اخر چقدر این اقا مظلومانه رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به جرات میتونم بگم دامغان قدرشو ندونست اخرشم میدونین چی شد؟ نمانده دامغان رو از شهرهای مشهد.بهشهر.ساری. و.... انتخاب کردن
چه بسیار تهمت ها که به ایشان زدن وچه تخریب ها که بعضی ها برای بدست اوردن رای مردم به ایشان تحمیل کردن.... واقعا شرمنده ایم..... وقدر نشناس.....!!!!!
خودم شاهد بودم وقتی که ما متوجه شدیم تقلب داره صورت میگیره بهشون گفتیم توی سخنرانی ها رقیب را ضایع کند ایشان گفتند ما برای خدا امده ایم....و
خودم شاهد بودم که قدر آتو از رقیب ها داشتند اما ایشان مثل بعضی ها نمیخواستن ابروی کسی را بخاطر یک رای اوردن ببرند....
چه بسیار تهمت ها که به ایشان زدن وچه تخریب ها که بعضی ها برای بدست اوردن رای مردم به ایشان تحمیل کردن.... واقعا شرمنده ایم..... وقدر نشناس.....!!!!!
خودم شاهد بودم وقتی که ما متوجه شدیم تقلب داره صورت میگیره بهشون گفتیم توی سخنرانی ها رقیب را ضایع کند ایشان گفتند ما برای خدا امده ایم....و
خودم شاهد بودم که قدر آتو از رقیب ها داشتند اما ایشان مثل بعضی ها نمیخواستن ابروی کسی را بخاطر یک رای اوردن ببرند....

حسن ملک محمدی بعد اعلام نتایج انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی طی اطلاعیه ای خطاب به مردم دامغان چنین گفت :
بسمه تعالیمردم شریف دامغان ، حضور حماسی و غرور آفرین شما مردم عزیز و بزرگوار در پای صندوقهای رای بار دیگر پیام جاودانگی، عزت مندی و معنا داری را به جهانیان داد واین حضور سیلی محکمی بر چهره سیاه استکبار نواخت.بصیرت عمیق آحاد مردم با لبیک به ندای رهبر عزیز و فرزانه انقلاب در حضوری آگاهانه در عرصه سیاسی کشور تجلی یافت و بزرگترین پیروزی را نصیب مردمی که پای صندوقهای رای حاضر شدند را به نمایش گذاشت.بر عهد و پیمانمان با شهیدان استوار می مانیم و بر تبعیت از نائب بر حق امام زمان (عج) حضرت آیت ا... خامنه ای تاکید و با تمام توان از ارزشهای والای انقلاب اسلامی و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پای فشرده و حمایت جانانه می نمائیم.از همه شرکت کنندگان و برگزارکنندگان انتخابات حماسی نهمین دوره مجلس شورای اسلامی اعم از اقشار مختلف مردم، خانواده های سرفراز شهیدان، جانبازان ، ایثارگران ، هیئتهای اجرایی ، نظارت و فرمانداری، نیروهای نظامی و انتظامی ، بسیج، ووهمه عزیزانی که در محل صندوقهای رای ، مسئولیتی داشته اند سپاسگذاری می نمایم.حفظ وحدت و تاکید بر همدلی و یکرنگی و صمیمیت با منتخب مردم وو همچنین آحاد مردم شهرمان بهترین شاخصه رشد، آگاهی ، درایت و ایمان مردم عزیزمان به آرمانهای مقدس بنیانگزار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده و بارزترین عامل پیشرفت و توسعه دامغان می باشد. از همه مردم عزیز و از جمله کسانی که در این انتخابات به اینجانب اقبال نموده و با خدمتگذار خود همراهی کرده اند، توصیه می نمایم از تحکیم وحدت و صمیمیت با همه اقشار مردم درغ نورزند.اینجانب تاکید می کنم همچنان در مدت باقی مانده از مسئولیتی که از جانب مردم بر عهده دارم همچون گذشته با نشاط و دلسوزانه، رشد و بالندگی شهر عزیزمان دامغان را مد نظر داشته و در آینده نیز در هر مسئولیتی که انجام وظیفه نمایم برای دامغان و دامغانی از هیچ کوششی دریغ نخواهم کرد.عزت و سربلندی ایران عزیز در لوای اسلام و پرچم پر افتخار لاالله الا الله را از خداوند بزرگ خواستارم و رستگاری یکایک همشهریان عزیزم را آرزو می نمایم.حسن ملک محمدی نماینده مردم دامغان