قایق پرنده چیست؟(همینطوری الکی حرف نزنیم)

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
قایق پرنده وسیله ای است که قابلیت نشست و برخاست روی آب را داشته و علاوه بر آن قادر است با استفاده از بدنه خود روی آب شناور بماند. به عبارت دیگر قابلیت نشست و برخاست این پرنده روی آب با استفاده از شکل خاص بدنه آن محقق می شود.
غلاوه بر این در دو دهه اخیر تلاش هایی شده تا از یکنواخت بودن سطح آب استفاده شده و با پرواز دادن هواپیماها در نزدیکی سطح آب، کارایی آیرودینامیکی هواپیما برای انجام ماموریت های خاص افزایش داده شود. بدین ترتیب که کارایی آیرودینامیکی هواپیما با پرواز در مجاورت سطح آب و برخورداری از «اثر زمین» افزایش یافته و متعاقبا این امر موجب افزایش مداومت پروازی هواپیما گردد.
قایق های پرنده ای که بدین ترتیب طراحی می شوند می توانند از جمله در ماموریت های گشت زنی دریایی مورد استفاده واقع شوند.
تاریخچه این هواپیماها به نیمه اول قرن بیستم بازمی گردد، در آن دوران به دلیل نبود باندهای پهن و بلند ، آب گزینه مناسبی برای فرود هواپیما به ویژه برای انواع سنگین تر هواپیماها به شمار می رفت و همین امر انگیزه ای برای توسعه هواپیماهای آب نشین بسیاری شد. در جنگ جهانی دوم نیز این دسته از هواپیماها به دلیل نقش موثرشان در لجستیک و پشتیبانی و نیز نجات خلبانانی که هواپیمایشان سقوط کرده بود ، مورد توجه قرار گرفتند.
اما امروزه این هواپیماها به دلیل توانایی شان در انجام ماموریتهایی نظیر مبارزه با حریق و حمل و نقل هوایی در مناطق جزیره ای اهمیت خود را حفظ کرده اند.

قایق پرنده وسیله ای است که قابلیت نشست و برخاست روی آب را داشته و علاوه بر آن قادر است با استفاده از بدنه خود روی آب شناور بماند. به عبارت دیگر قابلیت نشست و برخاست این پرنده روی آب با استفاده از شکل خاص بدنه آن محقق می شود.
غلاوه بر این در دو دهه اخیر تلاش هایی شده تا از یکنواخت بودن سطح آب استفاده شده و با پرواز دادن هواپیماها در نزدیکی سطح آب، کارایی آیرودینامیکی هواپیما برای انجام ماموریت های خاص افزایش داده شود. بدین ترتیب که کارایی آیرودینامیکی هواپیما با پرواز در مجاورت سطح آب و برخورداری از «اثر زمین» افزایش یافته و متعاقبا این امر موجب افزایش مداومت پروازی هواپیما گردد.
قایق های پرنده ای که بدین ترتیب طراحی می شوند می توانند از جمله در ماموریت های گشت زنی دریایی مورد استفاده واقع شوند.
تاریخچه این هواپیماها به نیمه اول قرن بیستم بازمی گردد، در آن دوران به دلیل نبود باندهای پهن و بلند ، آب گزینه مناسبی برای فرود هواپیما به ویژه برای انواع سنگین تر هواپیماها به شمار می رفت و همین امر انگیزه ای برای توسعه هواپیماهای آب نشین بسیاری شد. در جنگ جهانی دوم نیز این دسته از هواپیماها به دلیل نقش موثرشان در لجستیک و پشتیبانی و نیز نجات خلبانانی که هواپیمایشان سقوط کرده بود ، مورد توجه قرار گرفتند.
اما امروزه این هواپیماها به دلیل توانایی شان در انجام ماموریتهایی نظیر مبارزه با حریق و حمل و نقل هوایی در مناطق جزیره ای اهمیت خود را حفظ کرده اند.

