شَهــــاپ میکشمت:|من ب نیلو رای دادم هر کس با من است نیز ب او رای بدهد ک همواره خدا یاری میکند یاران شهاب را![]()
خو نیلو انصراف دادحمیت من خودم الان اومدم انصراف بدم :|
غزلو بنشون
قربون دستت
:|
انصراف نداريم..نشونه ضعيف بودنت رو نشون ميده نيلوفر ،پس قوي باش بگو هســـــتم..هستي؟آره هستي
راي ما نيلوفر، بعدش هم غزاله
طرفا جهت جزغاله كردن وي ميباشد
چشامو در بياري ، پاهامو بشكوني ، دستامو از جا بكني ، 2 كليه ام رو از كار بندازي ، قلبم رو اهدا كني ، ريه و اين روده موده ها رو هم انتقال بدي بيرون از بدن مباركم همچنان ميگم نيلوفر:|
بهنام چشاتو در میارم:|
من اول دقت نكردم به غزل راي دادم....كاش به نيلو راي ميدادم![]()
چشم اقاي ترازو داريان![]()
98درصد خودشه مگه اینکه یه پولی به من بدیفقــــــــط اومدم بگم چشمای همتونو در میارم که بخواید نیلو رو بسوزونید:|
قیمه قیمتون میکنم:|
از همتونم هیتم:|
کچلای محترم:|
بیریختا:|
ی ی ی ی ی
تا درودی دیگرد بدرود:|
فقط به خاطر مخالفت با تو به غزل رای دادماچشامو در بياري ، پاهامو بشكوني ، دستامو از جا بكني ، 2 كليه ام رو از كار بندازي ، قلبم رو اهدا كني ، ريه و اين روده موده ها رو هم انتقال بدي بيرون از بدن مباركم همچنان ميگم نيلوفر
فقط فقط قصد من جزغاله كردنش ميباشد
فقط به خاطر مخالفت با تو به غزل رای دادما![]()
فقط به خاطر مخالفت با تو به غزل رای دادما![]()
بهنام سیب موصن چقده ؟؟؟ بزرگ ها ....قربون دستت بزار رو ترازو بکش :|آقاي سيب به دست دقت كن
موصن سیب ات بده بهنام بکشه ببینیم چقده وزنشچشم اقاي ترازو داريان![]()
رای ما یکیست آن هم نیلوفر استفقــــــــط اومدم بگم چشمای همتونو در میارم که بخواید نیلو رو بسوزونید:|
قیمه قیمتون میکنم:|
از همتونم هیتم:|
کچلای محترم:|
بیریختا:|
ی ی ی ی ی
تا درودی دیگرد بدرود:|
رضا خود فروخته .... دشمنی با بهنام چقدر ....سر منافعتون که سازش کنینفقط به خاطر مخالفت با تو به غزل رای دادما![]()
سیبش خارجیه هابهنام سیب موصن چقده ؟؟؟ بزرگ ها ....قربون دستت بزار رو ترازو بکش :|
موصن سیب ات بده بهنام بکشه ببینیم چقده وزنش
خوب كاري كردي ، چون اگر متوجه ميشدم با تو هم نظر بودم خودمو نميبخشيدمفقط به خاطر مخالفت با تو به غزل رای دادما![]()
محسن؟حالا ديگه تو روغن داغشو زياد ميكني؟اره واقعا...چي ميشد بهنام تو همون اول تاپك حرف نميزدي...واقعا چي ميشد؟![]()
تو اين پست واقعا به احسان اميدوار شدمبهنام سیب موصن چقده ؟؟؟ بزرگ ها ....قربون دستت بزار رو ترازو بکش :|
موصن سیب ات بده بهنام بکشه ببینیم چقده وزنش
رای ما یکیست آن هم نیلوفر استشوخي شوخي با قانون هم شوخي؟ها؟![]()
رضا خود فروخته .... دشمنی با بهنام چقدر ....سر منافعتون که سازش کنینآن هم بانك مليست
سیبش خارجیه ها![]()
شَهــــاپ میکشمت:|
چیکارش داری ؟؟؟
نخیر نیلو نمیشینه:|
حمیت من خودم الان اومدم انصراف بدم :|
غزلو بنشون
قربون دستت
:|
من اول دقت نكردم به غزل راي دادم....كاش به نيلو راي ميدادم![]()
من هیچ کدوم از این خانما رو نمی شناسم ولی به خاطر اینکه دوستم ( superst@r ) از یاوراش کمک خواسته بود من به نیلوفر خانم رای دادم![]()
نیلویِ من نباید بشینه![]()
![]()
![]()
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عاقبت غزل سرایی | زنگ تفريح | 4 | |
![]() |
کی بشینه رو صندلی داغ؟ (فقط 10 نفر اول تو لیست میرن بشتابید). | زنگ تفريح | 126 | |
![]() |
خاطره روز اول دانشگاه | زنگ تفريح | 193 | |
![]() |
روزای اول زندگی متاهلی؟؟؟ | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
معلم اول دبستان | زنگ تفريح | 20 |