فروشگاه آنلاین

Mr.Hoseini

عضو جدید
با جستجو در گوگل، وارد فروشگاه زیر شدم که در ظاهر و لیست محصولات به نظر می رسد، کامل ترین فروشگاه محصولات و تجهیزات آزمایشگاهی و وسایل مورد نیاز آزمایشات شیمی و مواد شیمیایی باشد. دسته بندی محصولات و تنوع بسیار زیاد برای من قابل توجه بود به طوری که در آن کوچک ترین اجزا تا دستگاه های چند میلیونی در آن یافت می شد. گرچه در سایت نوشته شده تاریخ افتتاح رسمی 1 اردیبهشت 90 است ولی به نظر می رسد با این فروشگاه دانشجویان پزشکی،شیمی،متالوژی، مهندسی مواد، مشکلی در زمینه تهیه تمامی محصولات آزمایشگاهی خود نداشته باشند و این فروشگاه آنلاین کارکرد خوبی داشته باشه و محصولات رو درب منزل تحویل بده، امیدوارم محصولات قیمت خوبی داشته باشد و فروشگاه همیشه با جدیدترین محصولات فعال باشد.
آدرس فروشگاه : http://www.parsiantajhiz.org

با جستجو در گوگل، وارد فروشگاه زیر شدم که در ظاهر و لیست محصولات به نظر می رسد، کامل ترین فروشگاه محصولات و تجهیزات آزمایشگاهی و وسایل مورد نیاز آزمایشات شیمی و مواد شیمیایی باشد. دسته بندی محصولات و تنوع بسیار زیاد برای من قابل توجه بود به طوری که در آن کوچک ترین اجزا تا دستگاه های چند میلیونی در آن یافت می شد. گرچه در سایت نوشته شده تاریخ افتتاح رسمی 1 اردیبهشت 90 است ولی به نظر می رسد با این فروشگاه دانشجویان پزشکی،شیمی،متالوژی، مهندسی مواد، مشکلی در زمینه تهیه تمامی محصولات آزمایشگاهی خود نداشته باشند و این فروشگاه آنلاین کارکرد خوبی داشته باشه و محصولات رو درب منزل تحویل بده، امیدوارم محصولات قیمت خوبی داشته باشد و فروشگاه همیشه با جدیدترین محصولات فعال باشد.
آدرس فروشگاه : http://www.parsiantajhiz.org

دوست عزیز این سایت که تنها 8تا چیز رو برای فروش گذاشته! هیچ خبری از لیست تجهیزات و مواد و دستگاها توش نیست. شما چه جوری توی این 8 تا چیز «تنوع بسیار زیاد» و «کاملترین فروشگاه محصولات و تجهیزات» زیاد دیدین؟!:surprised: درضمن خبری هم از اون دستگاههای کوچک تا چند میلیونی نیست!:surprised:
سایت خودتونه دارین براش تبلیغ می کنید ؟:que:

Mr.Hoseini

عضو جدید
نه خیر، سایت من نیست. باهاشون تماس گرفتم برای خرید ترازوی دیجیتال گغتند فروشگاه در حال به روز رسانی هستش و اول اردیبهشت راه اندازی می شه و در اصل امکان سفارش نیست. من رشته ام مکانیکه و هیچ سر رشته ای هم در شیمی و این تجهیزات ندارم فقط از نحوه پاسخگویی و تماس سریع به ایمیل و سوالات متوجه شدم که خیلی رسیدگی می کنند و گفتم بیام اینجا معرفی کنم شاید کار بقیه هم راه بیاقته!

Mr.Hoseini

عضو جدید
اون دستگاه های چند میلیونی رو هم از سایت دیگه اشون دیدم که جنبه اطلاع رسانی داره و گفتند طی روزهای آینده تمامی محصولات آماده میشه، لیست دستگاه ها و بقیه چیزها رو می تونید از این آدرس دانلود کنید!
www.parsiantajhiz.com

بالا