[غذاهای فرنگی] - فاهیتای تنوری، خوراک تگزاسی-مکزیکی!

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1][/h]


[h=1] فاهیتای تنوری، خوراک تگزاسی-مکزیکی! [/h]
[h=1] فاهیتا خوراکی در آشپزخانه تگزاسی-مکزیکی است که به گوشت گریل شده ای گفته می شود که معمولاً به عنوان تاکو با تورتیلای ذرت یا آرد درست می شود. گوشت های محبوب برای درست کردن این خوراک، گوشت مرغ، میگو و گاو است. در رستوران ها معمولاً آن را با پیاز و فلفل دلمه ای درست می کنند و در کنار آن کاهوی خرد شده، خامه، گواکامولی، سالسا، پنیر و گوجه فرنگی نیز میگذارند.[/h]


البته این غذا یه پیش نیازهایی داره برای آموزش که اول اونها رو یراتون می گم بعد آموزش عذای اصلی.
خب اول درست کردن پودر پاپریکا




پایریکا نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل خشک شده (به عنوان مثال فلفل دلمه یا فلفل تند) تهیه می شود. در بسیاری از زبان‌های اروپایی، پاپریکا به خود کلمه فلفل (دلمه) اشاره می کند. این ادویه برای افزودن رنگ، طعم و عطر در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. پایریکا می‌تواند طیفی از طعم ملایم تا تند داشته باشد. طعم آن نیز از کشوری به کشور دیگر متفاوت است.
برای درست کردن این پودر اگر تند دوست ندارید می تونید از فلفل دلمه استفاده کنید اگه رنگش قرمز باشه بهتره.به این ترتیب که اول تخم های وسط فلفل ها در بیارید بعد اونها رو به صورت حلقه های نازک دربیارید بعد اونها رو رو​
صفحه ی یا سیمی فر قرار بدید واونها رو توی فر به مدت سه ساعت بزارید البته حرارت زیاد نباشه حتی روی حرارت
بخاری هم میشه که این آموزش یکم دیر اومد ودیگه بخاری ها جمع شده
بعد که خوب خشک شد می تونید اون رو پودر کنید تا جایی که خوب پودر بشه.
البته این برا وقتی هست که توی بازار پیدا نکنید وگرنه که اون جوری راحت تره ولی گرون تر.
راستی این رو هم بگم با فلفل دلمه ی قرمز رنگش با این عکسی که گذاشتم یکم فرق میکنه اگه دیدید مثل این نشده نگران نباشید.
خب حالا نوبت نون تورتیلا هستش
نون تورتیلا به نون نازک که از آرد سفید پخته میشه گفته میشه که اسپانیایی هستش
البته آردش خیلی آسیاب شده .
این رو هم بگم که معنیش رو از تو ویکی پدیا نوشتم ولی توی یکی از سایت های خودمون که دیدم گفته بود که از آرد ذرت و یا از آرد گندم و آرد ذرت اون هم به نسبت مساوی ویا با آرد گندم تنها که مثل نون لواش خودمون بدست میاد.


مواد لازم:
3 فنجان آرد همه منظوره
2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری نمک
6 قاشق عذاخوری روعن مایع
1،1/4 فنجان آب گرم یا شیرگرم
خب توی یه ظرف آرد ونمک وبکینگ پودر و روعن روبا هم مخلوط می کنید ودر آخر آب یا شیر رو کم کم می ریزد تا وقتی که خمیری بدست بیاد که به دست نچسبه.
به این شکل :
البته یه چیزی رو بگم اگه خواستید از آرد ذرت وارد گندم استفاده کنید باید مقدار آردتون به نسبت مساوی باشه یعنی یک ونیم فنجان آرد ذرت ویک ونیم آرد گندم
که به نظر من آرد گندم بهتره
بعد این خمیر رو به اندازه هایی به شکل زیر دربیارید



بعد از این کار به مدت 30 دقیقه اون رو بپوشونید ودر محیط آشپزخونه بزارید استراحت کنه.
بعد از استراحت خمیرها وخودتون
اونها رو یکی یکی روی سطح آرد پاشی شده به
اندازه ی شکل زیر باز می کنید

خب خب حالا ماهی تابه رو روی گاز گذاشته تا خوبه خوب داغ بشه البته بدون روغن
بعد خمیرهایی رو که پهن کردید روی اون میزارید البته مواظب باشید که نسوزید





بعد طرف دیگه ی نون رو هم به همین ترتیب می پزید
تقریبا رنگ قهوه ایی رنگ پیدا میکنه یه نکته هم بگم که ممکنه که خمیر پف کنه که اشکال نداره واینکه همه جای نون هم کاملا قهوه ایی نمیشه مثل نون بازار که بعضی جاهاش سفید رنگه.
امیدوارم که خوشتون بیاد ودنباله ی ایمیل هم ان شاءالله روز بعد که اموزش خود عذاست








 

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=3]مواد لازم برای چاشنی:[/h] [h=3]1 قاشق غذاخوری پودر چیلی[/h] [h=3]نیم قاشق غذاخوری پاپریکا[/h] [h=3]نیم قاشق چایخوری پودر پیاز[/h] [h=3]ربع قاشق چایخوری پودر سیر[/h] [h=3]ربع قاشق چایخوری زیره[/h] [h=3]یک هشتم قاشق چایخوری فلفل کاین (فلفل کاین از انواع فلفل چیلی هستش که خیلی تنده )[/h] [h=3]1 قاشق چایخوری شکر[/h] [h=3]نیم قاشق چایخوری نمک[/h]
[h=3]مواد لازم برای فاهیتا:[/h] [h=3]2 عدد پیاز کوچک[/h] [h=3]2 عدد فلفل دلمه ای سبز متوسط[/h] [h=3]1 عدد فلفل دلمه ای قرمز متوسط[/h] [h=3]450 گرم سینه مرغ[/h] [h=3]2 قاشق غذاخوری روغن نباتی[/h] [h=3]1 عدد لیمو ترش متوسط[/h] [h=3]8 تکه تورتیلا[/h] [h=3] نیم فنجان خامه ترش (اختیاری)[/h] [h=3][/h]
[h=3]یک دسته گشنیز (اختیاری)[/h] [h=3]روش تهیه:[/h] [h=3]1. فر را بگذارید روی دمای 400 درجه فارنهایت داغ شود. همه مواد چاشنی فاهیتا را با هم در کاسه کوچکی مخلوط کنید و کنار بگذارید.[/h]

[h=3]2. پیاز و فلفل دلمه ای ها را باریک باریک ببرید و آنها را در ظرفی بزرگی بریزید[/h]

[h=3]. سینه مرغ را نیز باریک ببرید و داخل قابلمه روی سبزیجات دیگر بریزید.[/h]

[h=3]3. چاشنی را روی مرغ و سبزیجات بریزید. روغن نباتی را روی کل آنها بچکانید و با دست مواد را زیر و رو کنید تا خوب به روغن و چاشنی آغشته شوند[/h]

[h=3]. سپس آنها را حدود 35 تا 40 دقیقه در فر بپزید و در نیمه های زمان پخت یک بار آنها را مخلوط کنید. پس از درآوردن آنها از فر، نیمی از لیمو ترش را روی آنها آبگیری کنید.[/h]

[h=3]4. با قاشق از این مواد بردارید و وسط هر تورتیلا بریزید. حالا فاهیتا ها را با گشنیز، خامه ترش و لیمو سرو کنید[/h]




نوش جان


 

Similar threads

بالا