به نظر من خدا بیشتر از همه مخلوفتشو می شناسه به همین دلیل اینهمه در قوانین اسلام بیشتر به مرد بهها داده و اگر یکمی به این زنها بها میداد چه قدر فساد های جامعه بیشتر می شد.واقعا به مرده که رو میدی....
بسه...انقدر در و گوهر سرازیر نکن تو سایت!اااااااااا فکر کنید اگه حق طلاف با این موجودات بود با این فکر ناقصشون هرکی میتونست مانتوی شیک تر براشون یخره طلاق میگرفتند و با اون ازدواج میکردند . فکر کنید اینطوری شیرازهی چندتا زنگی از هم پاشیده میشد
اااااااااا فکر کنید اگه حق طلاف با این موجودات بود با این فکر ناقصشون هرکی میتونست مانتوی شیک تر براشون یخره طلاق میگرفتند و با اون ازدواج میکردند . فکر کنید اینطوری شیرازهی چندتا زنگی از هم پاشیده میشد
والا برای همه این موضوع با اسدلال استفرایی پابت شدهبسه...انقدر در و گوهر سرازیر نکن تو سایت!
می تونم بپرسم از پشت کدوم کوه اومدید با این افکار نورانیتون؟!!!![]()
من كاري به سخن مسئول اين تاپيك ندارم كه درست ميگويد يا اشتباهنه اتفاقا آدمایی مانند شما باید حرف بزنه تا حرفای آدمایی مثل ما ثابت بشه
پس اذعان داری دینی که تو میشناسیش به مرد بیشتر از زن بها داده
پس مرحبا به کامل ترین دین دنیا
مرحبا به عدالت پیام آورنده اش
من جات بودم وقتی عرصه رو تنگ میدیدم میرفتم قرصامو میخوردم نه اینکه بیام یه تاپیک چرت بزنم که همه بهم بخندن.در ضمن برو اون سوتی املایی تو درست کن بعد بیا بلغور کن.والا برای همه این موضوع با اسدلال استفرایی پابت شده
حق طلاق زمانی با زنه که موفع عقد مرد اونو تو عقد نامه امضا کنه تازه اگر امضا هم کنه مهریش کمه تازه اگه بخواد از حق طلاق هم استفاده کنه نفثه هم بش تعلق نمیگیره.چرا چرند میگی؟مثل اینکه توی باغ نیستیا.فعلا که حق طلاق با خانوماست.فکر کنم شما یا گیجی یا از روزگار کهن با 5 خورشید اومدی.
یه کم روزنامه بخون چون فکر می کنم از اون زمانی که اومدی با روزنامه بیشتر آشنا باشی.آخه اینترنت که نبوده میدونم بلد نیستی که بگم سرچ کن تا اطلاعاتت ارتقا پیدا کنه.هرچند که آدمای اون زمان یه کم هم ناقص العقل بودن![]()
میگم شما اول برو یکم تمرین تایپ کن!والا برای همه این موضوع با اسدلال استفرایی پابت شده
من كاري به سخن مسئول اين تاپيك ندارم كه درست ميگويد يا اشتباه
اما داري از مرزت جلو مي آيي وبه دين اسلام وپيامبرش سخن ناروا ونيش دار ميزني
سؤال از تو ومثال تو دارم :
كداميك از كارهاي خدا بي حكمت است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
جواب معلومست .........هيچكدام
خوب سوال بعدي ؟
خداوند متعال 124000پيامبر ارسال ومبعوث نموده است ..........چرا حتي يكنفر از اين پيامبران خدا ؛ زن نبودند .........چرا؟
متاسفانه صحبتهاي شما جالب ودرست نيستحق طلاق زمانی با زنه که موفع عقد با کلی عشوه و جادو جنبل مرده رو خر کنند و مرد اونو تو عقد نامه امضا کنه تازه اگر امضا هم کنه مهریش کمه تازه اگه بخواد از حق طلاق هم استفاده کنه نفثه هم بش تعلق نمیگیره.تازه ما هم از خدا خواسته میریم یه ترگل ورگل ترشو میگیریم
پس قبول داری که خر میشید؟البته ببخشیدا به این صراحت میگم.خودتون عنوان کردید.حق طلاق زمانی با زنه که موفع عقد با کلی عشوه و جادو جنبل مرده رو خر کنند و مرد اونو تو عقد نامه امضا کنه تازه اگر امضا هم کنه مهریش کمه تازه اگه بخواد از حق طلاق هم استفاده کنه نفثه هم بش تعلق نمیگیره.تازه ما هم از خدا خواسته میریم یه ترگل ورگل ترشو میگیریم
خدا اشتباه نمي كند وكار اوبر اساس حكمت وعقل ودرايت استخیلی به حرفات مطمئنی
فعلا داریم آثارهمه چیز رو تو قرن 21 می بینیم
از دین فقط اسمش مونده و چن تا متحجر بی منطق
بابا به خدا ما مثل شما نیستیم از رو هر چیزی 1000 بار بنوسیم تازه بازم یاذش نگیریممیگم شما اول برو یکم تمرین تایپ کن!
صد تا "ق"
صد تا "ث"
"ت" هم که کلا" حذف کردی...1000 تا هم از رو "ت" بنویس![]()
سؤال از تو وامثال تو دارم :
خوب سوال بعدي ؟
خداوند متعال 124000پيامبر ارسال ومبعوث نموده است ..........چرا حتي يكنفر از اين پيامبران خدا ؛ زن نبودند .........چرا؟
بابا به خدا ما مثل شما نیستیم از رو هر چیزی 1000 بار بنوسیم تازه بازم یاذش نگیریمهیچ وقت خودتونو با ما مقایسه نکنید(بیبینید چقدر بهتون احترام گزاشتم که این پیش فرض رو گزاشتم که شما توانایی مقایسه کردنم دارید)
عر عر خانبه نظر من خدا بیشتر از همه مخلوفتشو می شناسه به همین دلیل اینهمه در قوانین اسلام بیشتر به مرد بهها داده و اگر یکمی به این زنها بها میداد چه قدر فساد های جامعه بیشتر می شد.واقعا به مرده که رو میدی....
سؤال از تو وامثال تو دارم :
خوب سوال بعدي ؟
عجب ؛ خدا مردان را اهل دوز كلك خلق كرد وزنان را پاك وپاكيزه آفريد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/چون زنا اهل دوز و کلک نیستن!
به نظر من خدا بیشتر از همه مخلوفتشو می شناسه به همین دلیل اینهمه در قوانین اسلام بیشتر به مرد بهها داده و اگر یکمی به این زنها بها میداد چه قدر فساد های جامعه بیشتر می شد.واقعا به مرده که رو میدی....
اخه شما که ادعای برابری انسان ها را دارید حداقل نباید به اسم دیگران توهین کنیدعر عر چون، تو که خیلی کاملی اسم بهتر به ذهن فوق کاملت نرسید؟
مثلا .....![]()