فکرای عجیب غریب من...........قسمت اول

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا بعضی شبا فکرای عجیب غریبی میاد سراغم( نه زود قضاوت نکن از اونا که فکرشو میکنی نیست) فقط تا تهش بخونین تا بدونین منظورم از فکر عجیب غریب چیه
مثلا اون شب داشتم فکر میکردم یه اتم گرچه کوچیکه ولی دنیای رو میتونه داغون کنه خیلی از کشورا هم هنوز اطلاعات زیادی ازش ندارن بعد داخل یه اتم الکترون ها حول یه محوری میگرده تو دنیای بزرگتر ماه دور زمین میچرخه زمین دور خودش میگرده زمین دور خورشید میگرده تو دید بزرگتر حتی منظومه ها هم دور خودشون ویه محور میگردن بعد یه کم حول ورم داشت ویه تئوری من دراوردی ولی ملموس اومد به ذهنم که نکنه مثلا زمین وخورشید و منظومه ما تو یه عالم خیلی بزرگتر مثل الکترون باشن که دور یه هسته میگردن؟؟؟؟؟؟؟؟
اونوقت میدونی چی میشه ؟؟؟؟؟؟
معنیش این میشه که کل این دم وتشکیلات و زمین وخورشید .منظومه ما میشه یه اتم داخل یه مولکول داخل یه تخته سنگ وسط یه کوه که خودشم جزیی از یه عالم بزرگتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم دیگه چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Sepideh.mt

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا بعضی شبا فکرای عجیب غریبی میاد سراغم( نه زود قضاوت نکن از اونا که فکرشو میکنی نیست) فقط تا تهش بخونین تا بدونین منظورم از فکر عجیب غریب چیه
مثلا اون شب داشتم فکر میکردم یه اتم گرچه کوچیکه ولی دنیای رو میتونه داغون کنه خیلی از کشورا هم هنوز اطلاعات زیادی ازش ندارن بعد داخل یه اتم الکترون ها حول یه محوری میگرده تو دنیای بزرگتر ماه دور زمین میچرخه زمین دور خودش میگرده زمین دور خورشید میگرده تو دید بزرگتر حتی منظومه ها هم دور خودشون ویه محور میگردن بعد یه کم حول ورم داشت ویه تئوری من دراوردی ولی ملموس اومد به ذهنم که نکنه مثلا زمین وخورشید و منظومه ما تو یه عالم خیلی بزرگتر مثل الکترون باشن که دور یه هسته میگردن؟؟؟؟؟؟؟؟
معنیش این میشه که کل این دم وتشکیلات و زمین وخورشید .منظومه ما میشه یه اتم داخل یه مولکول داخل یه تخته سنگ وسط یه کوه که خودشم جزیی از یه عالم بزرگتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا حول برت میداره؟

ترس نداره که :redface:

lightseeker62

عضو جدید
به هر حال چه فرقی برای ما میکنه؟
ولی امکانش بعید نیست
مگه نشنیدی پیامبر گفته: "اگه همه آدما از اول تا آخر جمع بشن و هر چیزی رو که میخوان از خدا بخوان و خدا همه رو بهشون بده، اون چیزی که از ملک خدا کم میشه به اندازه آبیه که از دریا کم میشه وقتی یه نفر بره کنار دریا و یه سوزن فرو کنه تو آب دریا و بیرون بیاره، "

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
به هر حال چه فرقی برای ما میکنه؟
ولی امکانش بعید نیست
مگه نشنیدی پیامبر گفته: "اگه همه آدما از اول تا آخر جمع بشن و هر چیزی رو که میخوان از خدا بخوان و خدا همه رو بهشون بده، اون چیزی که از ملک خدا کم میشه به اندازه آبیه که از دریا کم میشه وقتی یه نفر بره کنار دریا و یه سوزن فرو کنه تو آب دریا و بیرون بیاره، "

مرسی جالب بود حدیث پیامبر

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
کجاش عجبیه؟:surprised:

منم همچین فکرایی کردم
یه کلیپ هم ساخته بودند دقیقا همین حرف شما (پیداش کردم بهت میدم)

اول از بالای بالا....کهکشانها
همین جور زوم میکرد
میومد جلو
منظومه و زمین و و ..... بعد میرفت تو یه مولکول...بعد دوباره تکرار میشد تو اون هم یعنی ....:confused:

جدی؟؟؟؟؟
خوب حالا یه کم بهترم چون میدونم کسایی هستن که مثل من به این چیزا فکر میکنن وحرفمو میفهمن

maryam_bah

عضو جدید
کاربر ممتاز

:whistle:عالم واسه خودش عالمی داره............حتی فکر کردن بهش هم مارو گیج میکنه:w20:

جدی؟؟؟؟؟
خوب حالا یه کم بهترم چون میدونم کسایی هستن که مثل من به این چیزا فکر میکنن وحرفمو میفهمن
:w16::w16::w16:

hamed6336

عضو جدید
چه فکر های جالبی

من به همه چی فکر میکنم جز موردی که شما ذکر کردین

EAS

عضو جدید
یکی دو سال پیش یه جایی خوندم تعداد دنیا هایی که در اثر big bang به وجود اومدن خیلی بیشتر از بیشترین مقداریه که مغز ما قابلیت پردازشش رو داره ، دنیای ما فقط یکیشه !

roya.b

عضو جدید

خسته نباشی واقعا. کارتن ....کارتن... اسمش فکر کنم هورتن بود
نگاه نکردی احتمالا؟
هورتن فیلی که از یه گرد گل صدایی میشنوه بعد مشخص میشه صدای شهردار شهر بود چون داخل گرد گل یه شهر بود شهری که جون ادماش الان تو دست یه فیل بودو.......... بقیه ماجرا
خیلی باحاله.بگیرین نگاش کنین