عکس هایی دیدنی و جالب از پایان دنیا در سال 2012

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی جالب بودن خداروشکر ما هم می بینیم من برای پایان جهان لحظه شماری میکردم یعنی می خوام خدا رو با تمام وجودم احساس کنم:gol::gol:

marrym

عضو جدید
عزیزان اینا همش شایعه شیطان پرستانه که افکار عمومی رو به یه طرف متمرکز کنن و اونا کار خودشونو که خدا میدونه چی هست انجام بدن به عبارتی همون نخود سیاه معروفه
منکه باور نمیکنم این مزخرفات رو شما هم باور نکنین

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزان اینا همش شایعه شیطان پرستانه که افکار عمومی رو به یه طرف متمرکز کنن و اونا کار خودشونو که خدا میدونه چی هست انجام بدن به عبارتی همون نخود سیاه معروفه
منکه باور نمیکنم این مزخرفات رو شما هم باور نکنین

دوست عزیز به شخصیت و گروه زیاد توجه نکنین به حرفی که می زنن خوب گوش بدین و در موردش مطالعه کنین بعددر موردش بحث کنین البته باورش برای منم سخته که پایان جهان 2012 باشه ولی خیلی زود هم ردش نکردم :redface:

marrym

عضو جدید
اینکه حتما سال 2012 این اتفاق میفته جای بحثه
مگر قبلا نمیگفتن سال 2000 ؟ خب اون سال هیچ اتفاقی نیفتاد دوباره گفتن سال 2010 باز نشد حالا میگن 2012
تمام گفته هاشون هم بر گرفته شده از پیشگوی اعظمشون جناب نستراداموس هست که گفته های ایشون هم زیاد قابل اطمینان نیست
جالبه بدونین حدود 5 ماه پیش هم همین گروه میگفتند زمین تحت تأثیر تشعشعات خورشیدی قرار میگیره اله میشه بله میشه که سازمان ناسا با توجه به همه پیش بینی های این گروه همه گفته هاشون تکذیب کرد.

حالا هم شما بگو اول مطالعه کن بعد بحث کن !

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه حتما سال 2012 این اتفاق میفته جای بحثه
مگر قبلا نمیگفتن سال 2000 ؟ خب اون سال هیچ اتفاقی نیفتاد دوباره گفتن سال 2010 باز نشد حالا میگن 2012
تمام گفته هاشون هم بر گرفته شده از پیشگوی اعظمشون جناب نستراداموس هست که گفته های ایشون هم زیاد قابل اطمینان نیست
جالبه بدونین حدود 5 ماه پیش هم همین گروه میگفتند زمین تحت تأثیر تشعشعات خورشیدی قرار میگیره اله میشه بله میشه که سازمان ناسا با توجه به همه پیش بینی های این گروه همه گفته هاشون تکذیب کرد.

حالا هم شما بگو اول مطالعه کن بعد بحث کن !

نستراداموس و مایا ها و مصریان و .....
بترسید دیگه :D

banoo12

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته من یه جایی خوندم انیشتین بر اساس فرمولها و قوانین علمی +تورات + قرآن تقریبا هیمین زمان رو برای تموم شدن جهان پیش بینی کرده ولی نمی دونم کجا خوندمش

* Mojtaba *

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ااااااااااااااااااا....مگه 11سال پیش همه چی نابود نشد؟!:confused::biggrin:

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا !!!
لطفا سرمسائل الکی وقتتوونو هدر ندید.الان بحثها یجای دیگس.

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
توصیه میکنم فیلم 50 قسمتی ظهور رو ببینید.اوونو ببینید دوزاری همتون جا میوفته.
میخواستم یچیزایی ازش بگم ولی بهتره ببینیدش.توصیه میکنم حتما ببینیدش،
اینکه گفتم الکی وقتتونو هدر ندیدو مسئله جای دیگستو بادیدن این فیلم متوجه میشید.
(50 قسمت 5 تا 10 دقیقه ایه زیاد وقتتونو نمیگیره.)