فتواهای جالب وهابیون!!! (نمياي نظر بدي؟)

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما میدونید چه کسی این دین رو پایه گذاری کرد ؟
اینطوری یه کم بهش چیز بگیم:D

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجایی که میدونم باید وهابی ها تو عربستان به این فتواهای عجیب و غریب برسن و چون در این تایپیک تعدادی از این فتوا ها میباشن باید کلی فتوا صادر کرده باشند که با عقل و انسانیت جور در نیاند پس باید در کشوری مثل عربستان لااقل نصف این فتواها جامه عمل بپوشونه و مردم به اونا عمل کنند که در نتیجه باید جامعه عربستان به هرج ومرج کامل کشیده بشه(نگاه شود به فتواهای ذکر شده و نشده!)
ولی میبینم که در واقعیت این طور نیست.من خودم به عربستان که مرکز وهابیت هست نرفتم ولی هر حاجی یا کسی که به عربستان رفته شنیده ام که :
مردم عربستان همه چیز رو بر اساس نظم انجام میدن و از اسراف و کارهایی که نشانی از مسلمانی نداره انجام نمیدن و تعریف و تمجید های دیگر ............
جالب اینجاست که منبع شما یه سایت شیعی هستش،خوب می خواید تعریف و تمجید از اونا بکنه :biggrin:طبیعی که اونا رو به سخره میگیره.
وهابیت و بهایت دو فرقه ی این که توسط استعمارگر پیر انگلیس ساخته شدند و مبنای اونا هم جهل و نادانی مسلمانان بود که به دو فرقه تبدیل شدند که رهبر یکیشون آخر سر دست به پیغمبری زد ولی رهبر دیگری این جرات رو نداشت.
اما اگر دوست دارید بخندید یه سری به جامعه خودمون بزنید که چه کارهایی که نمیکنیم.
البته باید از دید یه غیر ایرانی و غیر مسلمان به جامعه نگاه کنید، چون اگه از نگاه یه ایرانی یا مسلمان جامعه رو ببینید به جز گریه چیزی نسیبتون نمیشه.

موفق و مفید باشید هم برای خودتون و هم برای دیگران
یا حق

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز

Savalancivil

کاربر بیش فعال
شما میدونید چه کسی این دین رو پایه گذاری کرد ؟
اینطوری یه کم بهش چیز بگیم:D

دوست عزیز وهابیت دین نیست یک مذهبه که خیلی تند خو هستن
و کسی که تاسیسش کرده شخصی به نام وهاب بوده که کینه عمیقی با اهل بیت پیامبر (ص) داشته :)

معمارباشی

عضو جدید
وهابیت و بهایت دو فرقه ی این که توسط استعمارگر پیر انگلیس ساخته شدند و مبنای اونا هم جهل و نادانی مسلمانان بود که به دو فرقه تبدیل شدند که رهبر یکیشون آخر سر دست به پیغمبری زد ولی رهبر دیگری این جرات رو نداشت.

دوست عزيز حرف شما كاملا متين ولي ...
يه نكته اون دوتا فرقه وهابيت و بهاييت نبوده ... بلكه بهاييت و بابيت بوده ..
بهاييت و بابيت هر دو در ايران شكل گرفته و خودشونو جزء شيعيان هم نام بردن ... ولي وهابيت جزء زير شاخه هاي اهل سنته و از يكي از شاخه هاي فرعي در فرقه حنفيه است ... (همين هفته در اين باره با يكي از اساتيد بحث كردم تا اطلاعاتم نسبتا كامل باشه !) و هيچ ربطي به انگليس و .. نداره بلكه به خود اعراب بر مي گرده ! ...

من خودم به عربستان که مرکز وهابیت هست نرفتم ولی هر حاجی یا کسی که به عربستان رفته شنیده ام که :
مردم عربستان همه چیز رو بر اساس نظم انجام میدن و از اسراف و کارهایی که نشانی از مسلمانی نداره انجام نمیدن و تعریف و تمجید های دیگر ............

در اين باره مي گذارم خودتون كمي فكر كنيد ... واقعا ما راجع به عرابا (خود خودشون ! نه مركز توريستشون كه زير نظر دولتشونه و ... !) اين جوري فكر مي كنيم ... واقعا اون جور كه شما مي گيد منظبتن؟؟ چند تا از حاجي هايي كه ديدي رفتن خونه هاي عربا و ... من خودم 5 سال همسايمون يه عرب بود ... خيلي هم مي رفتم خونشون و ... نمي گم ادماي بدي بودن ولي نه اونقدرا هم كه شما مي گيد با فرهنگ و ... نيستن ! حداقل مطمئنم ما از اونا بهتريم !

راستش چند تا از فتواهايي كه داده بودن رو پيدا كرده بودم ... ولي فكر كردم شايد با فضاي علمي اين جا مناسب نباشه اونا رو بگذارم ... واقعا بعضي فتوا هاشون عجيب و غريبه ... و همه هم حقيقت داره ... چرا كه خيلي از شبكع هاي غربي رو مي توني پيدا كني كه با استناد به همين فتوا ها ... مسلمونا رو مي كوبونن و اونا رو مسخره مي كنند و ......

لطفا اين قدر الكي به طرفداري از بعضي افراد نپردازيد ...
درسته ما هم خيلي ايرادات داريم ...
ولي دليل نمي شه از كارهاي يه عده كه با ابروي ما ها هم دارن بازي مي كنن به همين راحتي بگزيم ! .... چه برسه ازشون طرفداري كنيم !!!