اینم نوع ایرانیش كه طبق گفته‌ی فرماندهان سپاه هیچ راداری قادر به شناساییش نیست هدف گیری دقیقی داره و موشكهاش دقیقا به هدف میخورن.
مقامات آمریكایی: جمهوری اسلامی مبالغه میكند!
نوع ایرانی:

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
قایق پرنده

محققان مبتكر ایرانی برای نخستین بار موفق به ساخت قایق پرنده شدند. این شناور پروازی نسل جدید هاوركرافت می‌باشد.این وسیله پس از رسیدن به سرعت مناسب از سطح آب فاصله گرفته و در سرعت بالا و در ارتفاع 20 متری پرواز می‌كند. با توجه به جدا شدن شناور از سطح آب نیروی مقاوم هیدرو دینامیكی كاهش یافته و دستیابی به سرعت‌های بالاتر با وجود موتور با توان پائین‌تر میسر خواهد بود.شكل كلی این قایق پرنده مشابه هواپیما با بال دیتای معكوس است و بدنه آن از طرح قایق‌های تندرو برگرفته شده است. این قایق پرنده‌ رادار گریز می‌باشد و به راحتی می‌تواند از تمامی رادارهای دشمن بگریزد. از دیگر قابلیت‌های این قایق می‌توان به قابلیت مانور بسیار بالا بر روی آب و قابلیت عملیات در آب و هوای نامساعد جوی نیز اشاره كرد.این قایق پرنده قابلیت پرتاب چند موشك همزمان را دارد و همچنین می‌تواند در ارتفاع 20 متری از سطح آب پرواز نماید.
این قایق پرنده كاملاً ایرانی و ‌ رادار گریز می‌باشد و به راحتی می‌تواند از تمامی رادارهای دشمن بگریزد​

سرعت وصف‌ناپذیر هم دارد. سرعت این شناور پروازی 185 كیلومتر در ساعت و یا 100 گره دریایی می‌باشد. این قایق زیر نظر نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ساخته شده است.

• Like
واکنش ها: aspo

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
3 اسکادران قایق پرنده تحویل نیروی دریایی سپاه شد

ایران > دفاع - همشهری آنلاین:
از سوی وزارت دفاع و پشتیانی نیروهای سه اسکادران قایق پرنده «باور2» در آخرین روز از هفتة دفاع مقدس تحویل نیروی دریایی سپاه شد.
به گزارش اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع و پشتیانی نیروهای مسلح ، تحویل این سه اسکادران قایق پرنده «باور2» در آخرین روز از هفتة دفاع مقدس و در پاسداشت یاد و خاطرة شهدای هفتم مهر ،شهیدان فلاحی، فکوری، نامجو، جهان آرا و کلاهدوز ، با حضور سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سردار علی فدوی فرماندة نیروی دریایی سپاه صورت گرفت که با تحویل آنها به نیروی دریایی سپاه برگ زرین دیگری در کارنامة درخشان وزارت دفاع رقم خورد.
سردار وحیدی در مراسم جشن بهره‌برداری از قایق‌های پرندة «باور2» ، طی سخنانی در تشریح ویژگی های این محصول مهم گفت: باور 2 طراحی و ساخت مشترک سازمان‌های صنایع دریایی و هوایی و دانشگاه صنعتی مالک اشتر وزارت دفاع ،یک پرندة اثر سطحی است که مأموریت گشت‌زنی و شناسایی بر روی دریا را انجام می دهد. وزیر دفاع؛ مسلح شدن به تیربار، دوربین‌های دید در شب و دید در روز ، ضبط و ارسال تصاویر و اطلاعات مورد نظر را از ویژگی این قایق ذکر کرد.
سردار وحیدی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران جزء معدود کشورهایی است که در مدت نسبتاً کوتاهی کار طراحی، ساخت و بهره‌برداری قایقهای پرنده را به انجام رسانده است، گفت: با این تلاش، در حال حاضر ایران جزء باشگاه طراحان و تولیدکنندگان پرنده‌های اثر سطحی می‌باشد.
وزیر دفاع گفت: تحویل این حجم قایق پرنده نشان از پویایی، بالندگی و هم‌افزایی صنایع دفاعی وزارت دفاع است.
سردار وحیدی، حفظ امنیت و حراست از مرزهای آبی و مناطق استراتژیک دریایی کشور را از راهبردهای اصلی نیروهای مسلح اعلام کرد و گفت: تجهیز نیروهای دریایی ارتش و سپاه و نیروهای مسلح کشورمان به امکانات و تسلیحات پیشرفته و روزآمد ضمن تحکیم ثبات و ارتقاء امنیت پایدار منطقه در افزایش قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران نقش موثری دارد.
وزیر دفاع: قایق پرندة باور 2 را نماد دیگری از خودباوری و همت مضاعف و کار مضاعف فرزندان غیور ملت ایران در وزارت دفاع توصیف کرد و خاطر نشان ساخت: نیروهای مسلح اعم از سپاه، ارتش، وزارت دفاع، بسیج و نیروی انتظامی همانند دوران دفاع مقدس تحت فرماندهی فرماندة معظم کل قوا ، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای مد ظله‌العالی، آمادة فداکاری و دفاع از حریم دین و میهن هستند.
سردار وحیدی در پایان با اعلام اینکه تولید نسل بعدی این قایق پرنده در دستور کار قرار دارد، از دانشمندان، محققان و متخصصان صنایع هوایی، دریایی و دانشگاه صنعتی مالک اشتر وزارت دفاع بخاطر طراحی، ساخت و تولید قایق پرنده باور2 و همکاری فرماندهان و جان برکفان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تشکر و قدردانی کرد.

