عکس و مطلب راجب برج شیطان..حتما بیا و بخون و نظر بده

heartbroken

عضو جدید
ولی کسی که داره از اون نماد استفاده میکنه بالاخره میدونه چه دلیلی داره این یه جور تبعیت نیس؟

نمیشه این طور به قاضی رفت اونا فقط بازیگر هستن و تابع دستور کارگردان و تهیه کننده شاید اونا و همین طور طراح لباس هیچ منظوری نداشته باشن توعکس فقط خواسته شده شباهت نشون داده بشه و نمیشه گفت که اونا حتما میدونن چیه قضیه.برای روشن شدنش نیاز به تحقیق داره.

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولا به بنده نگین برادر چون من اصلا نمیخوام با یه آدمی مثل شما برادر باشم ثانیا وقتی تو جامعه ای(ایران عزیزمون) که تمام دنیا دارن بر علیه اون حرف میزنن و عمل میکنن و شدیدترین تحریم ها رو بر ماها اعمال میکنن آیا آگاه کردن چند تا جوون خرافه اس؟اگر خرافه اس چرا این همه از استاد های بزرگی چون استار رافعی پور این همه درباره ی این موضوع صحبت میکنن؟میدونی دلیل مخالفت تو و امثال تو چیه؟شماها از هیچ راه دگه ای نمیتونین خودتون رو نشون بدین و تنها راهی که فکر میکنین میتونین خودتون رو نشون بدین اینه که بیایین و به این طور تاپیک های آموزنده ای گیرهای بنی اسرائیلی بدین....آقای محترم بنده هر حرفی زدم با منبع و مدرک بوده ولی جناب عالی حرفات برداشته شده از ذهن کوچیک خودته هر وقت تونستی با مدرک بگی جرا اینا خرافه اس اون وقت حرفت رو قبول میکنم. موفق باشی

شما هر وقت یاد گرفتی با مخاطبت مودبانه حرف بزنی من حاضرم با شما تبادل اطلاعاتی کنم دوست گرام.
.
برای این جوار مسایل از رو ظواهر نمیشه به قطعیت نسبی رسید.!

heartbroken

عضو جدید
شما هر وقت یاد گرفتی با مخاطبت مودبانه حرف بزنی من حاضرم با شما تبادل اطلاعاتی کنم دوست گرام.
.

چه ظاهری؟؟؟؟؟شما چی رو داری کتمان میکنی؟؟؟؟؟؟وقتی همه چیز مشخصه و نه تنها من بلکه همه صاحب نظرا دارن میگن چه نظری؟؟؟؟؟شما بگو تا من قانع بشم؟؟؟؟نه شما دلایلت رو بگو ا من قانع بشم

beso

اخراجی موقت
چه ظاهری؟؟؟؟؟شما چی رو داری کتمان میکنی؟؟؟؟؟؟وقتی همه چیز مشخصه و نه تنها من بلکه همه صاحب نظرا دارن میگن چه نظری؟؟؟؟؟شما بگو تا من قانع بشم؟؟؟؟نه شما دلایلت رو بگو ا من قانع بشم

الکی می گه :)

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شما میخاین با یه سری اشکال بگین فرقه ظاله مکه رو احاطه کرده ؟؟
خوبه رو همون برج روش کلمه الله حک شده ... اینکه میگین الف الله وسط حک شده ناشی از توهمات همون استادی که شما میگین داره ...
و بعدش هم این برج کپی برداری از برج ساعت بیگ بن لندن است!
اسلام خیلی کامل تر و وسیع تر از اونیه که بخاد با این چیزا ضعیف بشه ...
اگه قرار بود اسلام از بین بره همون زمان امام حسین و بعد از اون به فراموشی سپرده میشد !
نمونه توهمات این ایده پردازی ها همون انتشار تاریخ پایان جهان در سال 2012 بود که... اساسا" بی مبنا بود!

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
.

شما خیلی مودبانه صحبت کردی خیلی راحت میگی خرافه پرست؟؟ شما احترام بزار به عقاید ..بقیه هم به شما احترام میزارن...

heartbroken

عضو جدید
خوبه رو همون برج روش کلمه الله حک شده ... اینکه میگین الف الله وسط حک شده ناشی از توهمات همون استادی که شما میگین داره ...
اگه قرار بود اسلام از بین بره همون زمان امام حسین و بعد از اون به فراموشی سپرده میشد !
نمونه توهمات این ایده پردازی ها همون انتشار تاریخ پایان جهان در سال 2012 بود که... اساسا" بی مبنا بود!

