عکس روزنامه قالیباف:تعداد جمعیت نمازجمعه

روزنامه تهران امروز که منتسب به شهردار تهران محمدباقر قالیباف می باشد، در تیتر اصلی خود تعداد حاضران در نماز جمعه دیروز تهران را بیش از یک میلیون نفر اعلام کرد.

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
وای یعنی یک میلیون خس و خاشاک رفتن تو چشم غاصب جمهور فعلی؟ (منظور رئیس جمهور فعلی است!) این یک میلیون فقط اونایی بودن که نماز جمعه میان و گر نه اگه قرار باشه تو یه محل دیگه طرفداران اصلاحات جمع بشن چه خس و خاشاکی به پا میشه!

وای یعنی یک میلیون خس و خاشاک رفتن تو چشم غاصب جمهور فعلی؟ (منظور رئیس جمهور فعلی است!) این یک میلیون فقط اونایی بودن که نماز جمعه میان و گر نه اگه قرار باشه تو یه محل دیگه طرفداران اصلاحات جمع بشن چه خس و خاشاکی به پا میشه!
همین نماز جمعه هم این روزنامه زده بیش از 1 میلیون نمازگزار
در واقع همون یک و نیم میلیونی که سایر خبرگزاری ها تخمین میزنن رو هم در نظر بگیریم

به اضافه ی بخشی میشه که جز نمازگزاران نبودن، و خوبیش اینه که رجانیوز و فارس و ... هم به این موضوع اشاره دارن(البته از نوع خودشون)
پس به نظر میرسه که همون تخمین بیش از 2 میلیون، 2 و نیم میلیون باید درست باشه
چون من خودم بودم و جمعیتی که هنگام نماز نموندن رو دیدم
تازه اینها تمامی افراد متجمع در محل دانشگاه و امتداد اونهاست
وگرنه در خیابان کارگر هم تیکه به تیکه مردمی که قصد شرکت در نماز جمعه رو نداشتن ایستاده بودن و یک ماشینی کنار زده بود و حرفهای ایت الله هاشمی رفسنجانی رو گوش می کردن

روزنامه تهران امروز که منتسب به شهردار تهران محمدباقر قالیباف می باشد، در تیتر اصلی خود تعداد حاضران در نماز جمعه دیروز تهران را بیش از یک میلیون نفر اعلام کرد.

بچه ها
عکس ها برای من نمیان!
برای شماها هم باز نمیشن؟!!!
اگر آره بگین تا برم یه سایت دیگه آپ کنمشون;)

بالا