فاصله ها رو کی دیده؟

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم یه سریال نصیحت کننده دیگه که از الان اخرش معلومه این سعیده بد بخت میشه اون یکی پسره رفیقش خوشبخت جالبش میدونی کجاس؟دختره نامه پسررو دست جمعی با باباشینا میخونه
به خدا ما از همین الان متنبه شدیم بیخیال ما شید:w00::w06:

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب پس این همه طرفدار که میگن داره کیان؟؟ اینجا که کسی ندیده :question:

maryam_k

عضو جدید
هنوز اینقدر بی کار نشدیم که این چرندیات اینا رو ببنیم. شستشوی مغزی که تا حالا دادنمون بسه دیگه.:mad:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه خواهش کنم یکی هم ما رو روشن کنه ؟
فکر کردم یه تایپیک فلسفی چیزی هست ولی مثل اینکه موضوع یه چیز دیگس که متوجه نشدم چیه

میشه یکی توضیح بده ؟
ممنون

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم یه سریال نصیحت کننده دیگه که از الان اخرش معلومه این سعیده بد بخت میشه اون یکی پسره رفیقش خوشبخت جالبش میدونی کجاس؟دختره نامه پسررو دست جمعی با باباشینا میخونه

به خدا ما از همین الان متنبه شدیم بیخیال ما شید:w00::w06:

:biggrin: خیلی قشنگ گفتی! نتونستم جلوی خندم رو بگیرم.

اما خدا وکیلی من که خیلی خوشم میاد ازش. خیلی جالبه! دیدین چه قدر چهره ی بابای سعید رو منفور درست کردن؟ احسنت داره. بالاخره یکی پیدا شد تو این فیلماشون بگه بابا این کار ها، این طرز برخورد ها منفوره.

(برای اونایی که فیلم رو دقیق ندیدن توضیح بدم که رفتار عموی سعید اسلامیه و می گه رفتار باباش رفتار غیر اسلامیه.)

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کردم یه تایپیک فلسفی چیزی هست ولی مثل اینکه موضوع یه چیز دیگس که متوجه نشدم چیه

میشه یکی توضیح بده ؟
ممنون

هیچی
قراره باز اینجا محکوم کنیم.حالا هر چی و هر کس.مهم اینه که محکوم کنیم.پس محکوم میکنیم!!!

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin: خیلی قشنگ گفتی! نتونستم جلوی خندم رو بگیرم.

اما خدا وکیلی من که خیلی خوشم میاد ازش. خیلی جالبه! دیدین چه قدر چهره ی بابای سعید رو منفور درست کردن؟ احسنت داره. بالاخره یکی پیدا شد تو این فیلماشون بگه بابا این کار ها، این طرز برخورد ها منفوره.

(برای اونایی که فیلم رو دقیق ندیدن توضیح بدم که رفتار عموی سعید اسلامیه و می گه رفتار باباش رفتار غیر اسلامیه.)

والا این طرز فکر کارگردانه که خواسته اینطور القا کنه.

من که از رفتار بابای سعید افراط گری ندیدم.بنده خدا همیشه با منطق داره با پسرش بحث میکنه این پسره هست که هی میگه اه بسه اه کافیه.اه بزار برا بعد اه......صد تا دروغ هم گفته با اینکه باباش چند باری بهش اعتماد کرده.بعد دختر بلند کرده بره شمال.تازه به عرق و ورق و زر ورق.حالا کی اشتباه کرده؟؟؟
کجاش سعید بدبخته و فلانی خوشبخت.
من تو فامیل مثل سعید زیاد دیدم.
درسته که سریال در حد درجه 2 هست اما خوبه و اموزنده هست.چیزی که هر روز تو خانواده ها اتفاق می افته.

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز

میشه یکی توضیح بده ؟
ممنون

اره چرا نمیشه این یه سریاله که تلویزیون تازه گذاشته وهرشب پخش میشه قسمت دیشبشم به اموزش دعوا ونزاع خانوادگی اختصاص داشت