• Like

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز

خودتو خسته نکن.همینطوری الکی حرف زدن و میزنن و خواهند زد.
اموراتشون اینطور میگذره.

تو حساب کن یه جور عقده هاشونو اینجا باز میکنن و خودشونو خالی میکنن.هر چی هست جوونن.
دوست دارن با دوست دخترشون راحت تو خیابون دست همو بگیرن و قدم بزنن.خواهرشون هم جای امنی دور از دست پسر غریبه هست.پس نگرانی وجود نداره.فقط این گیر دادن هاست که اونم میان اینجا عقده ها رو سر اختراعات و دستاورد ها خالی میکنن.

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
توسط متخصصین نیروی دریایی سپاه؛قایق پرنده فوق پیشرفته و ضد رادار در رزمایش پیامبر اعظم (ص) آزمایش شدیکی از پیشرفته ترین انواع قایق های پرنده صبح امروز در رزمایش بزرگ پیامبر اعظم (ص) آزمایش شد.به گزارش خبرنگار اعزامی "مهر" این قایق بسیار پیشرفته توانایی حرکت با قابلیت مانور بالا در آبهای خلیج فارس و دریای عمان را داراست و سرعت آن تا 100 نات در ساعت می رسد که سرعت بسیار بالایی برای قایقهای پرنده در جهان محسوب می شود.
همچنین این قایق به علت نوع طراحی و مواد بکار رفته در آن از دید رادارهای دقیق نیز محفوظ بوده و به هیچ عنوان قابل شناسایی نمی باشد.
از جمله دیگر قابلیتهای این قایق امکان شلیک انواع موشک های موجود در آن می باشد که این قایق می تواند با سرعت بالا حرکت نموده و این موشکها را به سمت اهداف ثابت و متحرک شلیک کند.
به گزارش "مهر" این قایق هم اکنون به تولید انبوه رسیده و با کمک آن نیروی دریایی سپاه توان رزمی و دفاعی خود را دوچندان کرده است.

• Like

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز

اموراتشون اینطور میگذره.

تو حساب کن یه جور عقده هاشونو اینجا باز میکنن و خودشونو خالی میکنن.هر چی هست جوونن.
دوست دارن با دوست دخترشون راحت تو خیابون دست همو بگیرن و قدم بزنن.خواهرشون هم جای امنی دور از دست پسر غریبه هست.پس نگرانی وجود نداره.فقط این گیر دادن هاست که اونم میان اینجا عقده ها رو سر اختراعات و دستاورد ها خالی میکنن.
قوم بنی اسرائیل که میگن به اینا میگن
از هر چیزی باید ایراد در بیارن
بهنه های بنی اسرائیلی :w16:

• Like

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستانی که اینجا همدیگه رو تایید میکنند
من ندیدم که به تاپیک جناب hacker boy با عنوان دروغ بزرگی دیگر : قایق پرنده ای که امروز "رونمائی" شد چهل سال پیش در روسیه تولید شده است
جواب بدند
ممنون میشم اگه اقدام مقتضی مبذول فرمایند

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستانی که اینجا همدیگه رو تایید میکنند
من ندیدم که به تاپیک جناب hacker boy با عنوان دروغ بزرگی دیگر : قایق پرنده ای که امروز "رونمائی" شد چهل سال پیش در روسیه تولید شده است
جواب بدند
ممنون میشم اگه اقدام مقتضی مبذول فرمایند
دوست عزیز ممنون که تذکر دادین
اقدامات لازم را مبذول میفرماییم ولی،یه ولی داره ایشون از همون اول از در ناسازگاری دراومدن واین دستاورد رو کوچک کردن و سازندگان رو به سخره گرفتن،اگه شما دقت کنین به ایرادهایی که ایشون وارد کردن تو همین تاپیک جواب داده شده.
وقتی میگن ایران ماهواره ساخته معنیش این نیست که ماهواره ای ساخته که تا حالا هیچ کشوری نتونسته بسازه
وقتی میگن ایران ناو جماران ساخته همه میدونن قبلش آمریکا هواپیما برشو ساخته
وقتی میگن قایق پرنده ساخته معنیش این نیست که هیچ جای دنیا قبلا نساختنش،ایران به یه کاربریه دیگه ساخته همین و برای اولین باره که این چنین استفاده ای ازش میشه.
به همین سادگی
همین الانشم انواع قایق پرنده با کاربریهای مختلف هست
کافیه یه سرچ بکنین.
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif

mohammad 87 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز

اموراتشون اینطور میگذره.

