فرق مهندسین صنایع با سایر مهندس ها در چیه
هیچ...مهندسی صنایع یک مهندسی ضعیف در مقابل رشته های دیگر مهندسی.
دانش فنی پایین
اگر تو زمینه پروژه که یک کمی منعطف هست که اون هم باز سختی های خودشو داره. وارد بشید که باز هم باید شناختی از اون صنعتی که میخوایید وارش بشید برای کنترل پروژه. پیدا بکنید که زمان میبره...باید تو شرکتهای تولیدی بپوسید.یا اخرش حسرت رفتن به ایران خودرو و سایپا داشته باشید.
من هم مهندسی صنایع خوندم ولی تا الان هیچ استفاده ای ازش نبردم.شاید طرح توجیهی نوشتن یا اینکه چطوری برنامه بریزم برای خرید اجناسم...که اون هم تجربی هست و نه علمی...
در کل مهندسی صنایع مهندسی کاغذ بازی و سر هم کردن آمار ها هست.![]()
وا... چند روز پیش یه مهندس صنایع که تو کارخونه فنر سازی مسئول کنترل کیفیت بود ، از من تجزیه بردارها رو میپرسید!!!!!!
از نظر فنی پایینن ولی بینش مدیریتی خوبی در صنعت دارن و همینم ازشون انتظار میره
اشتباه نکن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این موضوع بر می گرده به خوده اون شخص نه به رشته تحصیلیش
سلام میرحسین عزیز اولا شما مهندس معدنی توتالار صنایع چکار می کنی دوما اگر یکی به رشته ای که عمرتو گذاشتی روی تمام کردنش هرچی از دهنش درمیاد چه صنایع باشه و چه نباشه جنابعالی خودت ناراحت نمیشیفکر کنم در حالت کلی جامعیت داشته باشه
بچه های صنایع چقدردروس فنی پاس میکنند؟
میشه چند تا از دروس فنی که میخونید اسم ببرید؟
منم موافقم باهاتونسلام میرحسین عزیز اولا شما مهندس معدنی توتالار صنایع چکار می کنی دوما اگر یکی به رشته ای که عمرتو گذاشتی روی تمام کردنش هرچی از دهنش درمیاد چه صنایع باشه و چه نباشه جنابعالی خودت ناراحت نمیشی
سوما من خودم هم دیدم این قضایا را
آقا یک مثال برات میزنم آقا شما یک کیلو برنج می خری می پزیش و یک قاشق میذاری دهنت توش ریگ داره و میره لای دندونت این دلیل میشه که برنج بی کیفیت باشه
جنابعالی اگر بهترین برنج را هم بخری اگر خوب پاکش نکنی ریگ داره دندونتو نابود می کنه بعد میگی برنجش عیب داره یا میگی من بد پاک کردم؟
حالا اگر یکی توی رشته ما دیدی که بی سواده دلیلی میشه که کل رشته مارا زیر سوال ببری آقای مهندس
بعدشم تو صنایع هم ماریاضی داریم و هم آمار و درس های معادلات و محاسبات این به نظرت محاسباتی نیست
بعدشم جنابعال دیدت از رشته صنایع درست نیست رشته صنایع را تو بگو تو چه زمینه هایی کاربرد داره و تاچه حد دروس فنی نیاز داره ما باید بریم پشت دستگاه پرس یا cnc یا ساختمان بسازیم مثل عمران باید چکار کنیم توی یک محل کار که رفتیم
شما که خودت را دانای رشته ما معرفی می کنی جواب منو بده
هان راستی یادم رفت ما نقشه پاس می کنیم مبانی برق را همراه با آزش پاس می کنیم که به رشته های دیگه آگاهی داشته باشیم استاتیک و مقاومت و علاوه برآن علم مواد یعنی ما درس های زیادی پاس می کنیم که روی بقیه رشته ها آگاهی داشته باشیم بقیه اش هم الآن خاطرم نیست
ولی پسرم سعی کن به رشته دیگران احترام بذاری حتی اگر به نظر خودت بیخود باشه به نظر آن آدم بهترین رشته است چون روش عمرشو گذاشته
سلام مهر آذین عزیزسلام میرحسین عزیز اولا شما مهندس معدنی توتالار صنایع چکار می کنی دوما اگر یکی به رشته ای که عمرتو گذاشتی روی تمام کردنش هرچی از دهنش درمیاد چه صنایع باشه و چه نباشه جنابعالی خودت ناراحت نمیشی
سوما من خودم هم دیدم این قضایا را
آقا یک مثال برات میزنم آقا شما یک کیلو برنج می خری می پزیش و یک قاشق میذاری دهنت توش ریگ داره و میره لای دندونت این دلیل میشه که برنج بی کیفیت باشه