واقعا نمیدونم چی بگم به شما...یعنی شما میگی اساسا فراماسونری وجود نداره؟

heartbroken

عضو جدید
شما خیلی مودبانه صحبت کردی خیلی راحت میگی خرافه پرست؟؟ شما احترام بزار به عقاید ..بقیه هم به شما احترام میزارن...

واقعا اگر تو این دوره زمونه بعضی ها اینطور مسائل رو بگن خرافه آدم به خیلی چیزا شک میکنه....

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من منظورم اونایی بود که این عکسا رو تحلیل و به این نتایج و توهمات رسیدن ..نه بچه ها ی باشگاه .
من این عکسا رو تو سایت های دیگه هم دیدم.

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز

امام حسین به خاطر پایدار بودن اسلام جنگید چون خیلیا داشتن با رفتاراشون اسلام رو نابود کنن..الان هم قضیه همینه مسائلی پیش میاد که بقیه میخوان اسلام رو نابود کنن و وظیفه ی ماست که اگاه باشیم...

heartbroken

عضو جدید
من منظورم اونایی بود که این عکسا رو تحلیل و به این نتایج و توهمات رسیدن ..نه بچه ها ی باشگاه .
من این عکسا رو تو سایت های دیگه هم دیدم.

آقای محترم خودت احترامت رو نگه دار....اگر میگی توهمه دلیل براش بیار نمیتونی دلیل بیاری خودت رو جزء این باشگاه ندون چون اینجا همه افراد از سطح فرهنگ بالایی برخوردارهستند و حرفاشون با دلیله.

heartbroken

عضو جدید
امام حسین به خاطر پایدار بودن اسلام جنگید چون خیلیا داشتن با رفتاراشون اسلام رو نابود کنن..الان هم قضیه همینه مسائلی پیش میاد که بقیه میخوان اسلام رو نابود کنن و وظیفه ی ماست که اگاه باشیم...

بله این عین واقعیته و نمیشه کتمانش کرد.

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خب بیا کار زینبی کن و اسلام رو به جهانیان معرفی کن ...
دعوت پیامبر به یکتا پرستی با ملایمت و لطوفت بود نه با ....
این مدل ادبیات نتیجه اش میشه اسلام گریزی...
میدونی چرا ؟ چون من و شما که نماینده یک مسلمان هستیم هنوز نمیتونیم اسلام واقعی رو به جهان عرضه کنیم ! اسلام برای ما شناخته شده ولی برای دیگران مبهمه ....
بهتر نیست از خودسازی به جهان سازی برسیم ؟

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقای محترم خودت احترامت رو نگه دار....اگر میگی توهمه دلیل براش بیار نمیتونی دلیل بیاری خودت رو جزء این باشگاه ندون چون اینجا همه افراد از سطح فرهنگ بالایی برخوردارهستند و حرفاشون با دلیله.

گفتم من با شما حرفی ندارم ...
خاهشن از کامنت های من نقل نگیرید.
مچکرم!

heartbroken

عضو جدید
میدونی چرا ؟ چون من و شما که نماینده یک مسلمان هستیم هنوز نمیتونیم اسلام واقعی رو به جهان عرضه کنیم ! اسلام برای ما شناخته شده ولی برای دیگران مبهمه ....
شما که داری میگی از خودسازی به جهان سازی برسم بهتره در جریان باشی که دشمنان اسلام همین خودسازی رو نشونه رفتن.

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تاپیک عمومیه ... و برا هرکسی که عضو این باشگاه س حق اظهار نظر(مخالف یا موافق) وجود داره!
نمیدونی برو قوانین باشگاه رو یکبار دیگه مطالعه کن
اگه میخاستی کسی نظر نده بهتره تو پیج شخصی ات می نوشتی
منم دیگه لزومی به موندن در این تاپیک نمی بینم.
بدرود.