تو که دم از منطق و این چیزا میزنی ازت بعید بود اینجوری حرف بزنی!!
فکرنمیکنی زندگی خصوصی طرف به خودش مربوطه؟

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز هم دروغ.....
خسته نشدین طرح این و اون رو به نام خودتون ثبت کردین به خورد ملت دادین؟
البته قبلش بگم من به قول آقا رضا یه دختر باز عقده ای هستم که میخوام با دوست دخترم تو خیابون بگردم واسه همین میگم که این بلوفه!
شما بهتر بود تمام مطالب تاپیکو میخوندی بعد اظهار نظر میکردی.

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما بهتر بود تمام مطالب تاپیکو میخوندی بعد اظهار نظر میکردی.
شما باید حتما حرف بزنی نه؟
هم این تاپیک رو خوندم هم اون یکی تاپیک. که فکر کنم واسه سرمد باشه. همه مطالبش رو خوندم. نگفتم نساختین. گفتم دروغ نگین که طرحش مال خودتونه. دزدیدین طرح روسیه 40 سال پیش رو ، خجالت نداره دیگه، دروغ هم که استخوان نداره. بگین تا دروغدانتان پاره شود!!

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز

اموراتشون اینطور میگذره.

آقا رضا از سنت خجالت بکش. این طرز حرف زدن مال شما نیست.

اولا که افاضات شما هیچ ربطی به عنوان تاپیک نداشت.
دوما ظاهرا شما داری عقده گشایی میکنی که پست بی ربط میدی. برو تو همون تاپیکای حجابت در موردش صحبت کن.
سوما اگر واقعا اختراعی بشه قطعا ما هم بهش افتخار میکنیم.
چهارما من ترجیح میدم به جای اینکه خواهر یا دخترم رو محدود کنم تربیتش کنم تا خودش راه خودش رو انتخاب کنه. اگر کج رفت به خاطر تربیت غلط من هست. این شمایی کهترس کج روی نوامیستون همیشه سراسر وجودتون رو در بر گرفته. به همین خاطر دوستدار محدودیت هستید. سفت بچسبید. اگر ول کنید قطعا گند بالا میاد. هر وقت تونستی برای مونث هم شعور انسانی قائل بشی بیا پست بده.

از استارتر و همه دوستان به خاطر بد حرف زدنم عذرخواهی میکنم. ظاهرا این استاد جز این راهی برام نذاشته.

آخرین ویرایش:

aspo

عضو جدید

نوع ایرانیش كه طبق گفته‌ی فرماندهان سپاه هیچ راداری قادر به شناساییش نیست هدف گیری دقیقی داره و موشكهاش دقیقا به هدف میخورن.
مقامات آمریكایی: جمهوری اسلامی مبالغه میكند!
ممنون عزیز:gol::gol:

mjvm

کاربر فعال گروه کیفیت مهندسی صنایع

اموراتشون اینطور میگذره.

گاهی جز تاسف برای کسی کاری نمیشه کرد
برات متاسفم دوست عزیز که اینطور در رابطه با هموطنانت فکر می کنی !!!
تمام دغدغه ی جوان مملکت این نیست دغدغه اش تو سری نخوردنه و طوطی نبودن!!!

mjvm

کاربر فعال گروه کیفیت مهندسی صنایع

دوما ظاهرا شما داری عقده گشایی میکنی که پست بی ربط میدی. برو تو همون تاپیکای حجابت در موردش صحبت کن.
چهارما من ترجیح میدم به جای اینکه خواهر یا دخترم رو محدود کنم تربیتش کنم تا خودش راه خودش رو انتخاب کنه. اگر کج رفت به خاطر تربیت غلط من هست. این شمایی کهترس کج روی نوامیستون همیشه سراسر وجودتون رو در بر گرفته. به همین خاطر دوستدار محدودیت هستید. سفت بچسبید. اگر ول کنید قطعا گند بالا میاد. هر وقت تونستی برای مونث هم شعور انسانی قائل بشی بیا پست بده.

