فوری فوری: برگزاری میتینگ در نمايشگاه كتاب تهران

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahtab n

دستیار مدیر
کاربر ممتاز
یاد مدرسه افتادم که همه هماهنگ میکردن که نرن پس فرداش خبردار میشدیم که نصف بچها رفتن کلاس:D
تو دانشگاهم از این خودشیرینا داریم:D

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه، ای وای خخخخخ
دوستم هستی ولی نمیدونم ک ساکن کجایی
بیای بی نهایت خوشحال میشم، اگه اومدنی شدی بگو شماره گوشیمو بهت بدم تا بتونی راحت پیدامون کنی :)

ممنون عزیزم ،نه نمیتونم بیام بهتون خوش بگذره :)

hirad zamani

عضو جدید
من فردا نمایشگاه هستم

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چیشد بچه ها همون یازده پیش مترو مصلی؟
روبرو درب اصلی شبستان بود بهتر بودا:)

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چیشد بچه ها همون یازده پیش مترو مصلی؟
روبرو درب اصلی شبستان بود بهتر بودا:)
ساعت 11 تا 12 هر کی اومد منتظر بقیه میمونه تا همه برسن
اونجا شلوغه مهرنوش، ی جای خلوت تر بهتره حالا بعدش اگه دوست داشتید میتونیم بریم ی جا دیگه

بندازید یه روز دیگه:D

نمیشه شرمنده همه چی تصویب شده

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ساعت 11 تا 12 هر کی اومد منتظر بقیه میمونه تا همه برسن
اونجا شلوغه مهرنوش، ی جای خلوت تر بهتره حالا بعدش اگه دوست داشتید میتونیم بریم ی جا دیگه

نمیشه شرمنده همه چی تصویب شده

من بخاطر شلوغی گفتم اونجا شاخص تره...اوکی...عزیزم یازده تا دوازده ینی چی؟:(همه راس یازده فوقش با یه ربع تاخیر اونجا باشن دیگه ..آنتایم باشید لطفا

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من بخاطر شلوغی گفتم اونجا شاخص تره...اوکی...عزیزم یازده تا دوازده ینی چی؟:(همه راس یازده فوقش با یه ربع تاخیر اونجا باشن دیگه ..آنتایم باشید لطفا

عزیزم متروشلوغه، بعضبا هم راهشون دوره باید ب فکر همه بود دیگه
ولی امیدوارم همه زود برسن

اوژنی دزیره

عضو جدید
یعنی واقعا شما ها میخواید شناخته بشید؟؟؟؟؟؟؟آخه کسی که با اسم مستعار و دیگر مشخصات پنهان عضو شده چه علاقه ای به شناخته شدن میتونه داشته باشه؟!!!!!!

اوژنی دزیره

عضو جدید
آقای بهنام نه شما نه گنده تز از شما نمیتونه منو زور کنه این اولا.
دوما اینکه مگه من مخاطبم شما بودی؟خخخخخخخخخخ
سوما شما برو بقیه رو ببین وقتی یکی از کسانی هستی که توی میتینگ ها شرکت کنه من دیگه حرفی ندارم
درضمن منظورم از قول بچه ها این بود یعنی دوستانی که این سؤال توی ذهنشون هست دوستانی که با اسم مستعار و مشخصات نصفه یا پنهان عضو هستن نه اینکه کسی منو نماینده کرده باشه صرفا به این دلیل که این سؤال خیلی هاست.
و اینکه دوست مجازی!!!!!!!!!!!من دنیای مجازی رو در حد همون مجازی قبول دارم نه بیشتر نه کمتر.تا دوستانی دور و برم هستن که از روی شناخت و از سر اعتماد مقابل همدیگرو انتخاب کردیم و با هم هستیم و در کنار هم هستیم نیازی به دوست یابی اینترنتی ندارم.

آخرین ویرایش:

USER56

عضو جدید
لعنت به این شانس
سه هفته هست دارم به خودمو و همه ی دوستام میگم میخوام 18 ام برم نماشگاه کتاب با من بیایید بریم
اونوقت نشد که اون روز بیام
میره برای یک شنبه
لعنت به این بدشناسی
اههه

DDDIQ

مدیر ارشد
با سلام خدمت دوستان و اعضا محترم باشگاه مهندسان
طبق تصمیم گرفته شده توسط ادمین سایت برگزاری و دعوت دیگر اعضا به ملاقات های عمومی خلاف قوانین می باشد و باشگاه مهندسان هیچ گونه مسئولیتی در این رابطه را قبول نخواهد کرد ؛ از این بابت عذرخواهی میکنم

شاد و تندرست باشید

_____
* از محتوا بحث های پیش آمده به خوبی مشخص هست که یکی از دلایل این تصمیم ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.