soaa
اخراجی موقت
----------------بالا توضیح دادمااا
ماشالا پسرا پولشون کجا بود![]()
تا اونجايي كه يادمه پسرها اينقدر ولخرج هستند كه رقم زيادي رو تو عابر بانك ميزنن اما دخترها ماشااالله اينقدر خسيس هستند زير هزار تومن ميزنن كه دستگاه تعجب ميكنه ارور ميده
----------------بالا توضیح دادمااا
ماشالا پسرا پولشون کجا بود![]()
آخي .دوست عزیز. تاپیک درسته مطمئن باش اما من چون سرم خیلی شلوغه فقط امتیازامو چک می کنم و متاسفانه از مباحثه شما و دوستان فیضی نبردم.![]()
چرا آخه آبجي ؟!
اگه ناراحتتون كردم معذرت ميخوام اما همه ي اينا يه شوخي بود .همين.آخي .چرا آخه آبجي ؟!
اگه ناراحتتون كردم معذرت ميخوام اما همه ي اينا يه شوخي بود .همين.
![]()
چیه زبونتو موش خورده؟
نه باباجدي ميگي مينا جون ؟! آخه ما هم يه بقال سر كوچمونه كه هميشه ميگه ماستم شيرينه.![]()
مگه کامران مردهجدا ؟! پس ميشه بگي چرا عكس كامران جون رو به عنوان آواتارت انتخاب كردي ؟!!!!![]()
ساغر جون شك كه دارم اما مي ترسم كه لنگه كفشي . لنگه دمپايي . چيزي دم دستت باشه و راهي بيمارستانم كني .شک داری بگوها؟![]()

این 4 تا یدک داره بزار الان زبون باز میکنهچیه زبونتو موش خورده؟![]()

يعني جديدا اگه كسي بميره . عكسشو به عنوان آواتار انتخاب مي كنن ؟!!!!!!!

خدا بيامرزتم . چه پسر گل و تو دل برويي بودم .

نه عزيزم زبونم سر جاشه . دستم گير بود . ببين زبونم سر جاشه :چیه زبونتو موش خورده؟![]()

خوبه آخه یک لحظه شک کردمنه عزيزم زبونم سر جاشه . دستم گير بود . ببين زبونم سر جاشه :![]()
مطمئن باش این از اوناست که زبونشو ببری یا ادا اشاره جوابتو میدهخوبه آخه یک لحظه شک کردم![]()

ساغر جون شك كه دارم اما مي ترسم كه لنگه كفشي . لنگه دمپايي . چيزي دم دستت باشه و راهي بيمارستانم كني .شک داری بگوها؟![]()

هم نذار فایده نداره

آفرين مينا جون . به نكته ي خوبي اشاره كردي . كاملا درست گفتي .مطمئن باش این از اوناست که زبونشو ببری یا ادا اشاره جوابتو میده![]()

پس مواظب باشساغر جون شك كه دارم اما مي ترسم كه لنگه كفشي . لنگه دمپايي . چيزي دم دستت باشه و راهي بيمارستانم كني .![]()

هم نذار فایده نداره

بله مگه شک داریآفرين مينا جون . به نكته ي خوبي اشاره كردي . كاملا درست گفتي .
فقط آخرش من متوجه نشدم اگه شما آرايش نمي كنين پس حتما ما پسرا هستيم كه آرايش مي كنيم ديگه . آره ؟![]()
آره قبول دارم . بعضي از پسرا طوري آرايش مي كنن كه ديگه به دخترا مي گن زكي .بله مگه شک داری
ماشالا ابرو تمیز میکنید ادم میمونه
من خودم واسه عروسی ادرس ارایشگاه رو از یه پسره تو کلاسمون گرفتم
الحقم که کار ارایشگره توپ بود
چه دل و قلوه اي هم به همديگه قرض مي دن !!!!!پس مواظب باش
از این شکلکایهم نذار فایده نداره
مطمئن باش بیمارستان که هیچ،حتما راهی ...... میشا
آخه این بقالی که میگی نشونه گیریش بیسته
ممنون نگین جوووووونم![]()

[/QUOTE]بازمآره قبول دارم . بعضي از پسرا طوري آرايش مي كنن كه ديگه به دخترا مي گن زكي .
اما من يكي از اين دسته نيستم .![]()
آره قبول دارم . بعضي از پسرا طوري آرايش مي كنن كه ديگه به دخترا مي گن زكي .

مطمئن باش این از اوناست که زبونشو ببری یا ادا اشاره جوابتو میده![]()
افرینآره قبول دارم . بعضي از پسرا طوري آرايش مي كنن كه ديگه به دخترا مي گن زكي .

چرا دیگه دقیقا اینجوریه...جالب بود اما اینجور هم نیست
شما پسرا دیگه زیادی اعتماد به نفس دارین....

آره ديگه . تو هم سعي كن از من باد بگيري . من شجاعت اين رو داشتم كه به اين حقيقت تلخ اعتراف كنم اما شما 3تا چي ؟ نمي خواين قبول كنين كه مطلب من درسته در حاليكه درسته .بازمی به گوشه جمالت که تو یکی قبول داری
![]()

این که میگی با قسمت رانندگیش که شدیدا موافقم...حقیقتا اینجوریه... بازم از اعتماد به نفس الکیته عموووووووووووووووووووووووووووووووووووچرا دیگه دقیقا اینجوریه...
اعتماد بنفس که چیزه خوبیه...نیست؟؟ولی خب نباید فراموش کرد که اینم یه حقیقته تلخ بود(البته واسه شما خاطره بود)
بعدشم با قسمت رانندگیش که شدیدا موافقم...حقیقتا اینجوریه...![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فرق استخدام دخترها و پسرها | گفتگوی آزاد | 32 | |
|
|
فرق عروسی رفتن پسرها و دخترها .. ! | گفتگوی آزاد | 2 | |
|
|
فرق آریشگاه پسرها و دخترها...... | گفتگوی آزاد | 1 | |
|