فرق کد های همراه اول در چیست؟

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
با سلام
شماره های همراه اول با کد های مختلف چه اختلافی با هم دارند؟
0912 0916 0917 و ......
از نظر هزینه چه تفاوتی با هم دارند؟؟
مثلا" من که خوزستانی هستم و از 0916 استفاده میکنم اگر از 0917 استفاده کنم چه تفاوتی ایجاد میشود؟/
با تشکر

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام
شماره های همراه اول با کد های مختلف چه اختلافی با هم دارند؟
0912 0916 0917 و ......
از نظر هزینه چه تفاوتی با هم دارند؟؟
مثلا" من که خوزستانی هستم و از 0916 استفاده میکنم اگر از 0917 استفاده کنم چه تفاوتی ایجاد میشود؟/
با تشکر

اون موقع بهت میگن شیرازی بوشهری و.......

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
قبلا هزینه ی جابه جای می گرفت همراه اول. یعنی با کد تهران مثلا می رفتی تو قم مکالمه می کردی هزینه ی جابه جای میومد رو قبض (تو سیم کارت های اعتباری هزینه ی مکالمه بیشتر میشه). چند ماهیه همراه اول هزینه ی جابه جای رو واسه سیم کارت های دائمی برداشته.

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
قبلا هزینه ی جابه جای می گرفت همراه اول. یعنی با کد تهران مثلا می رفتی تو قم مکالمه می کردی هزینه ی جابه جای میومد رو قبض (تو سیم کارت های اعتباری هزینه ی مکالمه بیشتر میشه). چند ماهیه همراه اول هزینه ی جابه جای رو واسه سیم کارت های دائمی برداشته.
یعنی 916 با 917 فرقی با هم ندارند؟
سیمکارت های فعال دست اولی که همراه اول یا ایرانسل میفروشه به اسم کیه؟ و قضیه اش چیه؟
با تشکر

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
چجوری ممکنه به نام صاحب مغازه باشه و دست اول باشه؟؟
چرا نگیرم چه مشکلی دارن؟؟

فردا می خوای یه کدتو غیر فعال کنی، زنگ می زنی اپراطور میگن اسم و فامیل؟ وقتی اسم و فامیل و سایر مشخصات درست ندی، میگن: ما نمی تونیم کمکی کنیم.

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
شرکت مخابرات برای شناسایی خطوط همراه دائمی و اعتباری توسط خودش و مردم, هر کد و پیش شماره رو به یک شهر اختصاص داده, به عنوان مثال 0916 و 0917
از طرفی هم بعضی از شهر ها رو باز هم یک کد مشترک ولی با پیش شماره های متغیر میده, مثل 0913381 شهرکرد , 0913136 اصفهان

بهتره بدونید که 091 توی تمامی خطوط مشترکه و عدد بعدی, دومین عدد کد شهرتونه مثل:

کد شهرکرد: 0381 کد موبایل: 0913

کد اصفهان: 0311 کد موبایل: 0913

کد تهران: 021 کد موبایل: 0912

0721:0917 , 0611:0916 , 0511:0915

این قانون از سال 80 برای کلیه ی استان ها مقرر شد, قبل از این قانون به خاطر کم ترافیک بودن خطوط , اکثر شماره های تلفن همراه 0911 بودند.
شرکت ایرانسل و رایتل هم دقیقا" همچین مساله ای رو دارن, با این تفاوت که مردم عادی نمیتونن بفهمن این شماره دقیقا" مال کدوم استانه. یعنی کد ها و پیش شماره های مخصوص به یک استان رو نداره ولی توی سیستم دقیقا" معلومه که این شماره موقع ارسال به مقصد کدوم شهر رفته.

