ali.reza.man
عضو جدید
اگه پشت گوشتو دیدی این قانون هم می بینی
منم حاضر نیستم با حجاب برم بیرون....ولی مشکل اینجاست که تو این مملکت فقط به عقیده تو احترام میزارن...گور بابای بقیه!!منم حاضر نیستم بی حجاب برم بیرون
اگه بشه...سلام
اگه از امروز اعلام كنن همه ي مردم در زمينه ي داشتن حجاب آزاد هستند و هيچ ممنوعيت و محدوديتي وجود نداره .......(مثل تركيه)
1.خانوما: آيا شما حاضر هستيد بدون حجاب در خيابان و محافل عمومي بريد؟
2.آقايون: از نظر شما مشكلي نداره ناموس شما بدون حجاب باشه؟
3.در كل فكر ميكنيد جامعه آمادگيه اين مسئله رو داره؟ظرفيت وجود داره؟
حجاب اختیاری نیست که کسی بخواد یا کسی نخواد. یه اجباره برای هر مسلمان. مگه اینکه ...جامعه نیازی به این نوع امادگی ها و ظرفیت داشتن ها نداره.
اتفاقا این جور مسائل ظرفیتهای یک جامعه رو کم میکنه. و ادمها رو وحشی تر.
امارهای جهانی هم این حقیقت رو تائید میکنه.قبلا هم امار این حقیقتها رو از سایتهای معتبر جهانی گذاشتم.
اگه کسی مسلمون نباشه چی؟؟؟؟؟؟ مسلمون بودنم اجباریه؟؟حجاب اختیاری نیست که کسی بخواد یا کسی نخواد. یه اجباره برای هر مسلمان. مگه اینکه ...
از نظر من مشکل داره که ناموسم بی حجاب باشه.سلام
اگه از امروز اعلام كنن همه ي مردم در زمينه ي داشتن حجاب آزاد هستند و هيچ ممنوعيت و محدوديتي وجود نداره .......(مثل تركيه)
فکر نمی کنم اکثر این دوستان مسلمان نباشند.اگه کسی مسلمون نباشه چی؟؟؟؟؟؟ مسلمون بودنم اجباریه؟؟
بعضی ها ایرانی بودن رو با مسلمون بودن اشتباه گرفتن مگه نمیشه ایرانی باشی مسلمون نباشی با کلی دین دیگه تو ایران هست که به اجبار باید روسری سرشون کنن که همین الان بگن خودتون دینتون رو هرچی دلتون میخواد انتخاب کنید 90 در صد دینشون رو عوض میکنناگه کسی مسلمون نباشه چی؟؟؟؟؟؟ مسلمون بودنم اجباریه؟؟
مثلا الان همه خيلي با حجابن؟حجاب براي خيلي ها عقده شده از بس تحت فشارن .درسته كه همه با مانتو روسري ميان بيرون ولي رنگ موهاي زننده آرايشاي زننده مدل موهاي زشت و زننده....كه آدم واقعا از ديدن اين صحنه ها از خودش به عنوان يه دختر خجالت مي كشه ...اين كه حجاب نيست
چه اشكالي داره اگه آزادي باشه؟
به نظر من اگه يه خانم ساده پوش باشه بلوز شلوار بپوشه يا كت دامن خيلي متين تر از اينجور حجاب هاي اجباريه
اگه حجاب اجباری شده علت داره، منم مثل تو فکر می کردم حجاب هم مثل نماز و روزه و بقیه مسایل دینی یه مسئله شخصیه و به هیچ کس هم مربوط نمیشه که من حجاب دارم یا نه و کسی هم حق نداره منو مجبور کنه که حجابمو رعایت کنم (البته من با حجاب مشکلی ندارم و همیشه رعایت می کنم) ولی وقتی یه کم عمیقتر فکر کنی متوجه علت اجباری بودنش میشی.منم حاضر نیستم با حجاب برم بیرون....ولی مشکل اینجاست که تو این مملکت فقط به عقیده تو احترام میزارن...گور بابای بقیه!!
آره فقط یه کم عمیق نه بیشترفقط یکم عمیق؟
توی ایران که به همجنسشون هم در بعضی نقاط کشور ، رحم نمیکنن و رفتارهای تجاوزگرانه به جسم و روح و عقیده توی ذهن اکثریت مسئولین و مردم هستش ؛ به تصویب آزادی حجاب از سوی حکومت و درک این موضوع و موراد مشابه از سوی مردم چندان امیدی نیست . فارغ از این موضوع ... با تفکر خیل افرادی در ایران که با محارم خودشون هم مشکل دارند چه کنیم !
شاد باشید و سلامت .
توی ایران که به همجنسشون هم در بعضی نقاط کشور ، رحم نمیکنن و رفتارهای تجاوزگرانه به جسم و روح و عقیده توی ذهن اکثریت مسئولین و مردم هستش ؛ به تصویب آزادی حجاب از سوی حکومت و درک این موضوع و موراد مشابه از سوی مردم چندان امیدی نیست . فارغ از این موضوع ... با تفکر خیل افرادی در ایران که با محارم خودشون هم مشکل دارند چه کنیم !
شاد باشید و سلامت .
1- دوستانی که به کشورهای دیگه سفر کردن مثل ترکیه امارات(دبی) و یا کشورهای دیگه حجاب آزاد دارن .اونی که محجبه است واقعا به حجاب ایمان داره وحجابش هم مثل حجاب خیلی از بانوان ایرانی آب دو خیاری و اجباری نیست . وحشی گری و آزار و مزاحمت هم از ایران بسیار کمتر دارن .
.
دوست گرامی
شما و دیگر دوستان برای این حرفی که بارها دیدم زده شده سندی یا اماری بین الملل دارید یا نه؟؟؟
ببخشیدا اما اینکه خودم رفتم یا پسر عموم اونجاست اینو گفته و ... اینها سند معتبری نیست تا من نوعی قبول کنم.
همه چی ظاهرش خوبه.بری داخلش نقطه های سیاهشو هم میبینی.
بنده امار میخوام و متقابلا هم اماری میدم که تو شک شبهه ای هم نباشه.
بلی فامیل شما راست می گه من 3 سال ترکیه میرم میام درسته ولی قبول کنید اون بی حجابهاشون هم با با حجابهاشون هیچ مشکلی ندارند.دوست گرامی
شما و دیگر دوستان برای این حرفی که بارها دیدم زده شده سندی یا اماری بین الملل دارید یا نه؟؟؟
ببخشیدا اما اینکه خودم رفتم یا پسر عموم اونجاست اینو گفته و ... اینها سند معتبری نیست تا من نوعی قبول کنم.
سلام
لطفا با مدرک و سند صحبت کن.در مورد آزادی حجاب باید به چند نکته توجه کرد .
1- دوستانی که به کشورهای دیگه سفر کردن مثل ترکیه امارات(دبی) و یا کشورهای دیگه حجاب آزاد دارن .اونی که محجبه است واقعا به حجاب ایمان داره وحجابش هم مثل حجاب خیلی از بانوان ایرانی آب دو خیاری و اجباری نیست . وحشی گری و آزار و مزاحمت هم از ایران بسیار کمتر دارن .
2- لازمه این آزادی اول داشتن امنیت کامل در کشور است
3- کلا حجاب در جامعه پدیده ای مثبت است وتاثیرات خوبی بر جامعه دارد ولی اجباری بودن آن از ارزشش کاسته و نتیجه عکس میدهد
4- افراد یک جامعه از یک فرهنگ نیستند وسلایق و اعتقادات و عادات مختلفی در زندگی فردی واجتمایی دارند
یکپارچه کردن سلایق در یک جامعه آن هم به زور کاری دشوار وهمچنین اشتباه است.
دوست عزیز به نکته درستی اشاره کردین... مشکل و ضعف فرهنگی ما بیشتر از این حرفاست.
هر کسی یه فرهنگ خانوادگی داره اگه خانواده ای مقید به رعایت حجاب باشه تبعا تمامی افراد خانواده با این فرهنگ بزرگ شدن .
دوست گرامی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
قانون عجیب آموزش و پرورش؛( دوران برده داری ) | گفتگوی آزاد | 136 | ||
قانون جذب چیست؟ | گفتگوی آزاد | 13 | ||
بنظرت قانون حجاب باید در ایران چطوری باشه؟ | گفتگوی آزاد | 14 | ||
ده قانون اصلی کاعنات | گفتگوی آزاد | 1 | ||
افزایش قیمت آب و برق مطابق قانون بودجه ۹۲ | گفتگوی آزاد | 4 |