یه کاری نکن عکس تو رو هم بزارم
منو که همه میشناسن.
دیوید بکهام دیدی؟ من ممدشونم!
یه کاری نکن عکس تو رو هم بزارم
در وصف حاژ تقی همینو بگم که یه رگش به قزوینیا میره یه رگش به اعراب مصری.
آره عجب شبی بود, منم اون تابستون از شهر اومده بودم روستای پدر بزرگم هوایی عوض کنم , که چون پدر بزرگم اینا دعوت بودن ,این بود که منم تو عروسی شرکت کردم.
یادمه پس کله ی smn موهاش به اندازه یه 10 تومنی ریخته بود, بابا بزرگم میگفت واسه موخوره هست. تازه تا اونجایی که یادمه داماده کر و لال بوده حاضر شده بگیردش.
ضایع شدم !!! مشکلی نیست پوستم پوست کرگدنه!بی مزه
منو که همه میشناسن.
این که من نیستمهمین عکسه که با پشت زمینه سبزه دقیقا چهرت تو عروسی یادمه
حق با اوناس همیشه!!!
بسیار بسیار با این جملتون حال کردم، واقعا چرا؟ چقد اخه شماها تحت ستم و سیطره مایین،
دیویدبکهام باید پیش من لنگ بندازهپس 100% دیوید بکهامه چون شبیهن
نفرمایید قربان، شما سرورشونی تاجه سروشونی ، چقد اخه شکسته نفسی میکنیمنو که همه میشناسن.
بسیار بسیار با این جملتون حال کردم، واقعا چرا؟ چقد اخه شماها تحت ستم و سیطره مایین،
eh ! اومدی؟ یه جا گفته بودی که تو و هم رشته ای هات در اقلیت هستین اما میبینم که یکی دیگه هم پیدا شده منظورم gol rokh هست پس اونقدرا هم در اقلیت نیستین.
ههیشه با دادو بیداد حق به جانب میشینو دیگه کسی جرات حرف زدن پیدا نمیکنه!!!
خوب شد که این صدای بلند و خدا بهتون عطا کرده!!!
به به سلام
میبینم که با اومدن من رشتمون از اقلیت به اکثریت تبدیل شده,خیلی خوشحالم که اینجوری شد!
بوققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققق
شما کجا درس میخونین هم رشته ای؟؟؟خدا یه صدایه بلند بهمون داده ولی عوضش یه قلبه مهربونم داده که با گریه های فریبانه تون دلمون قیلی ویلی بره
خیلی خوش اومدین، قدم رنجه فرمودین، فرومه بی درو پیکرمونو روشن کردین
ای smn
از عشق تو من خانه خرابم
از عشق تو من دیده پرابم
با وسوسه عشق تو چندیست در حال ستیزم
با خود بجدالم که از دستت بگریزم نگریزم
فک کنم الان رفتی تو فضا، خلاصه دل مهربونه ما هم یه نظری به شما افکند
شما کجا درس میخونین هم رشته ای؟؟؟
منظورم دانشگاهتونه؟؟؟
من خیلی وقته فرمودم شما کجا بودی؟؟؟
بیا اصلا بحث تاپیک و عوض کنیم راجبه منابع طبیعی حرف بزنیم...
مگه اصلا وظیفشونه که یک لقمه نون بذارن جلوتون؟؟؟؟غرو که باس بزنن، اینکارم نکنن که یه لقمه نونم نمیزارین جلوشون
بابا شماها یکم نیمه پر لیوانم ببینین،اه
چن نفر به یه نفر
بعضی وقتا بی دلیل میرن توی خودشون و اصلا" با آدم حرف نمیزنن!!به نظر من این عجیب ترین خصوصیت مردهاست
هممممم، نه اخه میدونی، چیزه، روم نمیشه... یعنی من اگه بگم کدوم دانشگاهم smn میفته دنبالم،
منم که تا حالا تو عمرم به دخترا نه نگفتم، نمیخوام به پام بسوزه و بسازه
منابع طبیعی که کلهم واسه ملت ناشناخته ست، but i love it
من خیلی وقته تموم کردم الانم بیکارم
شما چطور؟ هنوز درس میخونین؟
ایشالله هر جا هستین موافق باشین
هممممم، نه اخه میدونی، چیزه، روم نمیشه... یعنی من اگه بگم کدوم دانشگاهم smn میفته دنبالم،
منم که تا حالا تو عمرم به دخترا نه نگفتم، نمیخوام به پام بسوزه و بسازه
منابع طبیعی که کلهم واسه ملت ناشناخته ست، but i love it
من خیلی وقته تموم کردم الانم بیکارم
شما چطور؟ هنوز درس میخونین؟
ایشالله هر جا هستین موافق باشین
golrokh ایشون مثل شما مهندسی منابع طبیعی نخونده من میدونم باغبونه ولی کاردانی ابیاری گیاهان دریای داره اوقات فراغتم به ماهی ها شنا یاد میده
golrokh ایشون مثل شما مهندسی منابع طبیعی نخونده من میدونم باغبونه ولی کاردانی ابیاری گیاهان دریای داره اوقات فراغتم به ماهی ها شنا یاد میده
خداییش لطف میکنین یه کاری کنین دس از سرمون وردارهحالا نترس من میگم دنبالت نیفته!!!
من ترم اخرم ,اصلا واسه ملت چی کلهم شناخته شدس!!!
ممنونم هم رشته ای!!!
بخدا منابع طبیعی خوندماوای راست میگی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اشکال نداره بذا حالا خودشو به رشته ما بچسبونه!!!
ماهی ها به این شنا یاد میدن یا این به ماهی ها!!!
smn نزار دس به افشاگری بزنم، ما رشته مون خیلی لطیفه مثه روحیه مون، خیلی احساسی و زودرنج، مثه گله شمعدونی
خداییش لطف میکنین یه کاری کنین دس از سرمون ورداره
ارشد چی میخوای ادامه بدی یا...؟ یا میخوای کارکنیو بعدم عروسی کنی. لی لی لی لی مبارک باشه
بخدا منابع طبیعی خوندما