عید نوروز پیشاپیش مبارک

ماریا جمشیدی

عضو جدید
چلچله ها آمدن نوروز را خبر می دهند ، عمو نوروز یک سبد بهار به همه باغها هدیه می کند ، باغها با گل و شکوفه نقاشی می شوند ، چشمها و دلها غرق تماشا و لبخند می شوند .ساده و صمیمی این لحظات خاطره انگیز را به عمو نوروز وجودتان تهنیت و شادباش می گویم .

گل وجودتان همیشه شکوفا و زوال و پژمردگی از بهارتان به دور باد .

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب يكم زوده اما من هم به همه ملت ...اعضاء باشگاه مهندسان ايران...وهمه هم شلواريها :surprised::biggrin:وغيره...تبريك تهنيت عرض مي نمايم...ايشاالله كه ساله خوبي داشته باشن:gol::gol:

rambod-g

عضو جدید
عید شما هم مبارک . . . عید همه مبارک ( پیشاپیش )

انشا الله در سال جدید اتفاق های خوب منتظرمون باشن !

یکی از بهترین اتفاق های سال 88 واسه من ، عضویت در این سایت بود !

:w14:HAPPY NEW YEAR:w14:

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
منم پیشاپیش این عید باستانی رو خدمت همه دوستان و عزیزان تبریک عرض میکنم و

امیدوارم سال خوب و پر برکتی در کنار خانواده و عزیزانتون پیش رو داشته باشین.....:gol:

موقع تحویل سال یادتون نره واسه همه دوستان توی باشگاه هم دعا کنین...:gol::gol::gol:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم پیشاپیش این عید باستانی رو خدمت همه دوستان و عزیزان تبریک عرض میکنم و

امیدوارم سال خوب و پر برکتی در کنار خانواده و عزیزانتون پیش رو داشته باشین.....:gol:

موقع تحویل سال یادتون نره واسه همه دوستان توی باشگاه هم دعا کنین...:gol::gol::gol:
والا من هفته پيش رفته بودم مشهد برا همه دعا كردم ميترسم لحظه تحويل سال هم دعا كنم همه ديونه ميونه شن...اما خب حتماً همديگر رو دعا كنيم;)

freshtehgh

عضو جدید
ممنون ماریا این تاپیکو کم داشتیم منم به نوبه خودم پیشاپیش این عید باستانی و زیبارو به همه و اعضای باشگاه مهندسان تبریک عرض میکنم وامیدوارم سال خیلی خیلی خوبی درانتظارتون باشه و پیش خانوادتون شاد باشید و موفق و سلامت وپیروز انشاالله:)

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
والا من هفته پيش رفته بودم مشهد برا همه دعا كردم ميترسم لحظه تحويل سال هم دعا كنم همه ديونه ميونه شن...اما خب حتماً همديگر رو دعا كنيم;)
زیارت قبول....
دمه شما گرم که یاد همه بودی.....:gol:
انشالله لحظه تحویل سال هم یاد هم هستیم و واسه هم دعا میکنیم....:gol:

waffen

اخراجی موقت
امسال که عید همچین شاد نیست برای ما. همسنگرامون در زندان هستند. ولی به هر حال عید بر تمام ایرانیان واقعی مبارک.

*setareh66*

عضو جدید
کاربر ممتاز
فریدون مشیری
بوی جان می آید اینک از نفس های بهار
دستهای پر گل اند این شاخه ها ؛ بهر نثار
با پیام دلکش " نوروزتان پیروز باد "
با سرود تازه " هر روزتان نوروز باد "
شهر سرشار است از لبخند ؛ از گل ؛ از امید
تا جهان باقی ست این آئین جهان افروز باد