ــ ازدواج از نوع ایتالیایی

رضافیروزیان

عضو جدید
[FONT=&quot]در ایتالیا مردی قصد ازدواج داشت. پس به یک بنگاه ازدواج مراجعه کرد.
وارداتاقی شد که دو در داشت . روی یکی نوشته شده بود « زیبا » و روی دیگری « نا زیبا ».
در زیبا را فشار داد ووارد اتاق شد. دو در دیگر دید، روی یکی نوشته شده بود« کدبانوی خوب » وروی دیگری « شلخته ».اوازدرکدبانوی خوب وارد شد.
در آنجا دو در دیگر بود که روی یکی « جوان » و روی دیگری« پا به سن گذاشته » نوشته شده بود. از در جوان وارد شد.
ته اتاق آینه ی دیواری بزرگی دیده می شد که روی آن این جمله نوشته شده بود

«با چنین ادعا و هوسی که تو داری ، بهتره اول خودت را دراین آینه نگاه کنی[/FONT]
[FONT=&quot]![/FONT][FONT=&quot]![/FONT][FONT=&quot]![/FONT][FONT=&quot]![/FONT][FONT=&quot]![/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]
​

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ایتالیا مردی قصد ازدواج داشت. پس به یک بنگاه ازدواج مراجعه کرد.
وارداتاقی شد که دو در داشت . روی یکی نوشته شده بود « زیبا » و روی دیگری « نا زیبا ».
در زیبا را فشار داد ووارد اتاق شد. دو در دیگر دید، روی یکی نوشته شده بود« کدبانوی خوب » وروی دیگری « شلخته ».اوازدرکدبانوی خوب وارد شد.
در آنجا دو در دیگر بود که روی یکی « جوان » و روی دیگری« پا به سن گذاشته » نوشته شده بود. از در جوان وارد شد.

«با چنین ادعا و هوسی که تو داری ، بهتره اول خودت را دراین آینه نگاه کنی
!!!!!
​

مرسی جالب بود

تقریبا میشه گفت درسته... ولی تقریبا!

چون مگه دختری وجود نداره که هم زیبا باشه و هم کدبانو و هم جوان؟... خوب این دختر قراره با کی ازدواج کنه؟ یا فرشته ی آسمانی؟

و همچنین مگه پسر جوان و خوشقیافه و خوتیپ و از نظر اخلاق هم خوب و انسان وجود نداره؟... خوب اگه همچین فردی به اون بنگاه ازدواج مراجعه کنه و خودشو هم در اینه ببینه وبگه من یک دختری مثل خودم می خوام بعد تکلیفش چیه؟!!!!

محدثه یوسفی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
حاله پسره گرفته شده:w15::w15::w25:
عالی بود
حسابی خورده تو پرش
فک کنم دیگه ازدواج نکنه:w16::w45:
باید شرایطه 2طرف بهم بخوره

++سارا++

عضو جدید
در ایتالیا مردی قصد ازدواج داشت. پس به یک بنگاه ازدواج مراجعه کرد.

«با چنین ادعا و هوسی که تو داری ، بهتره اول خودت را دراین آینه نگاه کنی
!!!!!
​

این مسئله تنها مال پسرا نیست تو دخترا هم اپیدمی شده

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا اگه اون یارو هم خوشتیپ بود، هم زیبا ( :دی )، چی میشد؟ :|
یکی پاسخگو باشه لدفن!

رضافیروزیان

عضو جدید
مرسی جالب بود

تقریبا میشه گفت درسته... ولی تقریبا!

چون مگه دختری وجود نداره که هم زیبا باشه و هم کدبانو و هم جوان؟... خوب این دختر قراره با کی ازدواج کنه؟ یا فرشته ی آسمانی؟

و همچنین مگه پسر جوان و خوشقیافه و خوتیپ و از نظر اخلاق هم خوب و انسان وجود نداره؟... خوب اگه همچین فردی به اون بنگاه ازدواج مراجعه کنه و خودشو هم در اینه ببینه وبگه من یک دختری مثل خودم می خوام بعد تکلیفش چیه؟!!!!

خوب بهش میگن برو با پدر و مادرت بیا خواستگاری ، بعدش هم یه سنگ بزرگ میندازن جلو پاش که دیگه هوس زن گرفتن نکنه .

M A S III

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا جالب بود...

تو زندگی هیچی کامل نیست.