غذاهای چندش آور چینی ها

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب قشنگ می گفتی چه جکو جوونورین بیشتر چندشم بشه!! اینجوری چیدن نمیدونمم چین خوب کم چندشم میشه!دست خودم نیس که!

erfan_22

اخراجی موقت
چه غذاهایی به به

کرمه کبابی

عقرب با روکش شکلات

اون گرد قهوه ایا نمیدونم چیه نمیشه چیزیم گفت

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر کنم خوشمزه باشن

مقسی ممنون
به به برا این غذا ها باید یه سری بخوریم
من نمی دونم خوردن این جک و جونورا چجور حالشونو بهم نمی زنه.:hate::hate::hate:
قابل توجه دوستان علاقمند به غذاهای چینی.
یه دانشمند گفته برای اینکه جمعیت سوسک، ملخ، رتیل و عنکبوت و پشه تعادلش بهم نخوره باید مصرف اونا تو رژیم غذایی قرار بگیره.:surprised:
بچه به مامانش: مامان جون غذا چی داریم؟:love::love:
مامانه: عزیزم برات خوراک روده سوسک با دسر لوزالمعده رتیل و چشم عقرب درست کردم. از خون پشه ام می تونی بجای نوشابه استفاده کنی دکتر منگول الدوله گفته باعث می شه سرطان پروستات نگیری:w12:

atena.s

عضو جدید
خوب قشنگ می گفتی چه جکو جوونورین بیشتر چندشم بشه!! اینجوری چیدن نمیدونمم چین خوب کم چندشم میشه!دست خودم نیس که!

کرم ، مار ، سوسک.....وبهتر بقیشو ننویسم چون دیگه خیلی حالت بهم می خوره:weirdsmiley:

lo30

عضو جدید
کاربر ممتاز
جک وجونور از نگاه شماست وگرنه اسب هم علف میخوره گوسفند هم چرا از خوردن گوشت گوسفند لذت میبری ولی حاضر نیستی تصور کنی که روزی گوشت اسب میخوری
عادت ودیدگاه ما باعث شده که از بعضی چیز ها خوشمون نیاد

atena.s

عضو جدید
جک وجونور از نگاه شماست وگرنه اسب هم علف میخوره گوسفند هم چرا از خوردن گوشت گوسفند لذت میبری ولی حاضر نیستی تصور کنی که روزی گوشت اسب میخوری
عادت ودیدگاه ما باعث شده که از بعضی چیز ها خوشمون نیاد

شاید اما من اگه قرار باشه روزی بین گوشت اسب و سوسک یکیو انتخاب کنم اسب انتخاب می کنم چون واقعا سوسک چندس اور

lo30

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقبت لجبازی