حالا خوبی این کار اینه که , آمار فروش در استان ها کاملا" معلوم میشه, هزینه ی جابجایی میتونن بگیرن (که دیگه برداشته شد) . هنگام تماس با شماره های اضطراری, در وحله ی اول, سیمکارت به اون مرکزی زنگ میزنه که شما از اون محل سیمکارتتون رو خریداری کردید, مثلا اگه توی تهران باشید و از خطر شیراز تلفن 110 رو بگیرید در اولین لحظه به 110 شیراز وصل میشه و بعد اونا به تهران انتقال میدن.

در مورد سیمکارت های آک که به نام هستند: توصیه میکنم به هیچ عنوان از این سیمکارتا نخرید, موبایل فروشی ها به تعداد زیاد از این سیمکارت ها ثبت نام میکنند و بعد با قیمت بالاتری به فروش می رسونند, سیمکارت رو از عاملیت مجاز خریداری کرده و حتما" به نام خودتون ثبت کنید, شما با سیمکارت روزانه پیام ها و مکالماتی انجام میدین که ممکنه براتون ارزش مند باشند, بهتره بدونید که این قبیل سیمکارت هایی که توی مغازه ها هستند و به اسم صاحب مغازه هستند , بعد از خرید شما به راحتی میشه توسط صاحب مغازه پرینت گرفته بشه و یا سیمکارت سوزونده بشه, چون مالکیت قطعی سیمکارت رو شما ندارین و همچنین در هنگام بروز مشکل چون شما اطلاعات فردی که سیمکارت به نامشه رو ندارید, نمیتونید از خدمات اپراتور ها استفاده کنید و حتی اگه سیمکارتتون هم گم شد, شما قادر به سفارش سیمکارت جایگزین نیستید.

توصیه ی من, برای خرید سیمکارت یک برگ فتوکپی کارت ملی همراه داشته باشید ,سیمکارت رو کاملا" آک و بدون اسم از فروشنده های مجاز ایرانسل یا مخابرات یا دفاتر مخابراتی خریده و همونجا با ارائه ی فتوکپی و پر کردن فرم ثبت نام کنید ( ثبت نام در هیچ اپراتوری هزینه ی مازاد بر سیمکارت ندارد).
از خرید سیمکارت های رند با قیمت های بسیار بالا بپرهیزید, که جز مزاحم هیچی واستون نداره! ( شماره های خودم : 1515....0938 ..091300400:D)
اینم در نظر داشته باشید که حتی شماره هایی که به اسم خودتون نیست و یا اصلا" بدون نام هستند هم در هنگام شکایت به راحتی پیگیری میشن! هربار که شما گوشی رو خاموش و روشن میکنید اطلاعات دقیق محلی که هستید به بی تی اس ارسال میشه, و اگر جرمی مرتکب بشه تمامی مناطق جغرافیایی که توش بودین به راحتی قابل دستیابیه. در ثانی تمامی تماس هایی که شما با افراد گرفتید قابل کنترل و اون افراد قابل دسترسی و بازجویی هستند, و صدها راه دیگه که میشه باهاش مزاحمت های با خطوط بدون نام و یا با نام های جعلی رو پیگیری کرد.

در زیر لیست نام شهر ها و پیش شماره های تلفن های همراه شرکت همراه اول را مشاهده می کنید:

شماره کدنوع کدمرکز کد
۹۱۰دائمی و اعتباریکل کشور ایران
۹۱۱دائمی و اعتباریمازندران، گیلان و گلستان
۹۱۲دائمیتهران، البرز ، سمنان، قم، قزوین و زنجان
۹۱۳دائمی و اعتباریچهارمحال و بختیاری، اصفهان، یزد و کرمان
۹۱۴دائمی و اعتباریآذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل
۹۱۵دائمی و اعتباریخراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان
۹۱۶دائمی و اعتباریخوزستان و لرستان
۹۱۷دائمی و اعتباریفارس، هرمزگان، کهکیلویه و بویر احمد و بوشهر
۹۱۸دائمی و اعتباریمرکزی، همدان، کرمانشاه، کردستان و ایلام
۹۱۹اعتباریتهران، البرز ، سمنان، قم، قزوین و زنجان

آخرین ویرایش: