نه بابانکنه تو بردیا هستییییییییییییییییییییییییییی!!!
خداییش دارم شک میکنم که تو بردیایی!!!!![]()
باربده...علی گیج میزنی؟؟؟؟
نه بابانکنه تو بردیا هستییییییییییییییییییییییییییی!!!
نه ولی داداشش که هستم دارم درس پس میدم!!!!.....:دی :دی :دی :دینکنه تو بردیا هستییییییییییییییییییییییییییی!!!
ایول خوشم میاد ملتو میذارین سر کاارنکنه تو بردیا هستییییییییییییییییییییییییییی!!!
من باز این روابط فامیلی پیشم قاطی پاتی شداینجاس که منم باید اعتراف کنم :منم برادر زاده کشف نشدشونم(ریا نشه
)
تو خودشو درگیر نکن!!!!من باز این روابط فامیلی پیشم قاطی پاتی شد
وای وای وای..........تو رو خدا سیروانو مفتخر کن گوش بده!!!!به برديا نميخوام راي بدم به اواتارش ميخوام بدم.بعدشم سيروان و نميشناسم چون احتمالا ازيناست كه از خونه باباش قهر كرده اومده خواننده شده همون شما ها گوش بديد.اينا اهنگايه تين ايجريه به كاره من نمياد.انقدم حرف نزنيد رايتون و بديد هيس![]()
عجبتو خودشو درگیر نکن!!!!
تعداد که کامل بشن کاندیداها رو تو یه تاپیک دیگه میزنم!!!خوب حالا چکار کنیم؟من تا نیم ساعت دیگه هستم
عجب
آقا من دارم گیج ویجی میشم
چه وضعشه؟؟؟؟
آخخخخخخیییییییییییییی نازی عمو جون.....یکم صبر داشته باش بالاخره یکی پیدا میشه!!!منم به فرزندی قبول کنین دیگه بچه خوبی هستم
مشکلتو بوگو بیبینم کجاشو گیر کردی؟؟؟؟عجب
آقا من دارم گیج ویجی میشم
چه وضعشه؟؟؟؟
اوهومبیخیالش مرجانی بیا امشبم
بریم موتورسواری میایی؟؟؟؟
عمووووووووووووووووووووو بیخود واسه خودت برادر زاده جور نکن من اولین و تنها ترین برادرزادتونم و دیگر هیچ.اهومآخخخخخخیییییییییییییی نازی عمو جون.....یکم صبر داشته باش بالاخره یکی پیدا میشه!!!
بابا هی ملت با یوزر جدید میانمشکلتو بوگو بیبینم کجاشو گیر کردی؟؟؟؟
اوهوم
میام
مگه میشه موتور باشه من نباشم؟
هی وای پس خبر نداری که بردیا یه برادرزاده دیگه ام داره اسمشم یاسمینه!!!!عمووووووووووووووووووووو بیخود واسه خودت برادر زاده جور نکن من اولین و تنها ترین برادرزادتونم و دیگر هیچ.اهوم![]()
جدی؟؟؟ واقعا؟؟؟هی وای پس خبر نداری که بردیا یه برادرزاده دیگه ام داره اسمشم یاسمینه!!!!
تا الان 9 نفر مرد و 9 نفر زن ثبت نام کردن!!!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فراخوان مسابقه ی بهترین دسکتاپ | مسابقات تفریحی | 67 | |
![]() |
فراخوان مسابقه ی بهترین آواتار(سری دوم) | مسابقات تفریحی | 61 | |
![]() |
فراخوان مسابقه ی بهترین امضا | مسابقات تفریحی | 120 | |
![]() |
فراخوان مسابقه ی نقاشی با paint | مسابقات تفریحی | 47 | |
![]() |
فراخوان بهترین آواتار خرداد ماه | مسابقات تفریحی | 286 |