از بچه های اینجا گمون نکنم کسی باشهسلام دوستان میخواستم بگم از بچه های فوق لیسانس حشره واحد علوم تحقیقات فارس کسی عضو سایت هست یا نه اگه هست لطفا یه ندا بده
جان؟ فوق حشره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام دوستان میخواستم بگم از بچه های فوق لیسانس حشره واحد علوم تحقیقات فارس کسی عضو سایت هست یا نه اگه هست لطفا یه ندا بده
آره یکی از گرایشات گیاهپزشکی تو ارشد هست.جان؟ فوق حشره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
برای این رشته ها کارم پیدا میشه؟؟
![]()
آره یکی از گرایشات گیاهپزشکی تو ارشد هست.
کار اداری سخت ولی کار خصوصی راحت تره ولی بازم مشکلات زیاد داره
کلا وضعیت کار برای رشته ما خوب نیست متاسفانه![]()
همه این جوری نیستن که به خاطر علاقه بیان این رشته
خوب مگه قبل از اینکه انتخاب رشته می کنید به این چیزاش فکر نمی کنید؟
فکر می کنم گرایش آب و باغبانی و گیاه پزشکی نسبت به بقیع گرایشا درآمدش راحت تر و بیشتر باشه
همه این جوری نیستن که به خاطر علاقه بیان این رشته
مثلا خیلی از همکلاسیای خودم به خاطر مدرکش اومدن این رشته
گرایش آب وضعیت کارش خوبه.باغبانی هم بهتره ولی گیاهپزشکی جاهای خاصی پذیرش داره.
به خاطر مدرکش؟
مگه مدرکش چه جوریه؟
منظورت اینه که می خوان فقط یک لیسانسی داشته باشن؟
یه فارغ و التحصیل باغبانی اگر واقعا با سواد باشه خیلی می تونه در آمد داشته باشه
مسئولیت یک باغی رو که به عهده بگیره ... متوسطش هر ما 1000000 در آمدش هست با فقط هفته ای دو بار سر زدن به باغ.
موارد اینجوری رو زیاد میشناسم.
مشابهش توی علوم دامی هم خبر دارم.
به هر بستگی به خود شخص داره بیشتر
گیاهپزشکی رشته جالبیهچه بدبختی اره باب فوق حشــره هم داریم . کار برا گیاه پزشکی افتضاحه من نمیدنم چرا دارم میخونم . البته اگه امسال گساهان دارویی یا سم شناسی قبول شم انصراف میدم اگه کسی بود ندا بده کار دارم من عضو جدید سایتم تا بعد
آها خوب اگه این جوریه ایشالا قبول که بشین میتونین واحدایی که پاس کردین و با رشته ای که قبول میشین مطابقت بدین.افسون من یه جورایی دانشجوی فوق حشره ام میخوام انصراف بدم برم دنبال اون رشـــته ها
کار برا سم که اصلا رو هوا میبرنت .. اما گیاهان دارویی طرفای ما هنوز جای کار دولتی داره البته با فوق..
ممنون بابت اطلاعات.عرض شود که گیاهان دارویی رو من میخوام با یکی از بچه ها بزنم تو کار ازاد اشتباها نوشتم دولتی اما سم شناسی زیر گروه علوم پزشکیه نه کشاورزیدرساشم زیست شناسی عمومی ، بیوشیمی و شیمی عمومی است که البته نیاز به مطالعه زایادی دارن چون بچه های زیست شناسی ، بهداشت گیاه پزشکی و بیشتر دکترهای عمومی و داروسازها شرکت میکنن پیرار سال 4 نفر دانشگاه علوم پزشکی شیراز گرفت 6 نفر تربیت مدرس از پارسال خیلی خبر ندارم کارش تدریس توی دانشگاه (با فوق لیسانس کار هست ) و البته موسسات داروسازی و سرم سازی هاست مثلا فردی رو میشناختم که با سرم سازی رازی ماهیانه میلیونی دریافت داشت (البته یارو بس که درس خونده بود گیلی ویلی میزنه)گیاهان دارویی هم میوام بزنم تو کار مواد شوینده و دارویی مثلا صادرات زیره به کرمان( این بخشش شوخی بود)
ممنون بابت اطلاعات.
ایشالا که قبول میشین همونی که می خواین.
ممنون فقط حواستون باشه تبلیغ سایت نباشه که خلاف قوانینهان شا ا...دوستان به زودی یک خبر برای مهندسان کشاورزی فعال در وب دارم وب سایتی متفاوت
به خاطر مدرکش؟
مگه مدرکش چه جوریه؟
منظورت اینه که می خوان فقط یک لیسانسی داشته باشن؟
یه فارغ و التحصیل باغبانی اگر واقعا با سواد باشه خیلی می تونه در آمد داشته باشه
مسئولیت یک باغی رو که به عهده بگیره ... متوسطش هر ما 1000000 در آمدش هست با فقط هفته ای دو بار سر زدن به باغ.
موارد اینجوری رو زیاد میشناسم.
مشابهش توی علوم دامی هم خبر دارم.
به هر بستگی به خود شخص داره بیشتر
جدی همون من دارم یک وگرد تخصصی کشاورزی ایجاد میکنم میخواستم اونو معرفی کنم
خوب مگه قبل از اینکه انتخاب رشته می کنید به این چیزاش فکر نمی کنید؟
فکر می کنم گرایش آب و باغبانی و گیاه پزشکی نسبت به بقیع گرایشا درآمدش راحت تر و بیشتر باشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کنکور دکترای حشره شناسی | بایگانی مهندسی کشاورزی | 6 |