فال شغل

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
برج دلو (بهمن)
متولدین این ماه افرادی ترقی خواه، پیشرو و آینده نگر هستند. بهتر است آنها در قسمت برنامه ریزی و سرپرستی شرکت به کار گمارده شوند. علاوه بر اینها، آنها ستاره شناسان، فالبینان، و طالع بینان بسیار خوبی خواهند شد. بله، آنها بیش از سایر مردم می توانند آینده نگری کنند.

سایت مردمان

مرسی عالی بود

مهدي از تهران

عضو جدید

نميدونم . یعنی میدونم ولی نمی تونم بیان کنم . :razz:
سربسته بگم یاد یه احساس که هنوزم که هنوزه وقتی می خوام در موردش حرف بزنم دستام یخ میکنه و می لرزه و قلبم به تپش میوفته .
تو کتابا بهش می گن عشق:heart: ولی یه چیز دیگه هم هست اونم یه احساس دیگه که با این احساس درگیر شده .
احساس گناه بخاطر یک لغزش و خطا :cry:

می دونید یعنی یه احساس پشت پا زدن به لطف خدا و ارزش دوس داشتن واقعی رو به بهای ارزونی فروختن :crying2:

اما پشیمون شدن :gol:

m_azar

عضو جدید
نميدونم . یعنی میدونم ولی نمی تونم بیان کنم . :razz:
سربسته بگم یاد یه احساس که هنوزم که هنوزه وقتی می خوام در موردش حرف بزنم دستام یخ میکنه و می لرزه و قلبم به تپش میوفته .
تو کتابا بهش می گن عشق:heart: ولی یه چیز دیگه هم هست اونم یه احساس دیگه که با این احساس درگیر شده .
احساس گناه بخاطر یک لغزش و خطا :cry:

می دونید یعنی یه احساس پشت پا زدن به لطف خدا و ارزش دوس داشتن واقعی رو به بهای ارزونی فروختن :crying2:

اما پشیمون شدن :gol:

آخـــــی، نمی دونم منظورتون اینه که شما عاشق کسی بودید یا کسی عاشق شما و بازم نفهمیدم اون طرف لغزش کرده و عشقش رو فروخته یا شما این کار رو کردید. تصور رو می ذارم روی اینکه شما این کار رو کردید چون به اشکالی که گذاشتید این بیشتر میاد.
احتمالا اون خانم دوست دخترتون بوده؟ اگر باز هم با فرض اینکه دوست دخترتون بوده و نه رسمی تر می تونم بگم که می تونید برگردید و معذرت بخواهید،ما دخترا انقدر ساده ایم که با یه ببخشید زود خام میشیم. باور کنید من خودم از نوع سنگ ترین دخترهام اما به محض دیدن پشیمونی طرفم(نه فقط دوست پسر) زودی گول می خورم حالا اگه هزار بارم از همون سوراخ گزیده شده باشم!
اما یه چیز رو رک بگم،من شما رو نمیشناسم و حق قضاوت ندارم اما به نظرم اونچه الان آزارتون میده احساس گناهه که به عشق تعبیرش کردید چون اگه کسی عاشق باشه باعث آزار معشوقش نمیشه و به راحتی ازش نمیگذره،باز هم منو ببخشید چون با توجه به اینکه واقف بر شرایطتون نیستم حق پیش داوری ندارم.
راستی آواتور من شبیه طرف مقابلتونه؟ یا اینکه آواتورم چون عکس دعا کردنه ربط به اون داره؟ یا ماه مهر چیز خاصی رو که بینتون بوده یادتون میندازه؟:w20::sweatdrop:

مهدي از تهران

عضو جدید
آخـــــی، نمی دونم منظورتون اینه که شما عاشق کسی بودید یا کسی عاشق شما و بازم نفهمیدم اون طرف لغزش کرده و عشقش رو فروخته یا شما این کار رو کردید. تصور رو می ذارم روی اینکه شما این کار رو کردید چون به اشکالی که گذاشتید این بیشتر میاد.
احتمالا اون خانم دوست دخترتون بوده؟ اگر باز هم با فرض اینکه دوست دخترتون بوده و نه رسمی تر می تونم بگم که می تونید برگردید و معذرت بخواهید،ما دخترا انقدر ساده ایم که با یه ببخشید زود خام میشیم. باور کنید من خودم از نوع سنگ ترین دخترهام اما به محض دیدن پشیمونی طرفم(نه فقط دوست پسر) زودی گول می خورم حالا اگه هزار بارم از همون سوراخ گزیده شده باشم!
اما یه چیز رو رک بگم،من شما رو نمیشناسم و حق قضاوت ندارم اما به نظرم اونچه الان آزارتون میده احساس گناهه که به عشق تعبیرش کردید چون اگه کسی عاشق باشه باعث آزار معشوقش نمیشه و به راحتی ازش نمیگذره،باز هم منو ببخشید چون با توجه به اینکه واقف بر شرایطتون نیستم حق پیش داوری ندارم.
راستی آواتور من شبیه طرف مقابلتونه؟ یا اینکه آواتورم چون عکس دعا کردنه ربط به اون داره؟ یا ماه مهر چیز خاصی رو که بینتون بوده یادتون میندازه؟:w20::sweatdrop:

شما فالگیر خوبی می شی:redface:

به این پستی که من حدود هفت ماه پیش زدم نگاه کن تا باورت بشه پیشگوی خوبی هستی
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=182309#post182309

توی این پست درست یادم نیس بچه ها بحث میکردن و منم واقعیت رو گفتم . توی پست گفتم که دوسش داشتم زیاد نمیتونم همه چیزو باز کنم ولی هنوزم دوسش دارم ولی این احساسو مخفی کردم چون معلوم نیس طرف الان یه دل نه صد دل ..... و رفته باشه دنبال زندگیش و من خودمو سرکار گذاشتم:surprised:
چون تنها وسیله ای که امیدی داشتم از یکی از دوستام شنیدم آگه آی دی یاهو بیش از یکسال فعال نباشه خود بخود پاک میشه و دیگه طرف نمیتونه به اون سر بزنه ...

اما شما میگید احساس گناهه به شما حق میدم چون مبنای حرف شما همین چهارتا خطه که نوشتم :w05: یعنی ما به این سن رسیدیم احساس گناه رو با دوس داشتن نمیتونیم از هم تفکیک کنیم :w00:

در مورد سوال شما باید گفت آره یه کم آواتارتون شبیه و همین باعث شد من توجهم جلب بشه جالبتر از اون ماه مهره:gol:
آخه یکی از روزهای قشنگ این ماه روز تولدش بود و هر سال تو این روز تنها کاری که ازم برمیومدو انجام میدادم ---- نپرس چه روزی! چش میزنی طرفو:w01:

m_azar

عضو جدید
شما فالگیر خوبی می شی:redface:

به این پستی که من حدود هفت ماه پیش زدم نگاه کن تا باورت بشه پیشگوی خوبی هستی
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=182309#post182309

توی این پست درست یادم نیس بچه ها بحث میکردن و منم واقعیت رو گفتم . توی پست گفتم که دوسش داشتم زیاد نمیتونم همه چیزو باز کنم ولی هنوزم دوسش دارم ولی این احساسو مخفی کردم چون معلوم نیس طرف الان یه دل نه صد دل ..... و رفته باشه دنبال زندگیش و من خودمو سرکار گذاشتم:surprised:
چون تنها وسیله ای که امیدی داشتم از یکی از دوستام شنیدم آگه آی دی یاهو بیش از یکسال فعال نباشه خود بخود پاک میشه و دیگه طرف نمیتونه به اون سر بزنه ...

اما شما میگید احساس گناهه به شما حق میدم چون مبنای حرف شما همین چهارتا خطه که نوشتم :w05: یعنی ما به این سن رسیدیم احساس گناه رو با دوس داشتن نمیتونیم از هم تفکیک کنیم :w00:

در مورد سوال شما باید گفت آره یه کم آواتارتون شبیه و همین باعث شد من توجهم جلب بشه جالبتر از اون ماه مهره:gol:
آخه یکی از روزهای قشنگ این ماه روز تولدش بود و هر سال تو این روز تنها کاری که ازم برمیومدو انجام میدادم ---- نپرس چه روزی! چش میزنی طرفو:w01:
در مورد عشقتون نمی تونم رک باشم چون اگه بخوام رک باشم باعث آزارتون میشم، تنها در این حد بگم که اگه واقعا عاشق بودید منافعتون رو در اون زمان پیش قدم بر عشقتون نمی کردید،اون هم با دختری که می گید مدتها دوست دخترتون بوده و عاشق هم بودید یا شما عاشق اون بودید. چطور ممکنه یک عاشق به همین سادگی بگه فکر کردم الان سربازم و درسم تموم شده و بینمون به خاطر سوء تفاهم به هم خورده پس بای بای؟ نمی دونم اگر من این جملات رو واسه شما میگفتم خودتون در مورد من و عشقم دچار تردید نمیشدید؟!
من شما رو نمیشناسم اما آدمها رو میشناسم و تجربه میگه دوری و احساس گناه عشق رو پررنگتر از واقعیتش جلوه میده.:smile:
نمی خوام با حرفام اذیتتون کنم بلکه بیشتر دوست دارم کمکتون کنم،منم کشاورزی خوندم البته من دانشگاه آزاد بودم،اگه فکر می کنید کاری ازم ساختست بگید.:smile:
در مورد آی دی هم اگه ایمیل بفرستید به آی دی دوستتون و براتون بازگشت از طرف یاهو داده نشه یعنی آی دی فعاله و حداقل 2 ماهه پیش چک شده که بسته نشده.:smile::gol:
راستی چون ماه مهر بوده حتما خوب بوده:lol:

مهدي از تهران

عضو جدید
در مورد عشقتون نمی تونم رک باشم چون اگه بخوام رک باشم باعث آزارتون میشم، تنها در این حد بگم که اگه واقعا عاشق بودید منافعتون رو در اون زمان پیش قدم بر عشقتون نمی کردید،اون هم با دختری که می گید مدتها دوست دخترتون بوده و عاشق هم بودید یا شما عاشق اون بودید. چطور ممکنه یک عاشق به همین سادگی بگه فکر کردم الان سربازم و درسم تموم شده و بینمون به خاطر سوء تفاهم به هم خورده پس بای بای؟ نمی دونم اگر من این جملات رو واسه شما میگفتم خودتون در مورد من و عشقم دچار تردید نمیشدید؟!
من شما رو نمیشناسم اما آدمها رو میشناسم و تجربه میگه دوری و احساس گناه عشق رو پررنگتر از واقعیتش جلوه میده.:smile:
نمی خوام با حرفام اذیتتون کنم بلکه بیشتر دوست دارم کمکتون کنم،منم کشاورزی خوندم البته من دانشگاه آزاد بودم،اگه فکر می کنید کاری ازم ساختست بگید.:smile:
در مورد آی دی هم اگه ایمیل بفرستید به آی دی دوستتون و براتون بازگشت از طرف یاهو داده نشه یعنی آی دی فعاله و حداقل 2 ماهه پیش چک شده که بسته نشده.:smile::gol:
راستی چون ماه مهر بوده حتما خوب بوده:lol:

کدوم منافع ؟! شما تمام موضوع رو نمیدونید و نباید اینقدر راحت قضاوت کنید . من اگه فقط یه نمونه بخوام بگم که روشن بشید اینه که طی سه باری که با اون دختری که رابطه ما رو بهم زد ملاقات داشتم هر سه بار در مورد کسی که دوستش داشتم سوال میکردم و اصلاً همین موضوع باعث شد که بر هم زننده این رابطه از علاقه من به کس دیگه ای باخبر بشه و به واقعیت پی ببره ( داستانش طولانیه که چطور این اتفاقها افتاد و مطمئناً برای شما اهمیتی نداره ) فقط خواستم بگم اگه منافع خودمو در نظر داشتم چرا آدم باید در مقابل دختری از دختر دیگه ای صحبت کنه اونم برای چندبار؟
یا مثلاً در مورد قضیه دیگه ای که اون موقع ها پیش اومد و شاید گفتنش سرتونو درد بیاره ...

اینکه مدتها دوست دختر من بوده نه ! اشتباه می کنید . منظور من از دوست دختر اون چیزی که شما یا اکثر آدما فک میکنن نیست . دوستیهای اینطوری یعنی اینکه دائماً به هم زنگ بزنن و گوشی بسوزونن . با هم برن بیرون و نمیدونم کوه و گردش و این حرفا . اون اهل این کارا نبود . منم هیچوقت چنین پیشنهادایی بهش ندادم .
فقط بگم بین ما یه علاقه قلبی از طرف من بود و یه توجه معمولی از اون ( به قول خودش )
اما این که ما عاشق هم بودیم نه اگه ما عاشق هم بودیم پس من خیلی باید پست و پلید بودم که رفتم سراغ یکی دیگه بلکه فقط من عاشقش بودم و فک میکردم می تونم اونو به خودم علاقه مند کنم اما هرگز اینطور نشد . واقعیتش رو بخوای من نتونستم بفهمم اون به من اهمیتی می داد یا نه ؟
شما خودت بعنوان یه دختر کلاهت رو قاضی کن . من تو اون شرایط باید چیکار می کردم ؟

در مورد راهنماییتون تشکر با یه آی دی خودم که چندساله فعال نیست تست میکنم .

مهدي از تهران

عضو جدید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=20436&#post74665
الان خوندمش،منم ورامین بودم،البته مهمان. تابستان84. البته من آزاد بودم،شاید منظور ایشون مامازن باشه.:w20:

خانم بلوندی من تا حالا فک میکردم رشته شما شیمی صنایع غذاییه . اگه قصدتون کمک کردنه واقعاً ممنون . فقط عادلانه قضاوت کنید و واقع بینانه منو راهنمایی کنید . خوشبختانه اکثر بچه های باشگاه خیلی به کمک آدم میان . اینو من از پیامهای بچه ها که بعد از شش ماه به باشگاه برگشتم متوجه شدم .

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
برج عقرب (آبان)
متولدین این ماه افرادی بسیار فردگرا هستند. آنها دوست دارند به سبک و مرام خود کار کنند و کسی در کار آنها دخالت نکند. به طور خلاصه بگویم، از رئیس و آقا بالا سر داشتن متنفرند. آنها می توانند موسسان شرکت، تاجران، مدیران، مشاوران خوبی باشند.

خیلی برام جلبه چون من توی هر تست خود شناسی که شرکت کردم یا هر فالی که می گیرم به من میگه که مدیر خوبی هستم.........
خیلی ممنون, این فال در مورد من که کاملا صادقه.