غیرانتفایی علوم فنون بابل بهتره یا ازاد کرج

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگه آزاد کرج بیای دیگه مشکل خوابگاه و خورد و خوراک و رفت و آمد و زمستون و ... رو نداری، هر روز هم مترو سوار می شی!

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
کرج , شک نکن. جالبه بدونی دوست من هم دانشگاه آزاد سمنان قبول شده بود بعد تکمیل ظرفیت بابل غیر انتفاعی قبول شد هر دو هم صنایع تولید صنعتی,که بابل رو انتخاب کرده قرار شده این ترمو سمنان بخونه بعد واحداشو تتبیغ بدن بره بابل , ولی دانشگاه کرج اصلا با سمنان قابل مقایسه نیست خیلی خوبه .

eL2rado

عضو جدید
هر دو صنایع (تولید) خونمون تهران
من علوم وفنون میخونم؛ این دانشگاه تو صنایع خیلی حرفا واسه گفتن داره که تا مقطع دکترا هم تدریس میکنه ولی به نظرم همون کرج بهتره...به قول دوستمون خوابگاهو مترو و ...

soheil wolf

عضو جدید
من بچه بابل هستم اگه بیای من در خدکت شما هستم اینجا محیط خوبه بدک نیست هر چیزی هم بخای فراهم کردنش آسونه اگه بچه مایه باشی راحت بهت می گزره ولی اگه نیستی یکم سخته چون اجاره گرون در میاد

PersiaN_PulsE

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره...درسته..نمينويسن گويا..مينويسن دانشگاه علوم و فنون مازندران

arar19551

عضو جدید
من شنیدم بر عکس غیرانتفایی های دیگه حتی دانشگاه ها مثل علم و فرهنگ ننویسه غیرانتفایی و روزانه میزنه درسته؟؟؟؟؟:que::que::que:

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جواب این سوال رو باید خودت پیدا کنی
چون یه نفر که هر دو جا رو بشناسه وجود نداره
اگر کسی هم جیزی بگه نظر شخصی خودش رو گفته اگه یکی بیاد بگه برو فلان جا و تو هم همین کار رو بکنی و موفق نشی بعدا فکر می کنی طرف اشتباه راهنمایی کرد

مزایا و معایب هر کدوم رو بنویس و بعد جمع بندی کن
مثلا مزیت کرجی همینه که دیگه دردسر خونه و رفت و آمد و .. رو نداری

sodagar

عضو جدید
آره دوست عزیز.مدرکش روزانست.درسته که شهرستانه ، ولی حال و هوای خودش و داره.دانشگاه خیلی خوبیه...من سخت افزار میخونم.صنایعش خیلی قویه.
ولی در نظر داشته باش که الان خود مدرک مهمه ، جاش زیاد مهم نیست.

sodagar

عضو جدید
آره دوست عزیز.مدرکش روزانست.درسته که شهرستانه ، ولی حال و هوای خودش و داره.دانشگاه خیلی خوبیه...من سخت افزار میخونم.صنایعش خیلی قویه.
ولی در نظر داشته باش که الان خود مدرک مهمه ، جاش زیاد مهم نیست.

feri.lynn

عضو جدید
اگه نری کرج نصف عمرت در فنا ست :| دانشگاه کرج از هر لحاظ 1 دونس . مدرک کشم 1 دونس .

بالا