این حساب کتابت منو کشته: خجالتمون میدین . . .
S A B A عضو جدید Jul 4, 2011 #31 شادی_1 گفت: این حساب کتابت منو کشتهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/284489-عکس-هایی-از-شیطان-پرستان-ایتالیا/images/smilies/2/icon_twisted.gif: کلیک کنید تا باز شود... خجالتمون میدین . . .
شادی_1 گفت: این حساب کتابت منو کشتهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/284489-عکس-هایی-از-شیطان-پرستان-ایتالیا/images/smilies/2/icon_twisted.gif: کلیک کنید تا باز شود... خجالتمون میدین . . .
شادی_1 عضو جدید Jul 4, 2011 #32 *Sa*Ba* گفت: خجالتمون میدین . . . کلیک کنید تا باز شود... خیلی امضات خوشگله گلم....
میتا کاربر بیش فعال Jul 4, 2011 #33 حالشو ببرین انقد آزادی دارن مکتب خودشونو داشته باشند! گرچه وحشتناکن :دی
S A B A عضو جدید Jul 4, 2011 #34 شادی_1 گفت: خیلی امضات خوشگله گلم.... کلیک کنید تا باز شود... قابله تورو نداره عزیزم تک تک کلماتشو با وجودم حس کردم.... اتفاقا منم امضای شمارو حفظ کردم البته با اجازتون...
شادی_1 گفت: خیلی امضات خوشگله گلم.... کلیک کنید تا باز شود... قابله تورو نداره عزیزم تک تک کلماتشو با وجودم حس کردم.... اتفاقا منم امضای شمارو حفظ کردم البته با اجازتون...
BATOOO عضو جدید Jul 4, 2011 #35 میتا گفت: حالشو ببرین انقد آزادی دارن مکتب خودشونو داشته باشند! گرچه وحشتناکن :دی کلیک کنید تا باز شود... درسته ها امافکر نمی کنی یه جورای کسی رو از دست دادن که میگه: اگه انسانی که من آفریدم بدون که من اونو چقدر دوست دارم ازشوق تا جان دادن میره؟
میتا گفت: حالشو ببرین انقد آزادی دارن مکتب خودشونو داشته باشند! گرچه وحشتناکن :دی کلیک کنید تا باز شود... درسته ها امافکر نمی کنی یه جورای کسی رو از دست دادن که میگه: اگه انسانی که من آفریدم بدون که من اونو چقدر دوست دارم ازشوق تا جان دادن میره؟
شادی_1 عضو جدید Jul 4, 2011 #36 *Sa*Ba* گفت: قابله تورو نداره عزیزم تک تک کلماتشو با وجودم حس کردم.... اتفاقا منم امضای شمارو حفظ کردم البته با اجازتون... کلیک کنید تا باز شود... خیلی با احساس بود جدا تحت تاثیر قرارم داد...........مرسیییی
*Sa*Ba* گفت: قابله تورو نداره عزیزم تک تک کلماتشو با وجودم حس کردم.... اتفاقا منم امضای شمارو حفظ کردم البته با اجازتون... کلیک کنید تا باز شود... خیلی با احساس بود جدا تحت تاثیر قرارم داد...........مرسیییی
S A B A عضو جدید Jul 4, 2011 #37 ولی اگه دقت کرده باشین میبینیم که چیزای باارزش ما واسه غربی ها بی ارزش و چیزایی که واسه اونا باارزش اونا برای ما بی ارزشه!!!
ولی اگه دقت کرده باشین میبینیم که چیزای باارزش ما واسه غربی ها بی ارزش و چیزایی که واسه اونا باارزش اونا برای ما بی ارزشه!!!
BATOOO عضو جدید Jul 4, 2011 #38 *Sa*Ba* گفت: قابله تورو نداره عزیزم تک تک کلماتشو با وجودم حس کردم.... اتفاقا منم امضای شمارو حفظ کردم البته با اجازتون... کلیک کنید تا باز شود... من هرچی فکر کردم از امضا تون سر در نیووردم .شما شاعرید؟خودتون فهمیدید
*Sa*Ba* گفت: قابله تورو نداره عزیزم تک تک کلماتشو با وجودم حس کردم.... اتفاقا منم امضای شمارو حفظ کردم البته با اجازتون... کلیک کنید تا باز شود... من هرچی فکر کردم از امضا تون سر در نیووردم .شما شاعرید؟خودتون فهمیدید
S A B A عضو جدید Jul 4, 2011 #39 شادی_1 گفت: خیلی با احساس بود جدا تحت تاثیر قرارم داد...........مرسیییی کلیک کنید تا باز شود... جیگر منی تو خوشگله....
شادی_1 گفت: خیلی با احساس بود جدا تحت تاثیر قرارم داد...........مرسیییی کلیک کنید تا باز شود... جیگر منی تو خوشگله....
S A B A عضو جدید Jul 4, 2011 #40 BATOOO گفت: من هرچی فکر کردم از امضا تون سر در نیووردم .شما شاعرید؟خودتون فهمیدید کلیک کنید تا باز شود... نه بابا شاعر نیستم! مردمو به اناری تشبیه کرده که وقتی فک میکنی میشناسیشون و بی ریا هستن با نامردیهاشون حقتو میذارن کف دستت( آب انار میره تو چشم آدم گریش در میاد ) . حله؟!
BATOOO گفت: من هرچی فکر کردم از امضا تون سر در نیووردم .شما شاعرید؟خودتون فهمیدید کلیک کنید تا باز شود... نه بابا شاعر نیستم! مردمو به اناری تشبیه کرده که وقتی فک میکنی میشناسیشون و بی ریا هستن با نامردیهاشون حقتو میذارن کف دستت( آب انار میره تو چشم آدم گریش در میاد ) . حله؟!
شادی_1 عضو جدید Jul 4, 2011 #41 *Sa*Ba* گفت: جیگر منی تو خوشگله.... کلیک کنید تا باز شود... مخلصتیمممممممممممممم گلم
میتا کاربر بیش فعال Jul 4, 2011 #42 BATOOO گفت: درسته ها امافکر نمی کنی یه جورای کسی رو از دست دادن که میگه: اگه انسانی که من آفریدم بدون که من اونو چقدر دوست دارم ازشوق تا جان دادن میره؟ کلیک کنید تا باز شود... خب اینکه دیگه یه چیز شخصیه ...حالا بدی اینکار یا خوبیش با خودشونه ; )
BATOOO گفت: درسته ها امافکر نمی کنی یه جورای کسی رو از دست دادن که میگه: اگه انسانی که من آفریدم بدون که من اونو چقدر دوست دارم ازشوق تا جان دادن میره؟ کلیک کنید تا باز شود... خب اینکه دیگه یه چیز شخصیه ...حالا بدی اینکار یا خوبیش با خودشونه ; )
P paint کاربر فعال Jul 4, 2011 #43 شادی_1 گفت: خیلی جملت زیبا و صحیح بود مرسیییییی کلیک کنید تا باز شود... چشاتون زيبا مي خونه
شادی_1 عضو جدید Jul 4, 2011 #44 paint گفت: چشاتون زيبا مي خونه کلیک کنید تا باز شود... مخلصییییییییییییم
S A B A عضو جدید Jul 5, 2011 #46 fateme_003 گفت: خخخخخخدا جونم دوست دارم! کلیک کنید تا باز شود... آررره واقعا"