عکس هایی از شی نورانی در آسمان چند شهر کشور در 18 خرداد 91

varyans

عضو جدید
ساعت 10 شب مشاهده همزمان چند شیء نورانی بزرگ در آسمان برخی نقاط کشور

این پدیده در کشورهای منطقه از جمله ایران، آذربایجان، سوریه، ارمنستان، لبنان، قزاقستان، و در سرزمین های اشغالی مشاهده و توسط مردم و نهادهای امنیتی در این کشورها گزارش شد.

اگه میخواد بیشتر بدونید به این لینک برید :
مشاهده همزمان چند شیء نورانی در چند شهر ایران/ روسیه: موشک بالستیک ما بود/ ایران: مانور خودمان بود (+تصاویر)

تصویر ثبت شده در آسمان تهران :

تصویر ثبت شده در آسمان تبریز :

این تصاویر توسط باشگاه خبرنگاران - وابسته به صدا و سیما - منتشر شده است.

آخرین ویرایش:

Erfan_K

عضو جدید
کاربر ممتاز
فیلماش هم هست تو اینترنت
ولی گویا مال روسیه بوده
تو سوریه و ارمنستان هم دیده شده فیلماش هست
تو تهران هم دیده شده . غروب بوده

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فیلماش هم هست تو اینترنت
ولی گویا مال روسیه بوده
تهران-مشهد- کرمان-همدان:confused:
اعتماد بنفس ایران تو حلقم با این جوابیه شون

varyans

عضو جدید
فیلماش هم هست تو اینترنت
ولی گویا مال روسیه بوده

تازه خبراشو خوندم .
وزیر دفاع روسیه گفته که موشک قاره پیماشون از جنوب روسیه به سمت فزاقستان شکلیک شده ، و موفقیت آمیز هم بوده ؛

عجب موشکی بوده که همه دیدن !
فک کنم روس ها هم الکی گفتن موفقیت آمیز بوده ! موشکی که درست بره قزاقستان ، پس این دودش چیه ؟!

جالب ترش اینه که روابط عمومی ستاد پدافند غیرعامل کشور گفته مانور خودمون بوده !!!

فک کنم توی مانور اشتباهی زدیم موشک روس ها رو آوردیم پایین !:D

اینم الان خوندم :
موشک بالستیک، موشکی بسیار بزرگ است که کلاهک جنگی یا هسته‌ای خود را تا هزاران کیلومتر دورتر حمل می‌کند. این موشک با استفاده از موتورهای چندمرحله‌ای، خود را به مدار زمین می‌رساند، در آن‌جا به سوی هدف مورد نظر شتاب می‌گیرد و پیش از ورود مجدد به جو زمین، محموله را از دیگر بخش‌های موتور جدا می‌کند. احتمالا پدیده مشاهده شده مربوط به بخش جداسازی نهایی کلاهک از موشک بوده که طی آن، بخشی از سوخت باقی‌مانده در اتمسفر فوقانی زمین منتشر شده و با پخش شدن در شرایط کم‌فشار آن محل، پدیده نورانی شب گذشته را ایجاد کرده است.

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره.دیشب بابای منم همینجور جلو در واستاده بود چنان محو تماشا شده بود که حتی نتونست مارو صدا کنه ببینیم.امشب اخبار هم گفت

parna wanna u

عضو جدید
من بودم بابا.چیه شلوغش میکنن روسیه چیکارست کار من بود.اهم اهم

ad_kh66

عضو جدید
نه بابا! شفق قطبی بوده. به علت پدیده ی گازهای گلخانه ای داره به استوا نزدیک میشه:D