟؟؟؟؟ اقلیم مرتضی کسمائی یا ساسان مرادی ؟؟؟ آخه من فقط میخوام یکیشو بخونم![]()
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanxکسمایی
من 190 شدم از 670سلام بچه ها .
سخت دارين درس ميخونين نه؟
راستي بچه ها كيا تو آزمون پارسه شركت كردن؟ميشه هركي شركت كرده(نانا- ناز معمار)بياد نتيجشو بگه؟![]()
فرزانه مگه تو روزی چند درس ساعت میخونی؟؟؟؟معارف اسلامي35.00ادبيات فارسي30.00زبان انگليسي28.33رياضي و هندسه8.33فن ساختمان1.33مباني نظري و تئوري هاي معماري33.3
رتبه 48
سلام بچه ها همگی خسته نباشید
من تازه از عید شروع کردم
موسسسه ای نمیرم
دارم از جزوه های آکادمی و کتابای مدرسان میخونم
خیلی وقته فارغ التحصیل شدم و چون هنرستانی بودم اصلا نمیخام ریاضی بزنم( البته شک دارم که برم کلاس هندسه ریاضی آکادمی یانه)
تروخدا یه کمکی بهم بدید
به نظرتون احتمال قبولی دارم؟
م
مرسی از کمکتون!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |