سی شوان یه نوع خوراک گوشته که خیلی سریع پخته میشه ولی مرحله اماده سازی مواد اولیه اون یه مقدار زمان بره و خوراک فوق العاده خوشمزه ایه.
مواد لازم :
- فیله یا گوشت راسته گوساله 500 گرم
- پیازچه 50 گرم (6 ساقه بزرگ)
- هویج 200 گرم ( 2 عدد )
- کرفس 200 گرم (4-5 ساقه)
- آرد 2 قاشق سوپخوری (18 گرم)
- سویا سس 3 ق س (42 میلی لیتر)
- سس کچاپ 2 ق س (30 گرم)
- سرکه سفید 2 ق س (28 میلی لیتر)
- سس مایونز 4/1 پیمانه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
اینجای کاره که یه مقدار طول میکشه هویج و کرفس و پیازچه ها رو به اندازه 2 بند انگشت ریز خرد کرده هویج را میتونید با رنده وی باریک رنده کنید ولی پیازچه و کرفس را خودتون زحمتشو با دست بکشید. من کرفسها را هم اول پوست گرفتم بعد خرد کردم.
گوشتها را هم بصورت ورقه های نازک برش داده 3در 5 سانت و با بیفتک کوب می کوبیم یه راه ساده که هم سرعت کار رو بالا میبره هم تمیزتره و نمیگذاره تیکه های گوشت جایی پرت بشه اینه که گوشتها را داخل کیسه فریزر پهن کرده و میکوبیم.

و بعد گوشتها رو توی آرد می غلتونیم؛ بیشتر از این مقدار آرد نریزید همین کافیه آرد را داخل کاسه بریزید و گوشتها را داخلش بغلتونید.
کف تابه را چرب می کنیم بعد پیازچه ها را به مدت یک دقیقه در آن تفت میدیم و بعد گوشتها را اضافه کرده همه گوشتها را با هم نریزید در دو مرحله سعی کنید هر دو طرف گوشت را تفت دهید به مدت 4-5 دقیقه کافیه و بعد از ان کرفس و هویج را اضافه کرده و 3-4 دقیقه دیگه تفت میدیم اینجا به ذائقه خودتون بستگی داره که سبزیجات را در چه حد دوست دارید بپزید طبق رسپیه اصلی سبزیجات نباید خیلی پخته شوند و حالا به ترتیب سس سویا؛ نمک و فلفل؛ سس کچاپ؛ سرکه و سس مایونز را اضافه کرده و دوباره 2-3 دقیقه دیگه تفت میدیم.