عکس هایی از ظاهر زشت و افراطی پسران ایرانی

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا ازاووون پسرایی ان که دوس داشتن دختر بشن اما پسر شدن . همونا که بهشون میگن ............

با کمال احترام برای طرز فکر همتون متاسفم
به کسی ربطی نداره که طرف دوست داره چطوری تیپ بزنه . . .
آخه مگه کسی به آقای X میگه چرا کت و شلوار پوشیدی ؟؟؟؟
همه که مثل هم نیستند
باز هم به دام بازی با افکار این فالس و رها نیوز افتادید ....

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه که مثل هم نیستند
دوست عزیز من مخالف تعدد نظر و سلیقه نیستم ولی بعضی چیزا دیگه از شانیت انسانی خارجه

As7az

عضو جدید
اینا ازاووون پسرایی ان که دوس داشتن دختر بشن اما پسر شدن . همونا که بهشون میگن ............
همه ی این مشکلا از خانوادشونه، اگه تربیت هر کدوم از ما درست نبود ممکن بود الآن عکس ما قاطیه اینا میبود...

آخرین ویرایش:

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه که مثل هم نیستند
ببین داداش من مرد باید مردونگی داشته باشه نه زنونگی. بره جلو آینه وایسه ابرو برداره و مو سیخ کنه هو اینا کارای خانوماس نه یه مرد با غیرتو باشخصیت. مرد باید با مردونگیو غیرتش جلب توجه کنه. نه این مصخره بازیا

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین داداش من مرد باید مردونگی داشته باشه نه زنونگی. بره جلو آینه وایسه ابرو برداره و مو سیخ کنه هو اینا کارای خانوماس نه یه مرد با غیرتو باشخصیت. مرد باید با مردونگیو غیرتش جلب توجه کنه. نه این مصخره بازیا
دقیقا" کسی مخالف شیک بودن نیست ولی اینا دیگه.........
آرایش مالخانوماست که اونم اگه به اندازه باشه خیلی زیباست

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
این بچه سوسو لارو(همونا که توعکس بودن) اگه حتما یه لوتی بامرام ببینه خوب میدونه چطوری آدمشون کنه تامردونگی رو یاد بگیرن. خاک توسرا یه سیگارم گرفتن دستشون فکر میکنن بزرگ شدن!

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
دادش گلم. خوشم میاد اهل حالی. خیلی چاکرتیم
مخلصتم
این بچه سوسو لارو(همونا که توعکس بودن) اگه حتما یه لوتی بامرام ببینه خوب میدونه چطوری آدمشون کنه تامردونگی رو یاد بگیرن. خاک توسرا یه سیگارم گرفتن دستشون فکر میکنن بزرگ شدن!
ای بابا یه دست بهشون بزنی کارشون تمومه باید دیه شونو بدی

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین دیگه . . .
شما یعنی از این بد تر ندیدی توی تهران که به اینا گیر دادی ؟ من هر چقدر نگاه میکنم به این عکس ها میبینم اینا نسبت به اون چیزایی که من میبینم خیلی خوبن . . .
طرف یکم شلوارش پاره هست ... حالا یعنی آدم کشته ؟
اگر موی افرو روی یک هیکل 40 کیلویی میدیدین چیکار میکردین ؟!!!

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین دیگه . . .
شما یعنی از این بد تر ندیدی توی تهران که به اینا گیر دادی ؟ من هر چقدر نگاه میکنم به این عکس ها میبینم اینا نسبت به اون چیزایی که من میبینم خیلی خوبن . . .
طرف یکم شلوارش پاره هست ... حالا یعنی آدم کشته ؟
اگر موی افرو روی یک هیکل 40 کیلویی میدیدین چیکار میکردین ؟!!!
اونا ازاینا نامردترن. چرا یسر بیا توهمین هفت حوض ازاینا خیلی زیاده

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونا ازاینا نامردترن. چرا یسر بیا توهمین هفت حوض ازاینا خیلی زیاده

خوب منم حرفم همینه اینا مدل خاصی نسیتن به نظر من بهتره در مورد مدل های بچه گانه که این روزا زیاد هم شده فرهنگ سازی کرد ( نه مسخره کردن و برخورد و ...... )

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب منم حرفم همینه اینا مدل خاصی نسیتن به نظر من بهتره در مورد مدل های بچه گانه که این روزا زیاد هم شده فرهنگ سازی کرد ( نه مسخره کردن و برخورد و ...... )

بله . من حرفم این بودکه مرد بایدمرد باشه وباغیرتش جلب توجه کنه. نه اینکه این مصخره بازیا رو دراره. اینا چون میخوان توچش باشن این کارارو میکنن. و اشتباه هم میکنن . چون من که خودم اصا ازشون خووشم نمیاد. دیگرانم همینطور.

adibe

عضو جدید
ظاهر هر کس به خودش مربوطه . . . همین . . .
حتی اگر اعدام هم برای اینجور کارا بزارن باز هم از این تیپ ها میبینید و دلیلش هم بیکاری و. . . جوانهاست جوانی که کار کنه خیلی سنگین و مرتب میگرده ....

hamash male modgaraieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kelase alaki gozashtan
jalbe tavajo......

شادی_1

عضو جدید
یه تاپیک زدیم 6 صفحه نظر دادین ایوووولللل دارین راه میوفتینا...