فراخوان مهندسین سرویس

Alireza Fard

عضو جدید
سلام.......

احتراما"، از مهندسین سرویس تجهیزات آزمایشگاهی جهت تبادل نظر و همکاری دعوت می شود.

لطفا" اطلاعات شخصی خود را برای اینجانب ارسال فرمایید. :smile:

0morteza

عضو جدید
سلام خدمت شما دوست عزیز
من یکسری اطلاعات در موردتعمیر ذستگهای ازمایشگاهی دارم اگر تمایل داشتید میتونم همکاری کنم

Alireza Fard

عضو جدید
سلام خدمت شما دوست عزیز
من یکسری اطلاعات در موردتعمیر ذستگهای ازمایشگاهی دارم اگر تمایل داشتید میتونم همکاری کنم

سلام.....

متشکرم از توجه شما....

لطفا" بفرمایید در مورد چه دستگاههای آزمایشگاهی هست...:d

hassan_niazy

مدیر بازنشسته
سلام.......

احتراما"، از مهندسین سرویس تجهیزات آزمایشگاهی جهت تبادل نظر و همکاری دعوت می شود.

لطفا" اطلاعات شخصی خود را برای اینجانب ارسال فرمایید. :smile:
اونوقت می شه بیشتر توضیح بدی شاید طالب همکاری شدیم . در ضمن اگه خودتون رو معرفی هم می کردید توی تاپیک مخصوصش خوشحال می شدیم . از قرار معلوم این کاره هستید ها :):)

Alireza Fard

عضو جدید
اونوقت می شه بیشتر توضیح بدی شاید طالب همکاری شدیم . در ضمن اگه خودتون رو معرفی هم می کردید توی تاپیک مخصوصش خوشحال می شدیم . از قرار معلوم این کاره هستید ها :):)

سلام...

داشتن اطلاعات ارتباطی همکاران ( تلفن، E.mail و.......) قطعا" و مشخصا" خالی از لطف نیست....:D جهت همکاری....

در مورد معرفی،بنده 16~15 سال سابقه در زمینه آموزش، سرویس و تعمیرات تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی دارم...;)

در حال حاضر مدیر بخش سرویس معظم ترین شرکت وارد کننده تجهیزات آزمایشگاهی در ایران هستم :D:D

hassan_niazy

مدیر بازنشسته
سلام...

داشتن اطلاعات ارتباطی همکاران ( تلفن، E.mail و.......) قطعا" و مشخصا" خالی از لطف نیست....:D جهت همکاری....
البته ما هم با این موضوع خیلی موافقیم . برای همین مر هم هستش که تاپیک زیر رو برای آشنایی و معرفی کاربران با هم ایجاد کردیم .
http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=99766
در مورد معرفی،بنده 16~15 سال سابقه در زمینه آموزش، سرویس و تعمیرات تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی دارم...;)

مسلما باعث بسی مباهات و افتخار هستش که توی این تالار با شما آشنا می شویم .حضور شما در این تالار رو به فال نیک می گیریم و امیدوارم که حضور شما باعث توسعه و رونق بخشهای مربوطه شود.
در حال حاضر مدیر بخش سرویس معظم ترین شرکت وارد کننده تجهیزات آزمایشگاهی در ایران هستم :D:D
مطمئن هستید که مدیر فروش نیستید :biggrin::biggrin:
آخه حداقل 10 تا شرکت می شناسم که همشون همین ادعا رو دارند ;);)
به شخصه امیدوارم بتونم در کنار شما از تجربیات ارزندتون استفاده کنم.
البته فکر کنم توی این تالار کسی با سابقه کاری شما پیدا نشه . :redface: چون تا اونجایی که من با دوستان آشنا هستم حدود 80 درصد دانشجو هستند و یک دو سه نفر تازه فارغ التحصل و یکی دو نفر هم مثل من شاغل . که خوب ما هم تجربمون به اندازه شما نیست .قبل از ورود شما با سابقه ترین عضو من بودم که حدود 6 ساله که توی این زمینه ( خدمات پس از فروش تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی ) فعالیت دارم.
براتون آرزوی موفقیت دارم

hassan_niazy

مدیر بازنشسته
راستی یادم رفت بپرسم که
1- مشخصاتی رو که خواسته بودبد دوستان به چه آدرسی بفرستند
2- نوع همکاری که دوستان می تونند با شما داشته باشند به چه صورت هستش (در داخل شرکت یا به عنوان نماینده شرکت در منطقه خودشون )
متشکرم

Alireza Fard

عضو جدید
البته ما هم با این موضوع خیلی موافقیم . برای همین مر هم هستش که تاپیک زیر رو برای آشنایی و معرفی کاربران با هم ایجاد کردیم .
http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=99766
[/SIZE]

مسلما باعث بسی مباهات و افتخار هستش که توی این تالار با شما آشنا می شویم .حضور شما در این تالار رو به فال نیک می گیریم و امیدوارم که حضور شما باعث توسعه و رونق بخشهای مربوطه شود.

مطمئن هستید که مدیر فروش نیستید :biggrin::biggrin:
آخه حداقل 10 تا شرکت می شناسم که همشون همین ادعا رو دارند ;);)
به شخصه امیدوارم بتونم در کنار شما از تجربیات ارزندتون استفاده کنم.
البته فکر کنم توی این تالار کسی با سابقه کاری شما پیدا نشه . :redface: چون تا اونجایی که من با دوستان آشنا هستم حدود 80 درصد دانشجو هستند و یک دو سه نفر تازه فارغ التحصل و یکی دو نفر هم مثل من شاغل . که خوب ما هم تجربمون به اندازه شما نیست .قبل از ورود شما با سابقه ترین عضو من بودم که حدود 6 ساله که توی این زمینه ( خدمات پس از فروش تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی ) فعالیت دارم.
براتون آرزوی موفقیت دارم

متشکرم از حسن لطف جنابعالی :smile:

Alireza Fard

عضو جدید
راستی یادم رفت بپرسم که
1- مشخصاتی رو که خواسته بودبد دوستان به چه آدرسی بفرستند

2- نوع همکاری که دوستان می تونند با شما داشته باشند به چه صورت هستش (در داخل شرکت یا به عنوان نماینده شرکت در منطقه خودشون )
متشکرم

معمولا" اینجا روش تبادل مشخصات، برای حفظ اطلاعات اعضا با چه ابزاری توصیه میشه ؟

مسلما" بستگی قابلیت های شخص خواهد داشت، مشخصا" الان نمیشه روشی رو پیشنهاد داد.

hassan_niazy

مدیر بازنشسته
معمولا" اینجا روش تبادل مشخصات، برای حفظ اطلاعات اعضا با چه ابزاری توصیه میشه ؟

مسلما" بستگی قابلیت های شخص خواهد داشت، مشخصا" الان نمیشه روشی رو پیشنهاد داد.
عموما ما یا ایمیل می دیم ، یا می گیم پیغام خصوصی بفرستین، یا اینکه ... شما پیشنهاد بدین .:redface:;)