حالا نمیدونم چرا شلوارشونو پاره می کنن
اینا ازاووون پسرایی ان که دوس داشتن دختر بشن اما پسر شدن . همونا که بهشون میگن ............
بیچارن کمبود محبت دارنخوب میخوان علنا اعلام کنن ما سوسولیم دیگه
دوست عزیز من مخالف تعدد نظر و سلیقه نیستم ولی بعضی چیزا دیگه از شانیت انسانی خارجهبا کمال احترام برای طرز فکر همتون متاسفم
به کسی ربطی نداره که طرف دوست داره چطوری تیپ بزنه . . .
آخه مگه کسی به آقای X میگه چرا کت و شلوار پوشیدی ؟؟؟؟
همه که مثل هم نیستند
باز هم به دام بازی با افکار این فالس و رها نیوز افتادید ....
همه ی این مشکلا از خانوادشونه، اگه تربیت هر کدوم از ما درست نبود ممکن بود الآن عکس ما قاطیه اینا میبود...اینا ازاووون پسرایی ان که دوس داشتن دختر بشن اما پسر شدن . همونا که بهشون میگن ............
ببین داداش من مرد باید مردونگی داشته باشه نه زنونگی. بره جلو آینه وایسه ابرو برداره و مو سیخ کنه هو اینا کارای خانوماس نه یه مرد با غیرتو باشخصیت. مرد باید با مردونگیو غیرتش جلب توجه کنه. نه این مصخره بازیابا کمال احترام برای طرز فکر همتون متاسفم
به کسی ربطی نداره که طرف دوست داره چطوری تیپ بزنه . . .
آخه مگه کسی به آقای X میگه چرا کت و شلوار پوشیدی ؟؟؟؟
همه که مثل هم نیستند
باز هم به دام بازی با افکار این فالس و رها نیوز افتادید ....
دقیقا" کسی مخالف شیک بودن نیست ولی اینا دیگه.........ببین داداش من مرد باید مردونگی داشته باشه نه زنونگی. بره جلو آینه وایسه ابرو برداره و مو سیخ کنه هو اینا کارای خانوماس نه یه مرد با غیرتو باشخصیت. مرد باید با مردونگیو غیرتش جلب توجه کنه. نه این مصخره بازیا
دادش گلم. خوشم میاد اهل حالی. خیلی چاکرتیمدقیقا" کسی مخالف شیک بودن نیست ولی اینا دیگه.........
آرایش مالخانوماست که اونم اگه به اندازه باشه خیلی زیباست
مخلصتمدادش گلم. خوشم میاد اهل حالی. خیلی چاکرتیم
ای بابا یه دست بهشون بزنی کارشون تمومه باید دیه شونو بدیاین بچه سوسو لارو(همونا که توعکس بودن) اگه حتما یه لوتی بامرام ببینه خوب میدونه چطوری آدمشون کنه تامردونگی رو یاد بگیرن. خاک توسرا یه سیگارم گرفتن دستشون فکر میکنن بزرگ شدن!
مخلصتم
ای بابا یه دست بهشون بزنی کارشون تمومه باید دیه شونو بدی
البته اینا لیاقت زن بودن رو ندارنآره بابا . میگم که اینا زنند درچهره پسر
البته اینا لیاقت زن بودن رو ندارن
اینارو نباید جز آدم به حساب بیاری
البته اینا لیاقت زن بودن رو ندارن
اینارو نباید جز آدم به حساب بیاری
ایول. باهات موافقم .
من بچه تهرونم . بچه نارمک چطور؟دوستان شما ها بچه کجا هستید ؟؟
دوستان شما ها بچه کجا هستید ؟؟
اونا ازاینا نامردترن. چرا یسر بیا توهمین هفت حوض ازاینا خیلی زیادههمین دیگه . . .
شما یعنی از این بد تر ندیدی توی تهران که به اینا گیر دادی ؟ من هر چقدر نگاه میکنم به این عکس ها میبینم اینا نسبت به اون چیزایی که من میبینم خیلی خوبن . . .
طرف یکم شلوارش پاره هست ... حالا یعنی آدم کشته ؟
اگر موی افرو روی یک هیکل 40 کیلویی میدیدین چیکار میکردین ؟!!!
اونا ازاینا نامردترن. چرا یسر بیا توهمین هفت حوض ازاینا خیلی زیاده
خوب منم حرفم همینه اینا مدل خاصی نسیتن به نظر من بهتره در مورد مدل های بچه گانه که این روزا زیاد هم شده فرهنگ سازی کرد ( نه مسخره کردن و برخورد و ...... )
ظاهر هر کس به خودش مربوطه . . . همین . . .
حتی اگر اعدام هم برای اینجور کارا بزارن باز هم از این تیپ ها میبینید و دلیلش هم بیکاری و. . . جوانهاست جوانی که کار کنه خیلی سنگین و مرتب میگرده ....
نميدونم اينا چه ظاهري هست كه برا خودشون در ميارن اينا به نظرتون مرد زندگي ميشن نه والا
hamash male modgaraieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kelase alaki gozashtan
jalbe tavajo......
دوجنسه بازی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اینا کلاس گذاشتن نیس. دوجنسه بازیه
دوجنسه بازی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بله یه مرد واقعی خودشواین ریختی نمیکنه. باااااغیرته