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز

من گفتم اگاه باشیم...نگفتم که خشونت..امام حسینم بحثم این بود که برای پایدار نگه داشتنه اسلام بود جنگش...

heartbroken

عضو جدید
تاپیک عمومیه ... و برا هرکسی که عضو این باشگاه س حق اظهار نظر(مخالف یا موافق) وجود داره!
نمیدونی برو قوانین باشگاه رو یکبار دیگه مطالعه کن
اگه میخاستی کسی نظر نده بهتره تو پیج شخصی ات می نوشتی
منم دیگه لزومی به موندن در این تاپیک نمی بینم.
بدرود.
قوانین رو خوندم .خوش حال شدم اومدی ...خداحافظ

xfx2010

کاربر فعال
مثله همیشه....یه ذهن مریض و متوهم نشسته اینا رو اینجور تحلیل کرده یه سری افراد هم طرفشو گرفتن.
ببینم شما بدون خوندن این تحلیلها با نگاه اول چی فهمیدی؟؟

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
چرا اینجور با هم حرف میزنین
چرا انقد با تعصب به قضیه نگاه میکنین
چرا انقد عصبی
مگه هدف این تاپیک رواج این قضیه اس که اینجور گارد گرفتین
همه ماها هرچقدم مومن نباشیم و زیادم به اعتقادات دینی توجه نکنیم ولی اگه بحث خدا باشه چشم اونی رو که بزرگی ویکتایی خدارو انکارکنه از کاسه در میاریم
آروم باشین
اینجا فقط یه سری اطلاعات داره به بقیه داده میشه
که حداقل حداقل اگه خواستیم بریم یه تیشرت بخریم که مثلا تک چشم روش بود انتخابش نکنیم اونا خیلی ضرر نمیبینن اما حداقل ته دلمون که خودمون خوشحال میشیم...

heartbroken

عضو جدید
چرا انقد عصبی
همه ماها هرچقدم مومن نباشیم و زیادم به اعتقادات دینی توجه نکنیم ولی اگه بحث خدا باشه چشم اونی رو که بزرگی ویکتایی خدارو انکارکنه از کاسه در میاریم
آروم باشین
که حداقل حداقل اگه خواستیم بریم یه تیشرت بخریم که مثلا تک چشم روش بود انتخابش نکنیم اونا خیلی ضرر نمیبینن اما حداقل ته دلمون که خودمون خوشحال میشیم...

بله منم همین هدف رو داشتم که این تاگیک رو زدم ولی نمیدونم چرا بعضی ها به یه چشم دیگه نگاه میکنن و خیلی مخالفن انگار که واسه خودشونه و داره بهشون توهین میشه .......تنها هدف همینه که سطح فرهنگ بالا برده بشه.

شادیاخ

عضو جدید
چرا انقد عصبی
آروم باشین

خدایی که نشسته باشه تا شماها چشم مخالفینش رو دربیارین چطور خدایی هست؟ هر روز صدها نفر در جنگ های مذهبی کشته میشن برای خدایی که هیچ نمودی در زندگیشون نداره ، کاش قدرت عقل از جهل بیشتر بود

heartbroken

عضو جدید
خدایی که نشسته باشه تا شماها چشم مخالفینش رو دربیارین چطور خدایی هست؟ هر روز صدها نفر در جنگ های مذهبی کشته میشن برای خدایی که هیچ نمودی در زندگیشون نداره ، کاش قدرت عقل از جهل بیشتر بود

دوست عزیز متوجه منظورتون نشدم لطفا بیشتر توضیح بدین/

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
تا حالا دیدی خدا خودش برای دفاع از خودش کاری کنه؟؟
اگه در زمان قدیم برای عذاب یک قوم خدا از قدرت خداییش استفاده میکرده برای اینکه حرف رسولان خدا رو معدود آدمایی گوش میکردن
اما باز هم همون معدود آدم ها منتظر نبودن خدا کاری کنه!!!اینکه هیچ کاری نکنی تا خدا خودش کاری کنه یه کم جمله عجیبیه برام!!!
خدا جایی ننشسته!!!ولی حال میکنه با آدم هایی که دارن ازش دفاع میکنن
میدونم الان میگین خدا احتیاج به دفاع کردن نداره
اما خدا بنده هایی رو که نازش رو میکشن دوس داره
مثل شما که اگه کسی ازتون دفاع کنه حال میکنین
این حرفا برای جمله اولی که گفته بودین
اما متوجه منظورتون از جمله دوم نشدم