فقد برای خودمه.............

*وروجک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بهههههههههههههههههههههههههههه شوشوی خودمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

من شمارو راس راس مینگرم اصن
خوبه؟

بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق :D
نچ عصن روتو بكن اور خوشم نميادددد.:d
كووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووفد چرا بوق بوق ميكني؟:d

آخرین ویرایش:

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بازم اين دفعه گل كاشتي پسر آفرين خيلي جالب بود مخصوصا اون رصد خونه هه:)؛ فقط يه مورد تخلف توي اين تايپيكت ديدم !!!!!!!! كه لازم دونستم بگم: چرا همه ي اينا ماله خودته؟؟؟؟؟؟؟؟ اصن اين چه وضه شه؟؟؟؟؟؟ خو ما هم ميخوااااااايم خووو پوري ژون:( مسئولين رسيدگي كنن لدفن!!!!!!!!!!!!!!!

nasa-agency

عضو جدید
نچ عصن روتو بكن اور خوشم نميادددد.:d
كووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووفد چرا بوق بوي ميكني؟:d

نوخااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
منو نیگا منو نیگا
ببین چخد خوشملم
do you kiss me lady?please

بوووو...........ووووووووووووووووووووووووووووو................ منتظرما:D

ماهیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ماههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

nasa-agency

عضو جدید
بازم اين دفعه گل كاشتي پسر آفرين خيلي جالب بود مخصوصا اون رصد خونه هه:)؛ فقط يه مورد تخلف توي اين تايپيكت ديدم !!!!!!!! كه لازم دونستم بگم: چرا همه ي اينا ماله خودته؟؟؟؟؟؟؟؟ اصن اين چه وضه شه؟؟؟؟؟؟ خو ما هم ميخوااااااايم خووو پوري ژون:( مسئولين رسيدگي كنن لدفن!!!!!!!!!!!!!!!

بههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه مینا ژونم که اومد دوباره
کجایی تو شنگوووووووووووووووووووووووول؟دلمو پوکید از بس کسی نبود بش بگم شفتالو
خوب شد اومدیااااااااا

خو مینا انقد گفتم که سرویس شدم اسمش اینه که مال منه...اصن اگه میخواسدم مال خودم باشه برا چی همه میان توش
از ساخت این تاپیک اهدافی رو دمبال میکیردم پشمک جون

شما هر چی دستو بالت رسید بذا اینجا
مال من مال توو بقیس شفتوالله :D

nasa-agency

عضو جدید
اگه دوس داری بدونی وختی روسیارات دیگه بودی چنسالت میبود برو به این آدرسی که میدم

اگه دوس داری بدونی وختی روسیارات دیگه بودی چنسالت میبود برو به این آدرسی که میدم

http://noandishaan.blogfa.com/page/age

:gol::gol::gol:

اگه رو عطارد میبودی الان زیاد جوون نبودی..قدر جوونیتو بدون خفـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنم بدونا

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسیرتم

من غلامتم به مولاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

nasa-agency

عضو جدید
تو رو به مولا نگا چقد بدبختیم...یارو بیکار تو خیابون ول میگرده از دختر مردم عکس بگیره بذاره تو نت

هنو فکرشون مال عهد بوقه...یارو داره آدم میفرسته مریخا این الاغ داره از تومبون مردم عکس میگیره که نکنه یه وخ یه ذره زده باشه بیرون گناه داره

این الاغا

http://www.bebinin.com/کشف-حجاب-یک-خانم-جوان-در-کرج-تصاویر/

به اینم گیر داده یارو
http://naghola.com/fun-21665.html

*وروجک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نوخااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
منو نیگا منو نیگا
ببین چخد خوشملم
do you kiss me lady?please

بوووو...........ووووووووووووووووووووووووووووو................ منتظرما:D

ماهیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ماههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
نوخام نگات كنم عصن:razz:
يني نميشه ي دقه بت خنديدااا پررو ميشي:cool:
:d :D معلومه ك ماهم صد البت.;)

nasa-agency

عضو جدید
رصدخونه سنجش بارش سراسری (GPM(Global Precipitation Measurement تو سال 2012 به منظور کنترل میزان بارش های جوی و کمک به کشورهای آسیایی به منظور پیش بینی وقوع سیل(و اهداف علمی دیگه)به فضا پرتاب شد.یه شبکه بین المللی از این سامانه های فضای در حال حاضر عملیاتی هستن که کشورهایی مثل آمریکا ژاپن هند فرانسه در ارائه اون باهم همکاری داشتن

