[غذاهای فرنگی]كالزونه یک غذای ایتالیایی

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد لازم:

7 گرم مخمر

نصف قاشق چايخوري شكر
180
ميلي ليتر آب ولرم
300

گرم آرد سفيد

يك قاشق غذاخوري شير
2
قاشق غذاخوري روغن زيتون
150

گرم سوسيس يا كالباس

يك عدد متوسط پياز خرد شده

يك حبه سير خرد شده

يك قاشق غذاخوري ريحان خرد شده

يك قاشق غذاخوري گوجه فرنگي خرد شده
2
قاشق سوپ خوري زيتون خرد شده
100
گرم پنير موزارلا

به مقدار لازم نمك



طرز تهيه :
سير و پياز را با روغن زيتون به مدت يك دقيقه تفت مي دهيم.

سپس گوجه فرنگي را اضافه كرده وبعد ريحان، سوسيس خرد شده و زيتون را به مواد مي افزاييم. مواد را از روي حرارت برداشته و مي گذاريم تا خنك شود.

مخمر، شكر و آب ولرم را داخل يك ظرف ريخته، در آن را گذاشته و در مكاني گرم به مدت 10 دقيقه مي گذاريم بماند. سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف ديگري مخلوط كرده و مخمر عمل آمده را به مواد مي افزاييم و به مدت 5 دقيقه آن را ورز مي دهيم. بعد از آن درب خمير را با دستمال پوشانده و به مدت يك ساعت در جاي گرمي قرار مي دهيم.

خمير را به دو قسمت تقسيم كرده وآن را پهن مي كنيم.

دايره اي به قطر 25 سانتي متر قالب زده و درون آن را با نيمي از مواد كالزونه پر كرده و نيمي از پنيرها را روي مواد قرار مي دهيم.

سپس دو طرف خمير را به هم متصل مي كنيم و اطراف خمير را خوب به هم مي فشاريم. بعد از آن كالزونه ها را داخل سيني فر قرار داده و روي آن را با استفاده از برس با مقداري شير آغشته مي كنيم .

در نهايت به وسيله چنگال چند سوراخ روي آن ايجاد كرده و سپس در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت 40 دقيقه قرار مي دهيم


نوش جان

 

Similar threads

بالا