فارغ تحصیلی

fappist

عضو جدید
بعد از فارغ شدن از تحصیل چند سال طول کشید تا کار مورد علاقتونو پیدا یا ایجاد کنید ایا بعد از فارغ تحصیلی و پیدا کردن کار تمایلی به ادامه تحصیل داشتید

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعد از فارغ شدن از تحصیل چند سال طول کشید تا کار مورد علاقتونو پیدا یا ایجاد کنید ایا بعد از فارغ تحصیلی و پیدا کردن کار تمایلی به ادامه تحصیل داشتید
من الان چند ماهه درسم تموم شده هنوز کار مورد علاقه ام رو گیر نیاوردم. حتی اگه گیر بیارم هم باز ادامه تحصیل خواهم داد، چون درس فقط برای پیدا کردن کار نیست برای رشد شخصیت هم خوبه.

neegahin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من الان چند ماهه درسم تموم شده هنوز کار مورد علاقه ام رو گیر نیاوردم. حتی اگه گیر بیارم هم باز ادامه تحصیل خواهم داد، چون درس فقط برای پیدا کردن کار نیست برای رشد شخصیت هم خوبه.
دلت خوشه ها کار کجا بود ؟

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعد از درسم دنبال کار نبودم ولی وقتی اقدام کردم بعد 2-3ماه یک کارپیدا شد و از خیلی لحاظ عالی بودراستش وقتی سر کار رفتم دیگه دوست نداشتم ادامه تحصیل بدم چون خیلی ها با مدرک بالاتر از من آرزوی این کارو داشتن

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه پارتی داشته باشی یک روز اگه نداشته باشی ده سال . شایدم بیشتر

angel.g

عضو جدید
اول سعی میکنم درسموتا جایی که میخوام تموم کنم بعد دنبال کار باشم

بالا