گداخته
مواد لازم :
مغز فندق , پسته , بادام , گردو, بادام زمینی , پودر نارگیل......... از هر کدام حدود صد گرم
نبات کوبیده .................................................. ................حدود 250 گرم
روغن حیوانی یا کره............................................ .............دو یا سه قاشق
زعفران...................................... ...................................مقداری
طرز تهیه:
(روش اول)
مغزها را آسیاب کرده و در یک ظرف همراه آب می پزیم. و در نهایت نبات و پودر نارگیل را روی مغز ها می ریزیم. روغن و زعفران را هم اضافه کرده و تا وقتی نبات ها آب شود می گزاریم جوش بخورد. وقتی غلیظ شد گداخته آماده است.
(روش دوم)
مغز های آسیاب شده را به صورت خام با نبات و روغن مخلوط کرده طوری که روغن به همه جای این مواد برسد و در یخچال می گذاریم تا روغن ها ببندد.
البته در صورت تمایل می توانید به این معجون کنجد بو داده و خرما خرک هم اضافه کنید