جنابعالی اگر بهترین برنج را هم بخری اگر خوب پاکش نکنی ریگ داره دندونتو نابود می کنه بعد میگی برنجش عیب داره یا میگی من بد پاک کردم؟
حالا اگر یکی توی رشته ما دیدی که بی سواده دلیلی میشه که کل رشته مارا زیر سوال ببری آقای مهندس
بعدشم تو صنایع هم ماریاضی داریم و هم آمار و درس های معادلات و محاسبات این به نظرت محاسباتی نیست
بعدشم جنابعال دیدت از رشته صنایع درست نیست رشته صنایع را تو بگو تو چه زمینه هایی کاربرد داره و تاچه حد دروس فنی نیاز داره ما باید بریم پشت دستگاه پرس یا cnc یا ساختمان بسازیم مثل عمران باید چکار کنیم توی یک محل کار که رفتیم
شما که خودت را دانای رشته ما معرفی می کنی جواب منو بده
هان راستی یادم رفت ما نقشه پاس می کنیم مبانی برق را همراه با آزش پاس می کنیم که به رشته های دیگه آگاهی داشته باشیم استاتیک و مقاومت و علاوه برآن علم مواد یعنی ما درس های زیادی پاس می کنیم که روی بقیه رشته ها آگاهی داشته باشیم بقیه اش هم الآن خاطرم نیست
ولی پسرم سعی کن به رشته دیگران احترام بذاری حتی اگر به نظر خودت بیخود باشه به نظر آن آدم بهترین رشته است چون روش عمرشو گذاشته
دانش فنی پایین
اگر تو زمینه پروژه که یک کمی منعطف هست که اون هم باز سختی های خودشو داره. وارد بشید که باز هم باید شناختی از اون صنعتی که میخوایید وارش بشید برای کنترل پروژه. پیدا بکنید که زمان میبره...باید تو شرکتهای تولیدی بپوسید.یا اخرش حسرت رفتن به ایران خودرو و سایپا داشته باشید.
من هم مهندسی صنایع خوندم ولی تا الان هیچ استفاده ای ازش نبردم.شاید طرح توجیهی نوشتن یا اینکه چطوری برنامه بریزم برای خرید اجناسم...که اون هم تجربی هست و نه علمی...
دانش فنی پایین
تخصص ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با این نظرتون که می فرمایید موافقم صنایع ها تخصص ندارن اما من صنایع رو دوست دارم رشته پر طرفدار و موفقیه
داداش زیاد ناراحتی نمیرفتی صنایع بخونی؟
باز این تالار بی مدیر شد همه بعه هم میپرند
چه خبره بابا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهم رشته نیست مهم خود آدمه که چه قدر اطلاعات داره
من رفیق دارم تا الان همه واحداشو پاس کرده ولی هیچی بلد نیست
خوب اونم یه مهندسه صنایع هست!!!!!!
در ضمن میر حسین جان ما یه همسایه داریم دانشگاه تهران جنوب معدن خوند
آخرشم رفت تو آژانس کار کرد.......
به قول میر حسین به رشته هایه همدیگه احترام بذارید
من قصد جسارت نداشتما
یه چیزی بگم بدونین که من چقدر بی تعصب نظر میدم و انقدر هم سطح خودمو پایین نمیارم که با مسائل این چنین تعصب ورزی کنم
من اگه مسئولیتی در بالاها داشتم، رشته معدن رو در ایران از لیست رشته های دانشگاهی حذف میکردم
من به دل نمیگیرم چون احساس میکنم از یه ناحیه هایی احساس ضعف میکنیدمن قصد جسارت نداشتما
به دل نگیری؟
یه بحث بچه گانه راه افتاده بحث تعصب هم نیست داداش
ولی قرار نیست بعضیا بیان تو تالار ما به ما بگن بی سواد
متاسفم واسه مدیر سایت که این تالارو بی مدیر گذاشته
کم مونده بچه های علوم پایه هم بیان به ما بگن شما مهندس نیستید
دااش من با تو که نبودم!!!!!!!!!!من به دل نمیگیرم چون احساس میکنم از یه ناحیه هایی احساس ضعف میکنید
من به شما گفتم بی سواد؟ پست 12 رو بخونید متوجه میشید که دچار سوتفاهم شده اید
حالا شما به بزرگواری و بزرگ منشی خودتون ببخشید
امشب هم عازم سفر هستم دوست ندارم دیگه اینجا بحث کنم
شبتون بخیر
عزیزم اول کلی گفتی جسارت نشه و فلان، بعد گفتی بعضیا اومدن تالار ما ...دااش من با تو که نبودم!!!!!!!!!!
