فاجعه انفجار در شیراز!

ایرانیکا

عضو جدید
مواد منفجره اونجا چیکار میکرده معلوم نیس!!!!!!!!!!!
سلام دوست عزیز،
تا جایی که من متوجه شدم یک مین خنثی شده هم به همراه برخی از ادوات دیگر جنگی در آنجا بوده است به عنوان نمایشگاه جنگی. ظاهرا مین خنثی شده بوده ولی خوب خرج(ماده اصلی منفجره) داشته که در اثر یک مسئله هنوز ناشناخته( شاید بمب شاید چیز دیگر) منفجر شده است. بهر حال چه حمله تروریستی باشد یا نباشد گذاشتن مواد منفجره جنگی(حتی خنثی شده) در مسجد کار احمقانه ای بوده است.

ضمنا من هم اصلابه VOA اعتماد ندارم. یکبار هم با ریگی تروریست معروفی که تا حالا کلی از هموطنان ما را کشته است مصاحبه کرده است.
http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8601200607
به احترام یکی از دوستان که خواهش کرده بود وارد مسائل سیاسی نشویم بیشتر از این شبکه .......:exclaim::w39:نمی گویم.

شاد باشید.

anahitat

عضو جدید
سلام دوست عزیز،
تا جایی که من متوجه شدم یک مین خنثی شده هم به همراه برخی از ادوات دیگر جنگی در آنجا بوده است به عنوان نمایشگاه جنگی. ظاهرا مین خنثی شده بوده ولی خوب خرج(ماده اصلی منفجره) داشته که در اثر یک مسئله هنوز ناشناخته( شاید بمب شاید چیز دیگر) منفجر شده است. بهر حال چه حمله تروریستی باشد یا نباشد گذاشتن مواد منفجره جنگی(حتی خنثی شده) در مسجد کار احمقانه ای بوده است.

ضمنا من هم اصلابه VOA اعتماد ندارم. یکبار هم با ریگی تروریست معروفی که تا حالا کلی از هموطنان ما را کشته است مصاحبه کرده است.
http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8601200607
به احترام یکی از دوستان که خواهش کرده بود وارد مسائل سیاسی نشویم بیشتر از این شبکه .......:exclaim::w39:نمی گویم.

شاد باشید.
دوست خوبم به فرض که اینطور بوده، خوب که چی؟! صرف مصاحبه کردن چه چیزی رو ثابت میکنه؟ ضمنا صدای امریکا با رادیو امریکا دو رسانه جداگانه اند!یکی رادیوست و دیگری تلویزیون!

آخرین ویرایش:

mirhamida

عضو جدید
بابا جون این حرفا رو ول کنید مسئله چیز دیگه ایه!! مسئله اصلی اینه که لحظه انفجار آقای ایمنی کجا بوده!؟:cool: احتمالا داشته با بابا برقی یه قل دو قل شرطی میزده!!!

یک دختره

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی این تایپیک رو اورده بالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w00::w06: