غزه کربلاست......

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه جای مردم غره بودین چه می کردین ؟؟؟(لطفا نظراتتون رو بیان کنید)
مهم:

دوستان عزیز در نظراتتون به سوال بالا دقت کنید ما اینجا نمی خوایم بگیم مقصر کیه و یا بیشتر به فکر خودمون باشیم
فقط به این سوال جواب بدین که اگه جای یکی از شهروندان غره بودین چه می کردین

غزه کربلاست (یکشنبه 8/10/1387 ساعت 12:21 صبح)

غزه ، چه زیبا در خون خفته ای

غزه ، همپای پابرهنه خبرنگار
مرثیه ام برای اعراب شکم باره است
مرثیه ام برای غیرت شیوخ عربی است

اینجا اسرائیل چاه خون کشف کرده
و خون را به زمین های حاصلخیر دره اردن پمپاژ می کند.
آواره ترین کشاورز من
قحطی زده شرمگین
شخم بزن
زمین را از خون برادر سیراب کن

هرچه بکاری طعم و رنگ خون دارد
بیا اینها را به کشورهای عربی صادر کنیم
آنها محصولات اسرائیلی را بیشتر می پسندند

و ابو مازن گوشت مردم غزه را.
نسل به نسل در این زمین خون دادیم
و مردیم
بی انکه صدای عربیتمان در بیاید
لیس العروبة
غزه کفش ندارد

که به اف شانزده های اسرائیلی پرتاب کند.
فاخلع نعلیک،
دیریاسین ، دیروز را فراموش کرد
اما امروز را هرگز.
صبرا و شتیلا، امروز شرمگینند.

آیه های قتال را کسی از حفظ است ؟
مفتی های الازهر نگران خشکیدن نیل شده اند
مبادا نیل از خون فلسطینی خشک شود
و کالاهای اسرائیلی ته نشین نیل مقدس.
غزه گرم است
غزه کربلاست
غزه آتش است

و دود مثل قلیان عصرگاهی عرب.
غزه کربلاست
غزه آب ندارد
غزه کربلاست
غزه از خون سیراب می شود.
غزه کربلاست

یزید مرد ، شارون هم
اما هنوز غزه کربلاست
و یزیدیان پرچمشان آبی است و سفید
منقش به ستاره ای
و غزه کربلاست.

غزه امشب بیدار است
تا صبح دنبال نعش دخترکان زیر آوار
بدون برق
با روشنی ستاره های سوخته
و منورهای اسرائیلی.

من هنوز نماز نخوانده ام.
وضو با خون
حرام نیست
دو رکعت نماز قبول را باید خواند
اگرچه با خون یهود.

================================
دخترک در حال شنا کردن در سواحل غزه است. جایی که در تمام جهان به عنوان محل تجمع تروریست ها معرفی می شود.
دخترک صدای چند گلوله را می شنود و به خود می آید. به ساحل می آید و چند جنازه می بیند که در حال حمل شدن به داخل آمبولانس ها هستند. آیا آنها همان برادران و خواهران اویند که لحظاتی پیش در حال قدم زدن در ساحل بودند؟ آیا آن ها به جایی سنگ پرتاب می کردند؟ در حال ساخت راکت های دوربرد بودند؟!
دخترک به دنبال پناهی است و چه پناهی امن تر از آغوش پدر برای دختری 11 ساله؟ و وقتی پدر را با چشمان باز و غلتیده در خون روی ماسه ها می بیند ...

فیلمی کوتاه و غم انگیز از قتل عام یک خانواده فلسطینی توسط اسراییلییها

http://www.youtube.com/watch?v=d4RemtI6zlc&feature=related

علی عیسی غالیه، 47 ساله
همسرو او رئیسه، 26 ساله
هیثم، 1 ساله
صابرین، 8 ساله
هنادی، 2 ساله
علیه، 15 ساله
الهام، 7 ساله
أحمد عطا الزعانین، 22 ساله
باسل، 26 ساله
خالد یوسف الزعانین، 36 سال

تروریست ها درخیابان

1- آن ها محمد صالح، 23 ساله را دستگیر کردند.
http://mavidus_44.sitemynet.com/mynet_resimlerim/israil1.jpg​

2- درحالیکه به او مظنون شده اند که به خود بمب متصل کرده است، او را روی زمین خواباندند.
http://mavidus_44.sitemynet.com/mynet_resimlerim/israil2.jpg​
3- درحالیکه فرد مظنون روی زمین خوابیده، از فلسطینی دیگری پرس و جو می کنند. به نظر می آید اوضاع کاملا تحت کنترل آن هاست!
http://mavidus_44.sitemynet.com/mynet_resimlerim/israil4.jpg​
4- هنوز به او مظنونند و بنابراین او را به طور کامل لخت می کنند و متوجه می شوند او کاملا غیرمسلح است.
حالا کشوری دموکراتیک مانند اسرائیل باید با این شهروند چه کند؟ کشوری که به حقوق انسان ها احترام می گذارد!