با اونی بودم که اولش شروع کرد گفت بی سواد من به شما نگفتم میر حسین جان
در ضمن تیکه هم که انداختی احساس ضعف دست شما درد نکنه
یعنی ما کمبود داریم دمت گرم....
من نمیدونم این چه بحثیه که فرق این با اون چیه یا این مهمتره اون یکی نه این یکی فنی تره اون یکی نه. اولش فکر کردم این هم تاپیک کل کل دانشجوییه. حالا می بینم که نه بحث جدیه. خوب و بد رشته تحصیلی رو من نمیدونم چه جوری می سنجند؟ رشته خوب تعریفش چیه؟ رشته بد تعریفش چیه؟ رشته خوب یعنی رشته ای که مقاومت مصالح داره یا رشته ای که رسم فنی داره؟؟؟
که چی الان فرق مهندسی صنایع رو با سایر رشته های مهندسی رو بدونیم چی میشه؟ اصلا این بحث های رشته خوب با رشته بد. رشته فنی یا رشته غیر فنی. دانشگاه دولتی یا آزاد رو که میبینم افسوس می خورم. قدیمها تقسیم بندی مشاغل اینجوری بود که می گفتند طرف کارگره یا کارمند. مشخص بود که اگر تو کارخونه یا کارگاه یا کلا فیزیکی انجام می داد تعریفش می شد کارگر اگر تو اداره یا بانک پشت میز نشین بود میشد کارمند. تمام.
من نمی دونم این که مثلا کارگاه برق رو پاس کرده باشیم فخر فروشی داره؟
اکثر این بحث های رشته تحصیلی از بیخ و بن پوچ و بی معنیه و فقط در حد شوخی و تفریح و کل کل دانشجوییه و لا غیر.
هدف از این که دانشگاهها رشته های تحصیلی مختلف دانشجو می پذیرند و مدرک می دن اینه که فردا اینها هر کدوم یک گوشه کار مملکت رو بگیرند و هر کسی یک شغلی داشته باشه اگر غیر از این بود اساتید دانشگاه می نشستند سبک سنگین می کردند رشته خوب رو پیدا می کردند و تو دانشگاه ها هم فقط همون رشته رو درس می دادند.
دوستان تو دانشگاه بچسبید به درس و مطالعه. هر رشته ای که می خونید. این تنها هدف ما تو این مرحله زندگیمون باشه. بعد از دانشگاه پرت میشیم وسط زندگی و دیگه راه برگشت دوباره به این روزها و اصلاح روش زندگی نداریم.
این حرفها رو به حساب درد و دل بذارید و مخاطب خاصی نداره.
شما که این سوال رو مطرح کردی اگه بعد از چند ماهی گذرت به اینجا افتاد لطفن بفرمایید که:فرق مهندسین صنایع با سایر مهندس ها در چیه
شما که این سوال رو مطرح کردی اگه بعد از چند ماهی گذرت به اینجا افتاد لطفن بفرمایید که:
دلیلتون از مطرح کردن این سوال چی بود؟
همین جوری یه تاپیک بزنی یا بچه هارو بندازی به جون هم یا واقعن انقدر ذهنت درگیر این سواله؟
نه بابا معنی تعریف خوب را هم فهمیدیم اینکه آقاجلوی بچه های صنایع و آن هم در تالار صنایع هرچی ازدهنت دراومد باررشته ماکه اینهمه پاش زحمت کشیدیم بزنی این به نظرت تعریف خوبیه؟ پس منم اگر بگم بچه های رشته مهندسی معدن بی سوادند یا چیزی حالیشون نیست گمان کنم تعریف خوبی باشه به قول شمادوست عزیز
پس منم رشته معدن را خوب تعریف کردم![]()
نظر مدیر مهمه که نیست متاسفانه!!!!!به نظر من هیچ مشکلی نیست این سوالات مطرح بشه خب هر کسی نظری داشته باشه میده!!!!!!!!!!!!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ب | آگهی استخدامی - فرصت شغلی برای مهندسین صنایع | مهندسی صنایع | 0 | |
![]() |
مشکلات مهندسین صنایع | مهندسی صنایع | 30 | |
![]() |
کلاس درس (مهندسی صنایع) | مهندسی صنایع | 0 | |
S | اطلاع رسانی از سمینارها و کارگاههای مهندسی صنایع | مهندسی صنایع | 0 | |
![]() |
مهندس های صنایع باهوش که کار دارن و راضی هستن بیان توو | مهندسی صنایع | 4 |