[غذاهای فرنگی] - پيستو مانچه‌گو (اسپانیایی)

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز


پيستو مانچه‌گو

اين غذاي گياهي از منطقه لامانچا كه در مركز اسپانيا قرار دارد آمده است. ريشه اين غذا به احتمال زياد مراكشي است و به دوران تسلط كارتاژها بر اسپانيا بازمي‌گردد.
در دستور سنتي اين غذا خبري از گوجه‌فرنگي و فلفل نيست، چون تا قرن شانزدهم و كشف آمريكا خبري از اين دو گياه در اروپا نبوده است.
اين غذا را با نان سرخ شده سرو كنيد و اگر گياهخوار نيستيد آن را با تخم‌مرغ آبپز، نيمرو يا ماهي سرخ‌شده سرو كنيد.

مواد لازم برای 4 تا 6نفر:


  • روغن مايع يا زيتون: 100 ميلي‌ليتر



  • پياز قرمز متوسط: 2 عدد، ساطوري



  • سير: 4 حبه، ورقه‌ورقه



  • زيره سياه: يك قاشق چاي‌خوري



  • بادمجان قلمي: 3 عدد، نگيني



  • گوجه‌فرنگي متوسط: 4 عدد، پوست‌كنده و ساطوري



  • كدو متوسط: 3 عدد، نگيني



  • فلفل دلمه‌اي قرمز: 2 عدد، ساطوري



  • آويشن: يك قاشق چاي‌خوري



  • سركه قرمز: 2 قاشق غذاخوري



  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم

روش تهيه:

1 - نيمي از روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز و سير را 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود. سپس از تابه خارج كنيد.

2 - باقي روغن را اضافه كنيد، شعله را زياد كرده و بادمجان و زيره را در آن سرخ كنيد، پس از 8 دقيقه يا هنگامي كه بادمجان‌ها روغن به خود جذب كرده و نرم شد، گوجه‌فرنگي را اضافه كنيد. شعله را كم كنيد و صبر كنيد تا آب گوجه‌فرنگي تبخير شود.

3 - كدو، فلفل و آويشن را اضافه كرده و نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد، پس از 10 دقيقه يا هنگامي كه كدوها نرم شد سركه را اضافه كرده و غذا را سرو كنيد.

نکات

1- در روش سنتي طبخ اين غذا سبزيجات را آنقدر مي‌پزند تا كاملا له شود.

2- بهتر است فلفل دلمه‌اي‌ها را ابتدا كباب كرده و پوست بكنيد، سپس به غذا اضافه كنيد.

3- اين غذا را به عنوان اردور و به صورت سرد هم سرو مي‌كنند.
 

Similar threads

بالا