5- عکس گویای همه چیز است!

منبع: فلیکر
منبع عکس ها ی بالا

http://www.noisrael.blogfa.com

از گذاشتن بقیه فیلم ها و تصاویر به خاطر دلخراش بودن آن خودداری کردم

sh.mojtaba

عضو جدید
سلام فیدل عزیز
مثل همیشه عالی ظاهر شدی.
من هنوز در این رابطه فکر نکردم ولی تمام تلاشم رو برای حراست از میهنم میکردم.

عبید

عضو جدید
اگر چه خیلی سخته اما مقاومت تنها کاریه که از دستم بر میومد. میخواستم بگم عملیات استشهادی میکردم دیدم جراتشو ندارم. خیلی جیگر میخواد.:cry:

کربلایی

مدیر بازنشسته
حداقل از اين مطمئنم كه سنگ جلو كسايي كه مقاومت مي كنند نمي انداختم

tired_poet

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید.. دلم میخواست همونطور که گفتی به جای یک شهروند!! غزه صحبت کنم.. اما نتونستم مقاومت کنم که نپرسم: اگر شما به جای یک شهروند اسرائیلی بودید که شب تو خونتون خوابیدین و یه راکت میومد از پنجره تو و 2نفر از اعضای خانوادت رو میکشت.. چیکار میکردی؟ آیا از دولتت نمیخواستی که انتقامت رو بگیره و امنیت برقرار کنه؟ کار اسرائیل بی رحمانه بود و هیچ توجیهی هم قابل قبول نیست.. اما آیا این حماس نبود که با راکت پراکنی و نقض آتش بس باعث شد که اسراییل این وحشیگری رو انجام بده؟ من اگر یک شهروند فلسطینی بودم با تمام قدرت از ابومازن و روند صلح حمایت میکردم و اینقدر بر سر حماس فریاد میکشیدم تا مردم با من همراه بشن و خواستار خلع سلاح حماس بشن.. وقتی کشور مستقل فلسطینی (همون چیزی که به ابتکار آمریکا در کنفرانس آناپولیس مطرح شد اما با وجود پذیرش از طرف جنبش فتح، هوچی های حماس مانعش شدن) تشکیل بشه، زمینه های پیشرفت و آزادی ابدی مردم غزه و کرانه باختری رود اردن فراهم میشه و میتونن با همین اسرائیلی ها مثل برادر و دوست و همسایه در کنار هم زندگی کنن و خاطرات تلخ گذشته رو فراموش کنن.. بازم عذر میخوام که طبق قانون تاپیک شما عمل نکردم.

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید اما انگار اسرائیا اول وارد سرزمین فلسطین شد.
اگه یه کسی وارد کشورد کشورت بشه و بخواد ازت بگیره چیکار میکنی؟
باهاش صلح میکنی؟
یا حقتو میگیری؟

tired_poet

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا قصد ندارم بحث کنم و بگم اون موقع که همین فلیسطینی ها مشغول عیاشی بودند زمین هاشون رو به یهودی ها فروختند و الان دارن گلوشون رو پاره می کنن که وامصیبتا که وطنمون رو بردن!! اصلا فرض کنیم حرف شما صد در صد درسته و باید کشورشون رو پس بگیرن.. اما وقتی مثل روز روشنه که هرگز نمیتونن این کار رو بکنن.. چرا توی این بدبختی بمونن؟ میتونن صلح کنن و همون قسمت رو که توش هستن (البته به علاوه غزه) به عنوان کشور مستقل فلسطین معرفی کنن و آسایش فرزندانشون و نسل های بعدی رو بخرن.. وگرنه اینجوری به جز کشتار مردم (تاکید میکنم مردم!! و نه سران حماس که در ویلاهاشون در سوریه کنار استخر لم دادن و تصاویر غزه رو از تلویزیون میبینن و بعد میان بیانیه میدن که ای مردم مقاومت کنید) چیزی عایدشون نمیشه.. کسانی مثل حنیّه و خالد مشعل که هرگز سختی نمیکشن.. چون اونقدر املاک و دارایی در خارج از فلسطین دارن که وقتی چنین خطری پیش میاد فرار کنن و باز به وقتش برگردن (مثل همین دفعه) فقط میمونن مردم و مسئولین دون پایه حماس مثل همین 3 نفر که کشته شدن تو این روزا.. من میگم دیگه نمیشه این مسائل رو با پرتاب سنگ و راکت و خون ریزی حل کرد.. مردم غزه الان به خاک بیشتر نیاز ندارن.. مردم غزه فقط به یک چیز احتیاج دارن: صلح و آرامش