سلام من در باره ساخت قالب PVC ميتونم كمكتون كنم اگه سوالي داريد قيمت توليد قالب با PVC تقريبا يك دهم سيليكون هست و قابل بازيافت هم هست و ميشه ازش قالب ژله اي ساخت ولي يك إيرادي كه وجود داره در زمان توليد گاز و بخار سمي ازش خارج ميشه برا همين بايد دقت فراوان كرد و بهتر است در فضاي باز حرارت دهي شود مواد لازم برأي اين كار گرانول PVC و روغن dop هستش كه به مقدار يك به يك بايد مصرف بشه روش كار به اين صورت است كه اول روغن رو در ظرف ريخته و حرارت ميدهيم تا ١٧٠ درجه (با شعله ملايم كار كنيد كه فرصت كافي برأي هم زدن داشته باشيد) بعد گرانول را به روغن أضافه ميكنيد و آنقدر با شعله ملايم هم ميزنيد كه مواد مثل عسل به دست بياد و گرانول ها كاملا آب بشند تو روغن بعد از اين كار آماده ريختن روي نمونه قالب گيري است فرصت زياد نيست و از روي شعله كه ورداشتين سريع مواد رو بريزين رو نمونه كه اماده كردين

مراحل سوختن اول زرد ميشه بعد نارنجي بعد قرمز و بعد بنفش ميشه و سياه ميشه كه ديگه به درد نمي خوره به رنگ ها در زمان هم زدن روي شعله دقت كنيد و اجازه ندين مواد بسوزه

هرچه روغن بيشتر باشه ماده حاصل ژله اي تَر و چسبناك خواهد بود و هرچه گرانول بيشتر باشه مواد سفت تَر

بعضا جهت به صرفه بودن از پر كننده و فيلر هم استفاده ميشه مانند كربنات كلسيم و ... كه من زياد پيشنهاد نمي كنم

من يك همزن برقي ساختم كه راحت تَر باشم اگه مقدار توليدتون زياد هست شما هم با همزن توليد كنيد كه هم خسته نميشين هم توليد بيشتر ميشه
🖋🖋سوالي بود در خدمتم موفق باشيد 🖋🖋