حالا اینقد از خودت نمیخوات تعریف کنی.من که میدونم همچین آش دهن سوزی نیستی خخخخخخخخخخخداییش دقت کردی هیچکی خودشو در حد این تاپیک نمیبینه میره؟؟
............
اینم خودشو باکلاس میدونه خخخخخخخخ
سلوم ستاره![]()
حالا اینقد از خودت نمیخوات تعریف کنی.من که میدونم همچین آش دهن سوزی نیستی خخخخخخخخخخ![]()

.....................سلام عزیزم خوبی؟ چه تاپیک با حالی.. اصلا جاش خالی بود من میومدم همیشه باشگاه هیچ جایی در حد من نبود
سلام ستاره باکلاسه..خوبی؟![]()
.....................
اونا بچه بودن از این چیزا سر در نمیارن خخخخخخخخخخمن که نگفتم هستم بچه ها ثابت کردن..![]()
همزادش ولی اینجااست![]()
خوبم...قربونت...دیگه ازم تشکر کن دیگه....حالا اونقدام با کلاس نیستیا ولی چون وارد شدی رات میدیم دیگه..سلام عزیزم خوبی؟ چه تاپیک با حالی.. اصلا جاش خالی بود من میومدم همیشه باشگاه هیچ جایی در حد من نبود![]()

.....................
........مگه با کلاسی به آواتارهشتاره خانم
اگه یه نگاه به آواتارم بندازی می بینی چقد با کلاسم
اونا بچه بودن از این چیزا سر در نمیارن خخخخخخخخخخ![]()
اجی سلوم
ببین چقدر دارن خواهرت رو سرکوب میکنن
خداییش تو که هروز منو میبینی بی کلاسی از من دیدی؟
مگه نه من خیلی شیک و با کلاسم
بچه ها رو روشن کن دیگه ابجی
که ستاره ها هر جا برن میدرخشن و همه محو تماشاشون میشن
عزیز دلم تو منحصر به فرد ترین کسی هستی که من تو باشگنه دیدم اصلا رفتارت داد میزنه چقد با کلاسی و شخصیت قابل احترامی داری
خوبم...قربونت...دیگه ازم تشکر کن دیگه....حالا اونقدام با کلاس نیستیا ولی چون وارد شدی رات میدیم دیگه..
........
نه دیگه پای منو الکی وسط نکش.من اینقد بچه نیستم که بخوام ازت تعریف کنم و بگم باکلاسی خخخخخخخختو ام جز این بچه ها بودی دیگه..
بچه ها بیان یخورده این تاپیک رو جذایب تر کنیم وهدف مند بریم جلو
فقط حرف نزنیم
به نظرم هر نفر اون چیزی که به نظرش بی کلاسیه هست رو بگه

بچه ها بیان یخورده این تاپیک رو جذایب تر کنیم وهدف مند بریم جلو
فقط حرف نزنیم
به نظرم هر نفر اون چیزی که به نظرش بی کلاسیه هست رو بگه
موافقمحالا اینی که واسش باز کردی پپسی بود یا کولاعزیز دلم تو منحصر به فرد ترین کسی هستی که من تو باشگنه دیدم اصلا رفتارت داد میزنه چقد با کلاسی و شخصیت قابل احترامی داری

نه دیگه پای منو الکی وسط نکش.من اینقد بچه نیستم که بخوام ازت تعریف کنم و بگم باکلاسی خخخخخخخخ![]()
نه دیگه پای منو الکی وسط نکش.من اینقد بچه نیستم که بخوام ازت تعریف کنم و بگم باکلاسی خخخخخخخخ![]()

حالا اینی که واسش باز کردی پپسی بود یا کولا![]()
حقیقت بودچیقده تو کند ذهنی.تازه فهمیدینکنه تو هم باکلاسی ؟؟؟؟؟؟؟![]()
اگه من طفلم پس اونایی که از تو تعریف کردن هنو به دنیا نیومدن خخخخخخخخخبر نداری تو طفلی بیش نیستی..![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فقط یک یزدی میتونه اینو بخونه | زنگ تفريح | 20 | |
| Д | فقط دخترا کلیک کنن !! | زنگ تفريح | 231 | |
|
|
کی بشینه رو صندلی داغ؟ (فقط 10 نفر اول تو لیست میرن بشتابید). | زنگ تفريح | 126 | |
| A | تفاوت جالب زمین خوردن دخترها و پسرها(فقط بخندید) | زنگ تفريح | 2 | |
|
|
فقط کافیه اردیبهشتی باشی | زنگ تفريح | 138 |