از استارتر و همه دوستان به خاطر بد حرف زدنم عذرخواهی میکنم. ظاهرا این استاد جز این راهی برام نذاشته.

نه آقا ابوالفضل عزیز دیگه دست چنین افرادی مدت هاست که رو شده.
از xpars و کربلایی حسام بگیر تا اینجا!
عادته دیگه!
فقط براشون تاسف بخورید!!!:mad:
مرسی بابت متنتون :gol::gol::gol:

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه آقا ابوالفضل عزیز دیگه دست چنین افرادی مدت هاست که رو شده.
از xpars و کربلایی حسام بگیر تا اینجا!
عادته دیگه!
فقط براشون تاسف بخورید!!!:mad:
مرسی بابت متنتون :gol::gol::gol:
شما مثل اینکه پستای دوستان خودتونو نمیدیدینفکه به مراتب بدتر از پستای اینا بودن
در ضمن کربلایی حسام اینقدر جراتشو داشت که بیاد معذرت خواهی کنه
دوستان شما که به این کارشون افتخارم میکردن
ایکس پارسم اگه کمی زرنگ بود و زودتر یه تاپیک میزد و مظلوم نمایی میکرد الان اوضاع 180 درجه فرق میکرد.

arman23

عضو جدید
شما باید حتما حرف بزنی نه؟
هم این تاپیک رو خوندم هم اون یکی تاپیک. که فکر کنم واسه سرمد باشه. همه مطالبش رو خوندم. نگفتم نساختین. گفتم دروغ نگین که طرحش مال خودتونه. دزدیدین طرح روسیه 40 سال پیش رو ، خجالت نداره دیگه، دروغ هم که استخوان نداره. بگین تا دروغدانتان پاره شود!!
داغون راستگويي شما هستيم عزيز

72 تن و.....

باز هم بگم؟

اياتاي

عضو جدید

خواستم به پست ایشون جواب بدم اما دیدم شما دوست عزیز به خوبی جوابش رو دادید...
ممنون:gol::gol::gol:

mohammadreza_سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز

:gol::gol:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
قایق پرنده رو بیخیال... طرح بی نقص یارانه رو بچسب... نه از اون نظقای ا.ن تو مجلس که این طرحو نمایندگان خواهشا (یا همون اجبارا) تصویب کنن که مو لا درزش نمیره:D... نه از اون خوشه بندیشون
اخرش چی شد؟

arman23

عضو جدید
قایق پرنده رو بیخیال... طرح بی نقص یارانه رو بچسب... نه از اون نظقای ا.ن تو مجلس که این طرحو نمایندگان خواهشا (یا همون اجبارا) تصویب کنن که مو لا درزش نمیره:D... نه از اون خوشه بندیشون
اخرش چی شد؟
خيلي جالبه كه تئوريسين ها و اقتصاد دانهاي مورد قبول شما اين طرحو تاييد ميكنن ولي به عوام براي فريب چيز ديگه اي ميگن

بقول زيبا كلام:

هدفمندي يارانه ها طرح خوبيه اما چون احمدي نژاد اجراش ميكنه پس بدرد نخوره

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي جالبه كه تئوريسين ها و اقتصاد دانهاي مورد قبول شما اين طرحو تاييد ميكنن ولي به عوام براي فريب چيز ديگه اي ميگن

بقول زيبا كلام:

:w15:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

بقول زيبا كلام:

مورد قبول ما؟:surprised:
تو الان از کجا متوجه شدی که من طرف کدوم اقتصاد دانم؟
به هر حال خاصیته بعضیاتون همینجوریاست دیگه... هر منتقدی میشه طرفداره جنبش سبز، حامی اسراییل، امریکا، مرتد اسلامی.. اعدام
مرد حسابی من چیکار به صادق زیبا کلام دارم، اصن مگه زیبا کلام اقتصاددانه!!!! طرح کاملشون که همین اولش بوکسو باد کرده، اون همه وقته ملتو گرفتن خوشه بندی کردن (حالا بماند چه اشتباهاتی این وسط رخ داد) اخرشم گفتن خوشه بندی فعلا منحل شده
شما بجایه حمایت یک جانبه و بیهوده یکم چشاتو باز کنی بد نیستا

http://www.dolat.ir/NSite/FullStory/?id=192248

تو حساب شما واریز شد؟ واسه ما که نشده...
خداااایش طرح کاملیه ولی چون احمدی نژاد مجریشه مردم مخالفن:D