چشم حتماممنون .ژس لطفا تو همین تاپیک بنویسید .
چشم حتماممنون .ژس لطفا تو همین تاپیک بنویسید .
مرسي مرسيامیدوارم...
خوب چرا زنگ نمیزنید دانشگاه بپرسید؟؟
اینم شمارش : 22970060
اینم داخلی دانشکده معماری 2395
بچه ها خواهشا کسایی که به رتبه و پذیرش ها وارده مث مازیار و اکامی و بقیه دوستان ... اخرین رتبه ای که تو روزانه و شبانه ی دانشگاه های مهم مث رجایی و تبریز و اردبیل و ... فک میکنن قبول میشه رو بصورت تقریبی بگین تا ما هم حساب دستمون بیاد
اينايي كه ميگم طبق پذيرش سال 88.نميدونم امسال تا چه حد صحت دارهدانشگاه تبريز(آخرين فرد قبول شده):119رجايي:168(البته روزانه يا شبانه رو مشخص نكرده)محقق اردبيلي:269دهخداي قزوين:930شريعتي تهران:434بچه ها خواهشا یکی که به رتبه و پذیرش ها وارده مث مازیار و اکامی و بقیه دوستان اخرین رتبه ای که تو روزانه و شبانه ی دانشگاه های مهم مث رجایی و تبریز و اردبیل و ... قبول مبشن رو بصورت تقریبی بگین تا ما هم حساب دستمون بیاد
به نظر شما کدوم شهر میشه قبول شد؟
سوفيا رجايي واسه پسرا خوابگاه داره؟؟؟امیدوارم...
خوب چرا زنگ نمیزنید دانشگاه بپرسید؟؟
اینم شمارش : 22970060
اینم داخلی دانشکده معماری 2395
اينايي كه ميگم طبق پذيرش سال 88.نميدونم امسال تا چه حد صحت دارهدانشگاه تبريز(آخرين فرد قبول شده):119رجايي:168(البته روزانه يا شبانه رو مشخص نكرده)محقق اردبيلي:269دهخداي قزوين:930شريعتي تهران:434
البته يه سري دانشگاه ديگه هم دارم كه پارسال پذيرش نداشته.اينايي كه ميگم طبق پذيرش سال 88.نميدونم امسال تا چه حد صحت دارهدانشگاه تبريز(آخرين فرد قبول شده):119رجايي:168(البته روزانه يا شبانه رو مشخص نكرده)محقق اردبيلي:269دهخداي قزوين:930شريعتي تهران:434
سوفيا رجايي واسه پسرا خوابگاه داره؟؟؟
مرسي!!! خوابگاهم مشكل بزرگيه؟؟؟مردم خیالشون از دانشگاهشون راحت شد دارن دنبال خوابگاه میگردن
مازیار دمت گرم واقعا گل کاشتی ... موفق باشی![]()
شوخی کردم ...مرسي!!! خوابگاهم مشكل بزرگيه؟؟؟
نمره خام به درصد | نام درس امتحاني |
73/33 | فرهنگ ومعارف اسلامي |
41/66 | زبان وادبيات فارسي |
سفيد | زبان خارجي |
45/00 | رياضي وهندسه |
28/66 | فن ساختماني |
53/33 | مباني نظري وتئوري معماري |
نتيجه در سهميه | آخرين رتبه مجاز در سهميه | رتبه داوطلب بدون سهميه | رتبه داوطلب در سهميه | نمره کل | گرايش |
مجاز | 25959 | 48 | 48 | 4140 | 1 |
--- | --- | --- | --- | --- | 2 |
--- | --- | --- | --- | --- | 3 |
--- | --- | --- | --- | --- | 4 |
--- | --- | --- | --- | --- | 5 |
کاش ریاضیتو داشتم !
خداکنه قم و سبزوار بردارن وگرنه.... اصلا چرا بین رتبه400 تا 900 هیچ جا نیست؟؟ خوب یکی که 500 تکلیفش چیه؟
به نظرتون من چکار کنم؟برم کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غیرانتفاعیه؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |