فیلم و تصویر قران سوزی

laleh_a

عضو جدید
کاربر ممتاز
نشون دادن كه از همه مردم دنيا عقب مونده ترن.....
با اون همه ادعاشون.... قيافه خود كشيشه از همه شيطاني تره به كتاب مقدس ما توهين مي كنه؟؟؟؟؟؟؟؟:mad::mad::mad:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
قرآنش به چه زبانیه!!!!
به زبان انگلیسی
و خدا رو شکر قرآن هایی که اون کشیش احمق در اون کامیون گذاشته بود سوزانده نشد
ولی محکومه و اهانت به فرامین قرآن هست فرق نمیکنه با چه زبانی .
در اینکه میگید شک دارید هم باید بگم چند جا ی دیگر که یکیش جلوی کاخ سفید بوده این اهانت توسط دو شخص به اسمهای راندال تری و انرو بیچام انجام شده که حرفهایی در این باره زده شده که در تایپیک خودم اونها رو آوردم .

لعنت به تمامی اهانت کنندگان به مقدسات ادیان الهی:mad:

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
به زبان انگلیسی
و خدا رو شکر قرآن هایی که اون کشیش احمق در اون کامیون گذاشته بود سوزانده نشد
ولی محکومه و اهانت به فرامین قرآن هست فرق نمیکنه با چه زبانی .
در اینکه میگید شک دارید هم باید بگم چند جا ی دیگر که یکیش جلوی کاخ سفید بوده این اهانت توسط دو شخص به اسمهای راندال تری و انرو بیچام انجام شده که حرفهایی در این باره زده شده که در تایپیک خودم اونها رو آوردم .

لعنت به تمامی اهانت کنندگان به مقدسات ادیان الهی:mad:
و حامیانشان

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب آدمای کثیفی پیدا میشن!... با اینکه مذهبی نیستم ولی بدم میاد یکی به مقدساتمون توهین کنه! :mad:

h.q

عضو جدید
چرا قران سوزوندن اشتباهه؟
:w05:آخه منظورت از پرسيدن اين سوال چيه؟!
:mad:مي خواي بت بگم كه آره راست ميگي سوزوندن چارتا ورقه كاغذ كه چيزه مهمي نيست!!
يا اينكه مي خواي بگي من متوجه شان و منزلت قرآن و اعتقادات و جايگاه معنوي قرآن نيستم و فقط اونو به عنوان يه كتاب معمولي ميبينم!!!؟؟؟
:cool:حالا من يك سوال از تو مي پرسم:
(البته من ازخدا و همه دوستان بابت چنين مقايسه ي بسيار اشتباهي عذرخواهي مي كنم ولي فكر ميكنم اين مقايسه بهترين چيز براي اين شخصه به ظاهر خابه!!)
:cool:تو نويسندي معروفي هستي و كتب مطرحي داري،حالا من ميام در ملا عام و جلوي روي توجهت.......تو كتاباتو پاره ميكنم،دماغمو باهاش پاك ميكنم و.....
عكس العمل و طرز فكر تو درباره ي حركته من چيه؟؟؟؟!!
آيا كاره من بيهوده بي غرض و اشتباهه؟؟؟؟؟!:mad: