اخیییی، نگو بابا، میدونی چه سعادتی نصیبشون شده با من اشنا شدن![]()
اعتماد به نفس کاذبت منو کشته

اخیییی، نگو بابا، میدونی چه سعادتی نصیبشون شده با من اشنا شدن![]()
اعتماد کاذب واسه چی بابااعتماد به نفس کاذبت منو کشته![]()
اعتماد کاذب واسه چی بابا
جدی باورت نمیشه
عجب گیری کردیما... میخوای شمارشونو بدم خودت باهاشون صحبت کن، اسمم بیاری قند تو دلشون اب میشه، خوب چه میشه کرد اینم یکی از هنرهای چند گانه پسراست که جاشونو تو هر دلی باز میکنن
مهم نیست برام![]()
عمرااااااااااااااااااااااااااا ,اگه میتونستم امتیاز منفی بهت می دادم
خیلی دلتون میخواد یه طرفه برید پیش قاضی و راضی برگردین نه؟ واسه همین اومدم و پست گذاشتماز اون دسته هستی که اعتماد به نفس کاذب دارنننننننننننننننننننننن گفتم که فقط خانوماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نظر بدن اقااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا![]()
بلهههههههههههههههه
واسه پسر دیگه
نه واسه این موجوداتی که هویت خودشون رو هم گم کردند و تو خیابون هم معلوم نمیشه دخترن یا پسر![]()
معمولا فمنیست نیستن و معمولا هم از خواهرای فمنیست خوششون نمیاد :دی
اقایون مثل جای پارک میمونن خوباشون قبلا اشغال شده ،اونایی که مونده یا جلو خونه ی مردمه یا به درد نمیخوره:دی
فداتدستت درد نكنه
آفرينننننننننننننننننننننن
فدات
اینو داشته باش
اقایون مثله همزن برقی میمونن تو هر خونه یه دونه وجود داره ولی معلوم نیس به چه دردی میخوره![]()
خب شما برو قبلی رو بخون که تکراری نباشهتکراری بود![]()
صفحه قبله
اگه اونم تکراری بود دیگه ایراد از مموریته:دی
اگر مردها بی خاصیت هستند پس چرا به یکی ازخواستگارها؛ آخرش بله را میگوییبي خاصيت![]()
بیسواد سفت رو کسی با ص نمی نویسه
بوقلمونِ سِفت
تازه مگه بوقلمون شل هم داریم؟
واقعا از تو بعید است![]()
اگر مردها بی خاصیت هستند پس چرا به یکی ازخواستگارها؛ آخرش بله را میگویی
آخه کدام آدم عاقل با فرد بی خاصیت حاضر است که زندگی کند ........مگر![]()
من که تاییدش نکردم، ولی از اون طرف بعضی دخترا ابروشون عینه چمن زار جلو خونمون میمونه
خوب وقتی شما ها که مردید زیر ابرو برمی دارید باید امثال اون دختر ها هم سیببیل بذارن و ابروهاشون رو مردونه کنند که این مملکت مرد داشته باشه حداقل![]()
تو که سوتی دادای برادره من
این همونه صفت است نه سفت
اصلا تاحالا شنیدی؟؟؟؟![]()
خوب وقتی شما ها که مردید زیر ابرو برمی دارید باید امثال اون دختر ها هم سیببیل بذارن و ابروهاشون رو مردونه کنند که این مملکت مرد داشته باشه حداقل![]()
من کی گفتم پسر نیستی ؟خب من پسرم دیگه؟! اگه باور نداری بگو تا عکسم رو بهت بدم ببینی. فقط میترسیم بعدش سکته بزنی.
بابا این جوهر گاهی مخش داغ میکنه و میاد یه چی میپرونه دیگهتو که سوتی دادای برادره من
این همونه صفت است نه سفت
اصلا تاحالا شنیدی؟؟؟؟![]()
اونقده یکنواخت و کسل کننده و خسته کننده هستین که چیز جدیدی ندارین !!تکراری بود بابا یه چیز جدید بگو...
شما عینکتو نزاشتی، بزار تفاوتها رو هم میبینی فقط بپا هر پسری نیگات کرد سکندری نخوری،اونقده یکنواخت و کسل کننده و خسته کننده هستین که چیز جدیدی ندارین !!![]()
من این دورانی که شماها توش هستین رو خیلی وقته گذروندم پسر جان !شما عینکتو نزاشتی، بزار تفاوتها رو هم میبینی فقط بپا هر پسری نیگات کرد سکندری نخوری،