فرزند آدم …

فدايي رهبر

عضو جدید
فرزند آدم
من تو را آفريدهام و از حال درون تو باخبرم، اسرار تو را ميدانم و برملا نميكنم. تنها كسي هستم كه مطمئني به توخيانت نميورزم،
از تو كوچكتر نيستم و هيچگاه پايان نميپذيرم. سرچشمه و منبع همه عشقها و محبتها منم

فدايي رهبر

عضو جدید
فرزند آدم
تو را براي خودم درست كرده و پرداختهام،به من روي آور و با من انس بگير.از ديگران بگريز و در من بياويز،تو مال مني، نه از آن ديگران،اگر يك قدم به سوي من بيايي ده قدم به سوي تو خواهم برداشت.

فدايي رهبر

عضو جدید
اي فرزند آدم
من سخنانت را ميشنوم وقتي كه با من حرف ميزني و درد دل باز ميگويي.
تو نيز سخنان مرا در كتاب من بخوان كه فرشتگانم بر تو فرود آوردهاند و من بدان وسيله با تو سخن ميگويم.
اگر با من انس بگيري تو را از همگان بينياز ميكنم و اگر با غير من مانوس شوي در هر كاري محتاج و گرفتار خواهي ماند.
از كسي جر من بيم نداشته باش و مهراس، به يادآور كه هيچ قدرتي ياراي مقابله با اراده من را ندارد.
از ياد مبر كه هيچ اتفاقي در عالم جز به خواست من نميافتد.
من همنشين كسيام كه به ياد من باشد، من از رگ گردن به تو نزديكترم و تو را ازخودت بهتر ميشناسم،
در هيچ حالي فراموشم مكن وياد مرا از خود دور مساز،
در خلوت خود به انديشه بنشين و در تنهايي خود سخنان مرا بشنو، نعمتهاي مرا بشمار و خطاهاي خودت را به يادآر، مرا دوست داشته باش و محبتم را در دل ديگران نيز بيانداز، مهربانيهاي مرا برايشان بازگو كن
وسايه سار لطف مرا برفراز وجودشان نشان ده.
اي فرزند آدم
دل به دنيا مبند و با دنيا انس مگير.
دنيا بسيار كوچكتر از آن است كه پاداش و مزد حتي لحظهاي از خاطر تو باشد و بهاي حتي پارهاي از دل تو شمرده شود.
جان آسماني تو جز من قيمتي ندارد و جز بهشت من هيچ چيز نميتواند هزينه وجود تو را جبران كند
اگر چشم تو ميديد آنچه براي اولياي خود آماده كردهام قلب تو آب ميشدو جان تو به شوق از قالب تن به درميرفت، اينها پاداش دلي است كه تنها به من گره خورده و فقط مرا در خود جاي داده

فدايي رهبر

عضو جدید
به دل خود نگاه كن،
هر قدر دلت به دنيا بسته باشد همان قدرمحبت و مهر مرا از دلت بيرون كردهاي چرا كه هيچگاه من محبت خود و محبت دنيا را در يك دل جمع نميكنم.
به دل خود نگاه كن،
هر قدر دلت به دنيا بسته باشد همان قدرمحبت و مهر مرا از دلت بيرون كردهاي چرا كه هيچگاه من محبت خود و محبت دنيا را در يك دل جمع نميكنم.

بالا