تصویر زیر GPM که متعلق به ناساست

nasa-agency

عضو جدید
دوس داری بدونی اگه مریخی بودی الان چن سالت بود؟

پس برو اینجا

ببین جوون تا جوونی حالوحولتو بکنا..الان انرژی داری
از ما گفدن بود

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
من توی اورانوس تقریبا 3 ماه هستم هنوز دندون در نیاوردم خخخخخخخخخخ
توی زحل 9 ماهمه تازه تاتی تاتی میکنم خخخخخخ
مریخ هم 13 ساله
توی عطارد هم پیر شدیم رفت هههههههه ننه خوبی؟ پوریا زمین چه خبر پسرم؟ خخخخخخخخ

nasa-agency

عضو جدید
من توی اورانوس تقریبا 3 ماه هستم هنوز دندون در نیاوردم خخخخخخخخخخ
توی زحل 9 ماهمه تازه تاتی تاتی میکنم خخخخخخ
مریخ هم 13 ساله
توی عطارد هم پیر شدیم رفت هههههههه ننه خوبی؟ پوریا زمین چه خبر پسرم؟ خخخخخخخخ

ووی ووی دندوناش دندوناشو
بیا شومبوسگومبول بابا بیا پرت کنم بالا کیف کنی

واسه همین بود گفدم قدر جوونیو بدون دیگه...عطارد داغون میشی میری

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه مینا ژونم که اومد دوباره کجایی تو شنگوووووووووووووووووووووووول؟دلمو پوکید از بس کسی نبود بش بگم شفتالو خوب شد اومدیااااااااا خو مینا انقد گفتم که سرویس شدم اسمش اینه که مال منه...اصن اگه میخواسدم مال خودم باشه برا چی همه میان توش از ساخت این تاپیک اهدافی رو دمبال میکیردم پشمک جون شما هر چی دستو بالت رسید بذا اینجا مال من مال توو بقیس شفتوالله :D
آقااااااااااااااا خو اسمشو ميذاشتي فقد براي دوستام يا فقد براي يه چيز ديگه، نه به نظر من حق با مسئولين بييييييييده و شما تخلف كردي و بايد جريمه بشي!!!!! مثلا ميتوني شيريني بدي به عنوان جريمه :) :) :):)

*وروجک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
پشمک پشمک پشممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک
شفتالوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

nasa-agency

عضو جدید
آقااااااااااااااا خو اسمشو ميذاشتي فقد براي دوستام يا فقد براي يه چيز ديگه، نه به نظر من حق با مسئولين بييييييييده و شما تخلف كردي و بايد جريمه بشي!!!!! مثلا ميتوني شيريني بدي به عنوان جريمه :) :) :):)

مینا فک کنم کم کم مجبور شم یه شوهر شیرینی فروشی شیرینی پزی شیرینی دزدی چیزی واست پیدا کنم

خو شیکموی پشمک چاقالوی قلقلی چقد شیرینی دوس داری تو؟

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مینا فک کنم کم کم مجبور شم یه شوهر شیرینی فروشی شیرینی پزی شیرینی دزدی چیزی واست پیدا کنم خو شیکموی پشمک چاقالوی قلقلی چقد شیرینی دوس داری تو؟
قربون دستت فك كنم شيريني دزد بهتره ( هر دفه از يه جا ميدزدهااااااا تنوع شيرينياش بيشتره آخه :‌) خوشبختي از اين بيشتر !!!!!!!!!) ببين بحث و عوض كني ام فايده اي نداره شيريني ميدي يا با دست بند بيام دم پيجت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nasa-agency

عضو جدید
قربون دستت فك كنم شيريني دزد بهتره ( هر دفه از يه جا ميدزدهااااااا تنوع شيرينياش بيشتره آخه :‌) خوشبختي از اين بيشتر !!!!!!!!!) ببين بحث و عوض كني ام فايده اي نداره شيريني ميدي يا با دست بند بيام دم پيجت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرشم هفته ای یه بار باس بری زندان اوین ملاقات شیرینی دزد
پشمکه گلابی

بیا خودم بهت شیرینی میدم نری زن دزد شیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یه کله میخوری مثه پلنگ صورتی کف خیابون پهن شی

میناااااااااااااااااااااااااااااااااا نمیشه کیک یزدی بخرم واست...شیپیشا واسه هم قلاب گرفتن دارن از جیبم میان بیرون