
مواد لازم:
[*=center] فیله گوساله: یک کیلوگرم
[*=center] هویج: 4 عدد
[*=center] فلفل دلمه*ای: 3 عدد سبز و زرد و قرمز
[*=center] لوبیاسبز: 300 گرم
[*=center] قارچ دکمه*ای: 500 گرم
[*=center] پــودر پیاز: یک قاشـــق چای*خوری
[*=center] پودر کاری و آویشن: از هر کدام نوک کارد
[*=center] سویا سس: 5 تا 6 قاشق غذاخوری
[*=center] تای سس: به میزان لازم (برای آماده کردن تای سس در منزل مراجعه شود به صفحه
[*=center]دایرة المعارف)
روش تهيه:
1. ابتدا گوشت را به شکل برش*های انگشتی خرد کرده و به سویا سس آغشته می*کنیم و داخل ظرف دربسته 2 تا 3 ساعت داخل یخچال قرار می*دهیم.
2. قارچ را جداگانه تفت می*دهیم تا جایی که آب آن کشیده شده و سرخ شود. لوبیا سبز و هویج را نیز به شکل خلالی باریک و بلند خرد کرده و آبپز یا بخارپز می*کنیم.
3. گوشت*ها را داخل تابه*ای چدنی که آن را خیلی داغ کرده*ایم با کمی روغن و حرارت خیلی زیاد استیکی می*کنیم و سبزیجات آماده شده را داخل گوشت ریخته و چند دقیقه همه را با هم تفت می*دهیم. اگر نمک مواد کم بود، سویا سس اضافه می*کنیم. وقتی تفت دادن مواد به اندازه شد ادویه*ها و پودر پیاز را اضافه می*کنیم و خیلی کم تفت می*دهیم تا طعم ادویه*ها تغيير نكند.
4. در نهایت تای سس را اضافه کرده و بلافاصله غذا را سرو می*کنیم. مي*توان این خوراک را داخل نان والوان بزرگ هم سرو کرد.