[ غذاهای فرنگی] - ×طرز تهيــــه مــرغ پورتوريــــكو×

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز



مواد لازم : مرغ خرد شده یک تا یک و نیم کیلو

نمک یک قاشق سوپ خوری

برگ بو یک عدد

روغن زیتون یک فنجان

کره 4 قاشق سوپ خوری

پیاز قاچ شده 250 گرم

سرکه نصف فنجان




طرز تهیه :

روی مرغ ها نمک و فلفل بمالید و سپس آن را در روغن زیتون تفت دهید . پیازها را روی مرغ

ها بچینید و سپس کره ، برگبو و سرکه را نیز به آن بیفزایید . در ظرف را بسته و روی حرارت

ملایم قرار دهید تا کاملا پخته شود .
 

Similar threads

بالا